EN AFTALE ER EN AFTALE

EN AFTALE ER EN AFTALE.

Vognmandsfirmaet Aarup & Axelsen i Horsens har netop fået leveret to nye Mercedes-Benz Actros 2551 af Ejner Hessel i Brande. Der er desuden én mere på vej, og det er der en ganske bestemt grund til. Vognmand Kim Aarup sætter nemlig pris på den gode behandling, han får hos Ejner Hessel, og så gør det jo heller ikke noget, at Actros’erne er nogle af de mest brændstoføkonomiske og driftssikre lastbiler på markedet.

FLEKSIBILITET OG GOD SERVICE HVER GANG.

Vi har købt de nye Actros’er af salgskonsulent Jørgen Benthin hos Ejner Hessel i Brande. Med ham er en aftale en aftale - på den gode måde. Det sætter vi stor pris på, siger de to indehavere af virksomheden, Kim Aarup og Jan Axelsen.

De roser desuden Ejner Hessel for fleksibilitet og lydhørhed både i forbindelse med indkøb af lastbilerne og på værkstedet, hvis der en sjælden gang opstår tekniske problemer.

Halvdelen af vores 17 lastbiler er Mercedes-Benz. Vi har meget få tekniske problemer med dem, men hvis det alligevel sker, løser Hessel dem hurtigt for os. Det gælder ikke kun i Brande men også på Hessels andre lastbilværksteder rundt omkring i Danmark, fastslår Kim Aarup.

Det kunne nogle af de andre lastbilleverandører forresten lære meget af, tilføjer han.

De to nye Actros 2551 er specificeret som twin-steer trækkere med Gigaspace førerhus, luftforskydelig skammel og alu-dørk. I det rummelige førerhus med helt fladt gulv og ståhøjde på 213 cm kan chaufførerne Matthias og René bl.a. glæde sig over et righoldigt komfortudstyr som lædersæder, Apple Carplay, multimedie-radio med touchskærm, stort oliefyr mm.

TRAFIKSIKKERHED I TOP.

Også trafiksikkerheden er helt i top med Mercedes-Benz’ unikke sikkerhedssystem Active Brake Assist 4 (https://youtu.be/OcLmxYCeatY), der sørger for fuld nødbremsefunktion ved forhindringer, herunder også for andre trafikanter inklusive fodgængere og cyklister. De nye biler er selvfølgelig også udrustet med sporassistent, afstandsradar, elektronisk regulerede skivebremser mm. Aarup & Axelsen har desuden valgt at specificere de nye biler med 510 hk motor.

Lige som resten af vores vognpark skal de nye biler køre med dagligvarer over hele Danmark for de fleste store butikskæder. Ofte kører de ”kun” med 35-40 tons vogntogsvægt, og så kan 510 hk virke som en overdrivelse. Dog indgår de også i modulvogntog på op til 60 tons, og der oplever vi, at de kraftigere motorer faktisk har den bedste brændstoføkonomi, fortæller Kim Aarup.

Aarup & Axelsen tegner normalt serviceaftaler på sine lastbiler, men med de to nye Actros’er, har de gjort en undtagelse.

Bilerne kører 120-130.000 km om året, og vi vil selvfølgelig stadig komme på Hessels værksteder for at få den gode service. Nu prøver vi uden serviceaftale, så vi har noget at sammenligne med, når vi skal købe nye biler i fremtiden. Og når den tid kommer, vil vi helt sikkert handle med Jørgen Benthin og Ejner Hessel igen, slutter de to vognmænd.