Følg med udviklingen med Hessel HiRE 6+6 leasing.

Kør begge årets A-Klasser med Hessel HiRE 6+6. Snart kommer der en ny Mercedes A-Klasse – en helt ny bil, en helt ny Mercedes-oplevelse. Men ofte er der ventetider og pres på bestillingerne over hele Europa når der kommer en ny Mercedes.

Først A, så den ny A. Vil du sikre dig en plads som én af de første bag rattet på den ny A-Klasse? Så start med at lease den nuværende A-Klasse med Hessel HiRE 6+6. Så får du først 6 måneder med den veludstyrede A-Klasse Final Edition. Og derefter 6 måneder med den helt nye, højteknologiske A-Klasse i en overdådigt udstyret udgave.

Fra 4.995 kr./md. inkl. moms. Fast ydelse i alle 12 måneder. Og husk, det er Hessel HiRE 6+6 leasing. Det betyder nul førstegangsydelse. Og at service, forsikring og grøn ejerafgift er betalt.

A 180 d Final Edition + A 200 aut. Progressive m. Advantage-pakke


4.995 kr./md. inkl. moms

Nul førstegangsydelse
Samlet ydelse 61.935 kr. inkl. moms
6+6 mdr./20.000 km. 

Masser af udstyr i din A-Klasse

Her er lidt af det udstyr, der venter dig i din første A-Klasse: Du får sportssæder, bakkamera, parkeringsassistent, 2-zoners klimaanlæg, AMG eksteriør, sænket undervogn og Mercedes sikkerhedsdetaljer i massevis.

Og endnu mere i din ny A-Klasse

Og lidt af udstyret i din næste A-Klasse med Progressive og Advantage-pakken: Automatgear, komfortsæder, multifunktionssportsrat i læder, sort taghimmel, 2-zoners klimaanlæg, LED High performance forlygter, MBUX – talestyret navigation, 10,25" mediadisplay med touchfunktion, parkeringspakke med parkeringssensor og bakkamera, spejlpakke med automatisk sammenklappelige sidespejle og bak- og venstre sidespejl med aut. nedblænding og meget mere.

KONTAKT SÆLGER

Indtast dine kontaktinformationer, så hører du fra os snarest.

A180d M6 Final Edition: 25,6 km/l Energiklasse A+, A200 7G-DCT Progressive: 18,9 km/l Energiklasse ABaseret på 12 måneders løbetid (6 måneder pr. bil) med 10.000 km. til rådighed pr. bil. 0 kr. i førstegangsydelse. Etableringsgebyr på kr. 1.995, første måneds leasingydelse samt depositum svarende til tre måneders leasingydelse afregnes inden levering. Ydelser for de sidste tre måneder af leasingperioden udlignes via det indbetalte depositum. Samlet omkostning ved 12 måneders leasing kr. 61.935 inkl. moms. Service, grøn ejerafgift og forsikring (selvrisiko kr. 6.500 pr. skade) er inkluderet i prisen. Alle priser er inkl. moms. Der er mulighed for tilkøb af ekstraudstyr og vinterdæk. Tilbuddet gælder på begrænset antal biler/så længe lager haves. Aftale forudsætter godkendt kreditvurdering. Forbehold for trykfejl, pris-, rente- og afgiftsændringer. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.