Aktuelle kampagner

EFTERMONTERING AF KØRELYS.

Uanset om du kører Twingo, Espace eller Duster, skal din bil have lys i baglygterne når det er mørkt. Det siger færdselsloven, og ikke mindst den sunde fornuft. Mange biler gør det automatisk, men det er bestemt ikke alle. Hvis din Renault eller Dacia ikke selv tænder lyset, tilbyder Hessel nu to løsninger der gør, at du fremover bliver fri for at tænke mere på det. Læs mere herunder.

SERVICE PÅ BIL - INTET MED SMÅT.

Et service til din Mercedes-Benz eller smart består grundlæggende altid af et oliefilter-skift, aftapning og påfyldning af motorolie samt gennemgang og kontrol af bilens vitale komponenter og filtre. Alt sammen helt efter fabrikkens forskrifter.

DETTE ER EN SERVICEMEDDELELSE.

Service-opdateringer er en besked fra producenten til det autoriserede værksted om at opdatere eller udskifte noget på en given bilmodel næste gang, den kommer til service. Det er producentens måde at sikre den løbende kvalitet, og samtidigt holde bilen ajour med udviklingen.

BLIV GODT KØRENDE NÅR DIN BIL ER PÅ VÆRKSTED.

Hos Hessel vil vi gerne sørge for, at du er godt kørende når din bil er på værksted. Derfor giver vi dig mulighed for at leje et stort udvalg af biler til en god daglig lejepris.