"Kunden skal køre herfra med den bedste udgave af den bil, han har."

Katrine Christensen

Katrine Christensen, 24 år Certificeret vedligeholdelsestekniker Ejner Hessel A/S, Aalborg

VEDLIGEHOLDELSESTEKNIKER.

Katrine Christensen er bare 24, men har allerede flere års erfaring med servicering af Mercedes-Benz. Katrine er certificeret vedligeholdelsestekniker hos Ejner Hessel i Aalborg – en titel, som betyder, at hun har gennemgået en mere specialiseret uddannelse end den traditionelle automekaniker.

”JEG HAR ALTID VÆRET VILD MED MERCEDES”.

”Det startede, da min far en dag købte én. Det var hans drømmebil, og det var virkelig et step op hjemme i familien. Jeg arvede hans entusiasme og syntes bare, det var sådan en flot bil – og så har Mercedes altid være teknologisk længere fremme end andre bilmærker. Det er uden tvivl mest teknologien og designet, som gjorde, at jeg gerne ville beskæftige mig med Mercedes”, siger Katrine Christensen..

FIK LÆREPLADS HOS EJNER HESSEL.

”Men det bedste ved mit arbejde er faktisk at vide, at når kunderne forlader vores værksted, så gør de det i den bedste og mest opdaterede udgave af deres Mercedes”, smiler den unge vedligeholdelsestekniker. Katrine er uddannet hos Ejner Hessel i Aalborg. Hun er glad for sit arbejde, som det fremgår. Men pønser på at videreuddanne sig til diagnosetekniker.

HØR OM NYE TILTAG SOM MERCEDES ME CONNECT.

Du kan læse mere om Hessels unge tekniker i det nyeste nummer af Mercedes-Benz Magazine herunder. Og du kan se en video med Katrine i aktion hos Hessel i Aalborg. I filmen fortæller hun også om nogle af de nyeste tiltag og metoder, Mercedes-Benz har taget i brug for at gøre det lettere og mere bekvemt at være Mercedes-ejer.