Job og karriere

Ledige stillinger hos Ejner Hessel A/S

Vi har holdt Danmarks mest kræsne bilkunder godt kørende siden 1968, og som Danmarks største bilforhandler stiller vi derfor også store krav til vores medarbejdere. Det må vi være ærlige og sige. Vores medarbejdere er nemlig vores vigtigste ressource – og det er hele vejen rundt. Uanset om du arbejder med administration, salg, lager eller på værksted. Derfor sætter vi også en ære i, at vore medarbejdere er motiverede og engagerede i deres dagligdag. Det giver nemlig i sidste ende de mest tilfredse og loyale kunder.

Nu lyder vi måske lige lovlig skrappe. Det er vi ikke. Vi er ligefremme og med begge ben på jorden. Selvom vi sælger dyre biler, så er vi ikke fine på den.

Lyder Ejner Hessel som en virksomhed, du gerne vil være en del af? Så kig på vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ledige stillinger

Uopfordret ansøgning

Hvis du ikke finder en passende stilling opslået på vores hjemmeside, kan du sende os en uopfordret ansøgning ved at besvare tre korte video-spørgsmål og vedhæfte dit CV.