FRANSK. MED DET HELE.

RENAULT TALISMAN - ÅRETS BIL TIL BUSINESS 2017. NU OGSÅ TIL PLEASURE FRA 4.995 KR./MD. INKL. MOMS.

Den ny Renault TALISMAN har det hele – og på den franske måde. Elegante linjer, med kørekomfort som kun franskmænd kan levere og masser af tech-udstyr, som f.eks. parkeringssensorer, varme i rattet og 7” touchscreen med navigation. Men mest af alt giver TALISMAN dig plads, mængder af plads.

Kør fransk - men gør det snart.

Hessel HiRE har fået et mindre antal af denne franske fristelse til kort tidsleasing, koncept A. Det betyder, at du kan lease den fra 6 til 12 måneder med 0 kr. i førstegangsydelse. Med forsikring, service og grøn ejerafgift betalt. Momsen er inkludereret – så hvis du vil køre den i dit firma, bliver det endnu billigere. Her kan du se priserne til private:

Tal med os om at køre fransk med det hele. Husk, vi har ikke så mange biler på lager.

A+

Energiklasse grøn pil A+ - Renault TALISMAN – Forbrug ved bl. kørsel: 27,8-23,8 km/l. CO2-udledning 95-106 g/km. Månedlig ydelse er inklusiv serviceaf tale, forsikring, grøn ejerafgift. PrivatLeasing tilbydes kun gennem Renault Finance (Santander Consumer Bank). Der tages forbehold for kreditvurdering. Alle priser er vejl. og inkl. moms. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr.