AGILITY SELECT.

Med Agility Select får du mulighed for at vælge forskellige køreegenskaber i din Mercedes-Benz, så bilen passer præcis til din unikke kørestil. Du kan eksempelvis justere bilens speeder-respons og gearskifte, så du får optimal køreglæde i både tæt bytrafik og på den åbne landevej.

Agility Select har fire forprogrammerede opsætninger: Eco, Comfort, Sport og Sport+. Du kan også vælge at kombinere dele fra de fire forskellige opsætninger og lave dine egne skræddersyede indstillinger. Resultatet er en personlig bil, der kører og reagerer præcis, som du vil have det.

Bilen er som udgangspunkt indstillet til at starte i den forprogrammerede Comfort-mode. Denne opsætning giver behagelige køreegenskaber, der passer til enhver. Det er desuden den anbefalede indstilling, hvis du kører på våde eller glatte veje.

Eco-mode sikrer en mere bæredygtig kørestil. Bilens motor går eksempelvis i dvale, når du holder stille. Så snart du trykker på speederen, starter den igen, og du kan med lethed køre videre.

Begge Sport-modes giver mulighed for flere omdrejninger, en skærpet speederrespons, og generelt et mere sporty udtryk i alle bilens køreegenskaber. Sport-mode Plus giver den mest sporty køreoplevelse.