Service / Værksted

Vi holder Danmarks bedste bilkunder godt kørende.

Hos Hessel har vi holdt Danmarks bedste bilkunder godt kørende siden 1968. Og vi er meget ambitiøse på din bils vegne. Så hvad enten din bil har brug for service, reparation, skal have skiftet dæk eller noget helt fjerde, så står vi klar med autoriserede eksperter på vores værksteder landet over.

BOOK EN VÆRKSTEDSTID.

Har du brug for service eller reparation af din bil? Så send os en forespørgsel her og nu, og vi kontakter dig snarest for at aftale en tid, der passer dig.

FÅ ET TILBUD

Kunne du tænke dig at få et tilbud på service eller reparation af din bil? Så send os en forespørgsel her og nu, og du hører fra os snarest.

FAST PRIS ER TRYG PRIS.

Hessel giver dig faste værkstedspriser på Renault og Dacia.

Hos Ejner Hessel ved vi præcis, hvad der skal til, når din Renault eller Dacia skal repareres eller til service. For vi kender bilen bedre end de fleste.

EN AFTALE ER EN AFTALE.

En serviceaftale med Ejner Hessel betyder, at det er slut med uforudsete udgifter. For et fast månedligt beløb er du dækket ind med fast service og reparationer. Så er det slut med ubehagelige overraskelser. Vi tilbyder serviceaftaler på både personbiler, varebiler, brugte Mercedes-Benz varebiler, taxier og lastbiler.

EKSPERTER I ORIGINALE MERCEDES-BENZ RESERVEDELE.

Da Ejner Hessel er autoriseret Mercedes-Benz forhandler, har vi unikke muligheder for at fremskaffe ny-producerede originale reservedele til biler helt tilbage til starten af 50’erne.

HVIS UHELDET ER UDE…

Med 22 afdelinger og lange åbningstider er Ejner Hessel altid i nabolaget og klar til at hjælpe dig. Vores skadescenter samarbejder med alle forsikringsselskaber og udfører karrosseriarbejde uden at din fabriksgaranti berøres.

VI ARBEJDER TIL LANDS, MENS DU ER I LUFTEN.

Med Ejner Hessels lufthavnsservice kan du svæve over skyerne, imens vi tager os kærligt af din bil nede på jorden. Fra Aalborg, Aarhus og Billund henter vi din bil, servicerer den og afleverer den igen serviceret, vasket og støvsuget. Vi skal bare have besked 5 dage før, du rejser.

BLIV GODT KØRENDE NÅR DIN BIL ER PÅ VÆRKSTED.

Hos Hessel vil vi gerne sørge for, at du er godt kørende når din bil er på værksted. Derfor giver vi dig mulighed for at leje et stort udvalg af biler til en god daglig lejepris.

EFTERMONTERING AF KØRELYS.

Uanset om du kører Twingo, Espace eller Duster, skal din bil have lys i baglygterne når det er mørkt. Det siger færdselsloven, og ikke mindst den sunde fornuft. Mange biler gør det automatisk, men det er bestemt ikke alle. Hvis din Renault eller Dacia ikke selv tænder lyset, tilbyder Hessel nu to løsninger der gør, at du fremover bliver fri for at tænke mere på det. Læs mere herunder.