Clashootingbrakehesselhire

Hessel HiRE - korttidsleasing

Hessel HiRE er for dig, som ikke har brug for bilen så længe ad gangen. Midlertidigt job, ekstra travlhed i forretningen, måske kan du bare godt li' duften af ny bil eller elsker at få ny bil ofte?

Vi tilbyder korttidsleasing på to forskellige måder:

Koncept A tilbydes i 6-12 måneder og inkluderer hele pakken. Der er ingen førstegangsydelse men et mindre etableringsgebyr. Ved opstart betales et depositum som bliver godtgjort i løbet af leasingperioden. Alle omkostninger er med i den månedlige ydelse. Herunder service, forsikring og grøn ejerafgift - du skal bare betale for brændstoffet.

Koncept B tilbydes i 12 måneder og inkluderer service. Du betaler en førstegangsydelse og et etableringsgebyr og står selv for forsikring af bilen og for at betale grøn ejerafgift. Til gengæld er din månedlige ydelse lavere.

Vi tilbyder et bred variation af både Mercedes-Benz og Renault i vores produktprogram. Aktuelle prislister og kampagner finder du her på siden. 

Ønsker du at vide mere om konceptet eller at få et konkret tilbud, så kontakt en sælger i din lokale Hessel-forretning eller udfyld kontaktformularen via nedenstående knap. Så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt, så du kan blive godt kørende.

 

 

Kontakt

Modtag vores nyhedsbrev