SERVICÈR DIT AIRCONDITIONANLÆG.

Vidste du, at din Renaults airconditionanlæg skal renses og serviceres ca. hvert andet år for at du kan være sikker på, at have optimal køleeffekt og slippe for unødige omkostninger til reparationer? Gør du det ikke, kan det resultere i nedsat køleevne, men du kan faktisk også blive syg af det.

Slip for bakterier, dårlig lugt og forringet køleevne – lad Hessel servicere og rense dit klima- eller airconditionanlæg.

Pris 895,-

Læs mere og book din tid herunder.

DIN BIL KAN SMITTE.

ATJUUUH! Du kan få både astma og allergi, hvis du glemmer at få renset bilens klimaanlæg eller aircondition med jævne mellemrum. Hvis ikke du gør det, kan det fyldes med bakterier og skimmelsvamp – særligt efter en lang vinter, hvor anlægget ikke er blevet brugt.

DIN BIL KAN LUGTE.

Lugtgener i din bil kan skyldes Bente. Men det kan også være dit airconditionanlæg der trænger til service og rens. Lugten kommer typisk af de bakterier der trives i anlægget. En desinficering og service fjerner bakterierne og dermed også den dårlige lugt.

DIN BIL KAN IKKE KØLE.

Et klima- eller airconditionanlæg vil tabe kølemiddel i løbet af året, og når mængden af kølemiddel bliver for lav, mister det køleevnen. Køler dit airconditionanlæg ikke længere som da det var nyt? Så er det sikkert fordi det trænger til et service og en genopfyldning af kølemiddel. Så er du sikker på at holde bilen iskold hele sommeren.

AIRCONDITION-SERVICE INDEHOLDER:

Rengøring og desinficering.
Kontrol af køleevne.
Vacuum-test af systemet for utætheder.
Kontrol og evt. udskiftning af pollenfilteret (udskiftning er ikke med i prisen).
Påfyldning af kølemiddel efter behov. *

* Evt. kølemiddel er ikke inkluderet i prisen.