Hessel HiRE 6+6. Vores bedste bud på fleksibilitet.

Nyd vejret i en C-Klasse cabriolet i sommerperioden. Og kom godt igennem vinteren i en GLC SUV 4MATIC.

Skift bil efter årstiderne.

Hessel HiRE er for dig, som holder af at have så meget frihed og fleksibilitet som overhovedet muligt, hvad angår din bil. Med Hessel HiRE 6+6 kan du skifte bil efter årstiderne. Det kan være en cabriolet om sommeren og GLC SUV 4MATIC om vinteren. Du bestemmer, og kombinationsmulighederne er nærmest uendelige.

Du skal blot koncentrere dig om at nyde din(e) bil(er).

Hessel HiRE er ikke blot en fleksibel billøsning på moderne vilkår til moderne mennesker. Det er også en dejlig enkel måde at have bil på og inkluderer både service, forsikring og grøn ejerafgift - du skal blot selv afholde udgiften til brændstof. Og så ellers bare fokusere på at nyde din(e) bil(er). F.eks. den ny C-Klasse cabriolet og GLC SUV 4MATIC.

Masser af muligheder.

Hessel HiRE er for eksempel også til dig, som ikke har brug for bilen så længe ad gangen. Som har et midlertidigt job, har behov for en ekstra bil i en kort periode. Eller måske kan du bare godt li' duften af ny bil. Her til venstre kan du se et par andre kombinationsmuligheder. Kontakt din nærmeste Hessel forhandler få et tilbud på lige præcis din Hessel HiRE 6+6 kombination.