Ejner Hessel VanPro

Nu bliver det nemmere at køre forretning. Hessel opgraderer til Van ProCenter.

Hessels nye Van ProCenter er et løfte til dig som van-ejer om den bedste rådgivning og service, man kan få. Vi er alle sat op til at holde din forretning godt kørende, dag og nat. Med den rigtige van, den bedste finansiering og et hold af eksperter, der taler dit sprog. Uanset størrelsen på din forretning.

Den får en tand mere.

Van ProCenter er egentlig et europæisk program, som er udviklet for at skærpe vores service yderligere over for dig som van-ejer. Vi glæder os til at vise dig vores skærpede standarder for kvalitet, rådgivning og service.
For det var jo ikke Hessel, hvis ikke vi havde givet den en tand mere end vi skulle. Så du kan holde din forretning bedre kørende

Velkommen til Hessels nye Van ProCenter

Nu bliver det sværere at vælge van. Men nemmere at vælge rigtigt.

Vi har altid et stort udvalg af vans i huset, også biler til prøvekørsel. Og du får professionel hjælp til at vælge den rigtige konfiguration, det rigtige udstyr og den rigtige indretning. Så du altid kører herfra i præcis den bil, der passer til jobbet. Samtidig med, at vi tilbyder dig en finansiering, som matcher din forretning.

Og så giver vi håndslag på, at du kan prøvekøre den ønskede van inden for 48 timer.

Vi tager løftet om at holde din forretning kørende helt bogstaveligt.

Mekanikerne på Van ProCenter værkstedet er de bedst uddannede og mest opdaterede, du kan finde. Og ofte også de hurtigste. Og vi har van-mekanikere på vagt døgnet rundt, så du ringer bare.

Men vores service handler også om at gøre det så nemt som muligt at være van-ejer. Derfor tilbyder vi dækhotel, reparation af glas og stenslag og meget andet der gør livet lettere.

Mød vores indretningsarkitekt. Og vores finansrådgiver.

Vi har et team eksperter, der er til at forstå. Og som forstår din forretning. Vi holder teamet opdateret om seneste nyt, uanset om du vil tale teknik, opbygning eller finansiering. Eller måske har behov for at tale med en flådespecialist.

I Hessels nye Van ProCenter får du altid de bedste råd til din forretning.

Her vil kunderne gerne ud igen i en fart. Og det kommer de.

Du har andet at bruge din tid på, end at holde i kø og vente. Hos Hessel betyder Van ProCenter kortere ventetider og længere åbningstider – og bedre kaffe. Og så har Van ProCenter kunder deres egen p-plads, så du heller ikke skal spilde tid med at køre rundt på pladsen og lede.

Du har jo en forretning, du skal holde kørende.

Vi holder dig altid mobil. Med erstatningsbiler, lejebiler og servicebiler.

I Van ProCenter har vi altid et bredt udvalg af erstatningsbiler klar, så din forretning kan køre videre, selv hvis den går i stå.
Måske har du brug for at låne en van, mens din egen er på værksted. Eller brug for at leje en ekstra van eller to, når der er ekstra gang i forretningen.
Van ProCenter betyder, at vi har et beredskab, der mere end matcher dine behov for at holde forretningen kørende.

Og apropos mobilitet så sikrer din MobiloVan-aftale dig op til 30 års bekymringsfri kørsel.