Med Hessel HiRE 6+6 leasing får du to Mercedes om året efter eget valg. Til samme ydelse.

Skift bil efter årstiderne.

Hessel HiRE er for dig, som holder af at have så meget frihed og fleksibilitet som overhovedet muligt, hvad angår din bil. Med Hessel HiRE 6+6 kan du skifte bil efter årstiderne. Det kan være en cabriolet om sommeren og SUV 4MATIC om vinteren. Du bestemmer, og kombinationsmulighederne er nærmest uendelige.

Du skal blot koncentrere dig om at nyde din(e) bil(er).

Hessel HiRE er ikke blot en fleksibel billøsning på moderne vilkår til moderne mennesker. Det er også en dejlig enkel måde at have bil på og inkluderer både service, forsikring og grøn ejerafgift - du skal blot selv afholde udgiften til brændstof. Og så ellers bare fokusere på at nyde din(e) bil(er).

Masser af muligheder.

Hessel HiRE er for eksempel også til dig, som ikke har brug for bilen så længe ad gangen. Som har et midlertidigt job, har behov for en ekstra bil i en kort periode. Eller måske kan du bare godt li' duften af ny bil. Her til venstre kan du se et par andre kombinationsmuligheder. Kontakt din nærmeste Hessel forhandler få et tilbud på lige præcis din Hessel HiRE 6+6 kombination.

Udfyld nedenstående formular, og bliv kontaktet af en af vore sælgere:

BC 200 cabriolet 9G-TRONIC AMG Line. Forbrug bl. kørsel 15,9 km/l, CO2-emission 141 g/km. GLC 220 d 4MATIC SUV. Forbrug bl. kørsel 20 km/l, CO2-emission 143-129 g/km. Ydelsen er baseret på 12 mdrs. løbetid – 6 md./bil og 12.000 km/bil. Førstegangsydelse 0 kr. Etableringsgebyr på 1.995 kr., første måneds leasingydelse samt depositum svarende til tre mdrs. ydelse indbetales før levering. De sidste tre månedsydelser udlignes via det indbetalte depositum. Totalomkostning 121.935 kr. Service, grøn ejerafgift og forsikring (selvrisiko 6.500 kr.) er inkluderet i prisen. Alle priser er inkl. moms. Bilerne kan være vist med ekstraudstyr. Forbehold for trykfejl, pris-, rente- og afgiftsændringer frem til leveringstidspunktet.