Clashootingbrakehesselhire

Hessel HiRE - korttidsleasing

Hessel HiRE er for dig, som ikke har brug for bilen så længe ad gangen. Midlertidigt job, behov for en ekstra bil i en kort periode eller måske kan du bare godt li' duften af ny bil. Hos Hessel HiRE tilbyder vi fleksible billøsninger. 

Vi tilbyder korttidsleasing på flere forskellige måder:

Koncept A:

Tilbydes i 6-12 måneder og inkluderer hele pakken. Der er ingen førstegangsydelse men et mindre etableringsgebyr. Ved opstart betales et depositum som bliver godtgjort i løbet af leasingperioden. Alle omkostninger er med i den månedlige ydelse. Herunder service, forsikring og grøn ejerafgift - du skal bare betale for brændstoffet.

Koncept B:

Tilbydes i 12 måneder og inkluderer service. Du betaler en førstegangsydelse og et etableringsgebyr og står selv for forsikring af bilen og for at betale grøn ejerafgift. Til gengæld er din månedlige ydelse lavere.

Hessel HiRE 6+6:

Tilbydes i 12 måneder og giver dig mulighed for to forskellige biler til én fast månedlig pris. Du vælger selv sammensætning af dine biler. Disse kan vælges ud fra Koncept A-bilprogrammet. Der er ingen førstegangsydelse men et mindre etableringsgebyr. Ved opstart betales et depositum som bliver godtgjort i løbet af leasingperioden. Alle omkostninger er med i den månedlige ydelse. Herunder service, forsikring og grøn ejerafgift - du skal bare betale for brændstoffet.

 

Vi tilbyder en bred variation af personbiler i vores produktprogram. Aktuelle prislister og kampagner finder du her på siden. 

Ønsker du at vide mere om Hessel HiRE eller at få et konkret tilbud, så kontakt en sælger i din lokale Hessel-forretning eller udfyld kontaktformularen via nedenstående knap. Så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt, så du kan blive godt kørende.

Du kan også læse om privatleasing af Mercedes her.

 

Kontakt

Modtag vores nyhedsbrev