Eftermontering af kørelys

Uanset om du kører Twingo, Espace eller Duster, skal din bil have lys i baglygterne når det er mørkt. Det siger færdselsloven, og ikke mindst den sunde fornuft. Mange biler gør det automatisk, men det er bestemt ikke alle. Hvis din Renault eller Dacia ikke selv tænder lyset, tilbyder Hessel nu to løsninger der gør, at du fremover bliver fri for at tænke mere på det.
Læs mere herunder.

Hvorfor?

De fleste nye biler tænder selv lyset, når det bliver mørkt. Men det er ikke alle. I nogle Renault og Dacia modeller er det op til føreren selv at huske lyset. Det er selvfølgelig ikke et problem – så længe man husker det.

Hvis du gerne vil bruge din tid på andet end at huske lyset på din bil, kunne det måske være en idé at lade Hessel sørge for at din bil tænder lyset automatisk. Det er rart for dig, men bestemt også rart for de bilister du deler trafikken med.

Vi har valgt at tilbyde to forskellige løsninger. Én som klarer det meste, og en som klarer det hele.

Herunder kan du læse mere, og bestille den løsning der passer dig bedst.

TÆNDER DIN BIL SELV?

Er du i tvivl om din bil selv tænder lyset, kan du måske finde hjælp i nedenstående skema. Her kan du se hvilke Renault og Dacia modeller der som udgangspunkt ikke selv tænder lyset. Vær dog opmærksom på, at enkelte modeller kan afvige på baggrund af særlige udstyrsvarianter.

 

Permanent baglys

Denne smarte løsning tænder baglyset ligeså snart du starter bilen. Vi monterer et relæ som muliggør at baglygterne kan være tændt sammen med positionslyset – uanset vejr og lysforhold. Nærlyset skal du stadig selv sørge for at tænde, men du er sikker på altid at blive set af bagfrakommende.

 

PRIS 1.195,-

 

Automatisk lysstyring

Ønsker du at få monteret en fuldautomatisk løsning, som både tænder baglyset og nærlyset på din bil, har vi også en løsning på det. Vi monterer en sensor i forruden som registrerer lysforholdene, og tænder og slukker lyset efter forholdene. Uden du skal gøre noget som helst.

 

PRIS 2.195,-

 

Brug for hjælp?

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, eler har du brug for mere information, er du altid velkommen til at kontakte dit lokale Ejner Hessel værksted. Vi er klar med gode råd og vejledning.