Hos Hessel i Aarhus finder du det eneste AMG Performance Center vest for Storebælt, der kan servicere og reparere fuldblods Mercedes-AMG modeller.

Da vi åbnede det nye, store bilhus i Aarhus, blev vi samtidig særligt certificeret som AMG Performance Center. Forud var gået en lang proces med uddannelse af særlige AMG-teknikere og andre specialister. Og et specialindrettet værksted i det nye hus er dedikeret til AMG-biler. Der er ganske få AMG Performance Centre i Europa og Aarhus er det eneste vest for Storebælt. Her er specialister, der kan servicere, reparere og sælge fuldblods AMG.

AMG i Affalterbach er Mercedes-Benz’ racertekniske gren. Her bygges banebilerne og de særlige Mercedes-AMG supersportsbiler. Og så bygger man en AMG-udgave til toppen af hver af Mercedes-Benz’ modellinjer, f.eks. E63 AMG i E-Klassen.

Så ja, rygtet er sandt. Tag forbi og oplev AMG hos Hessel i Aarhus, eller læs mere herunder.

 

VÆRKSTEDET

AMG-værkstedet er hjertet i centret, og består af to særligt dedikerede lifte til Mercedes-AMG, og ikke mindst dedikerede medarbejdere med passion for førsteklasses håndværks- og ingeniørkunst.

Værkstedet har sit eget, særlige areal hos Hessel i Aarhus. Når du afleverer din bil, kan du være sikker på at den er i de bedste hænder – og hvis du har lyst, kan du selv følge med i arbejdet gennem vores store vinduesvæg til værkstedet.

Du finder værkstedet ved at gå efter lyden.

VORES AMG-TEKNIKER

En AMG motor er bygget efter princippet: Én mand – én motor. Derfor er vores dedikerede AMG-værksted også bemandet med noget helt særligt - nemlig en AMG- tekniker, der er specialuddannet hos AMG i Affalterbach med diplom på at kunne passe verdens ypperligste stykke ingeniørkunst.

Vores tekniker brænder for AMG og for deres arbejde, så kig endelig forbi til en kop kaffe og en snak om rigtigt sug i maven.

SPECIALVÆRKTØJ OG RESERVEDELE

Hos Hessel er din bil i rette hænder – og i de hænder er altid det helt rette værktøj. Ikke mindst når det gælder så avancerede biler som Mercedes-AMG. Vi får vores specialværktøj leveret direkte fra AMG, og det er produceret udelukkende med henblik på at blive brugt på disse biler og motorer.

Udover værktøjet, har vi adgang til alle fabrikkens digitale værktøjer og har derfor mulighed for at forbinde bilerne direkte til Mercedes-AMG i Tyskland via vores diagnoseudstyr. Samtidig bruger vi naturligvis kun originale reservedele og fabriksgodkendte væsker.

Vil du vide mere, er du altid velkommen til en snak på værkstedet eller i vores reservedelsafdeling.

SHOWROOMET

Service, ekspertise og brand-experience - det er omdrejningspunkterne for vores AMG-showroom. Med dedikerede sælgere og et helt særligt AMG-miljø er oplevelsen af mærket i højsædet.

Og du kan altid opleve mindst 5 lækre, toptunede AMG modeller i udstillingen. Sæt dig ind i dem, drøm og lad vores personale fortælle, hvordan drømmen kan omsættes til virkelighed.

Få en forsmag på Mercedes-Benz AMG GT her.

ORIGINALT AMG TILBEHØR OG MERCHANDISE

Udover udvalget af nye Mercedes-AMG i vores showroom i Aarhus, kan du også se vores kæmpeudvalg af AMG tilbehør og merchandise produkter. Det kunne måske være den helt rigtige AMG fælg, bundmåtter eller en nøglering i kulfiber fra Affalterbach.

Har du lyst, kan du også drømme dig væk i alt vores lækre AMG merchandise her.

Har du fået lyst til at se mere af vores nye hus – som også indeholder meget andet end bare Mercedes-AMG, kan du besøge os her: