Ejner Hessel - HiRE

Hessel HiRE – KORTTIDSLEASING af Mercedes-Benz.

Har du brug for en fleksibel billøsning med en kort bindingsperiode eller en ekstra bil i husstanden i en kort periode? Vil du have fuldt overblik over din bilomkostninger på forhånd? Eller elsker du bare duften af ny bil? Med Hessel HiRE får du bil på en nem måde. Vi tilbyder korttidsleasing af Mercedes-Benz. Se de forskellige muligheder her. Se biler til hurtig levering og bestil den online her.

KONCEPT A – Mercedes-Benz.

Tilbydes i 6-12 måneder og inkluderer hele pakken. Der er ingen førstegangsydelse men et mindre etableringsgebyr. Ved opstart betales et depositum som bliver godtgjort i løbet af leasingperioden. Alle omkostninger er med i den månedlige ydelse. Herunder service, forsikring og grøn ejerafgift - du skal bare betale for brændstoffet.

HESSEL HiRE. VORES BEDSTE BUD PÅ FLEKSIBILITET.

Hessel HiRE er for dig, som holder af at have så meget frihed og fleksibilitet som overhovedet muligt, hvad angår din bil. Og som noget helt nyt kan vi nu tilbyde Hessel HiRE 6+6, så du kan skifte bil efter årstiderne. Det kan være en cabriolet om sommeren og en SUV om vinteren, eller hvilken Mercedes du nu foretrækker. Mulighederne er nærmest uendelige. Det er dejligt enkelt og inkluderer både service, forsikring og grøn ejerafgift - du skal blot selv afholde udgift til brændstof og så ellers bare fokusere på at nyde din(e) bil(er). Prøv for eksempel den ny C-Klasse cabriolet og GLC SUV.

KONCEPT B.

Tilbydes i 12 måneder og inkluderer service. Du betaler en førstegangsydelse og et etableringsgebyr og står selv for forsikring af bilen og for at betale grøn ejerafgift. Til gengæld er din månedlige ydelse lavere.

MASSER AF VARIATION.

Vi tilbyder en bred variation af personbiler i vores produktprogram. Aktuelle prislister og kampagner finder du her på siden.

Ønsker du at vide mere om Hessel HiRE eller at få et konkret tilbud, så kontakt en sælger i din lokale Hessel-forretning eller udfyld kontaktformularen via nedenstående knap. Så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt, så du kan blive godt kørende.