AIRMATIC.

Den rette affjedring er afgørende for en god køreoplevelse – og med Airmatic-luftaffjedring er du sikret en behagelig køreoplevelse. Luftaffjedringen justerer automatisk undervognens højde efter vejens forhold og bilens fart. Airmatic sørger altså for, at undervognen konstant har en tilpas højde fra vejen. Det giver større sikkerhed og lavere brændstofforbrug.

På motorvejen, hvor din Mercedes-Benz kan slippe kræfterne løs, sænker Airmatic-systemet automatisk undervognen med en centimeter for at reducere luftmodstanden. På kringlede landeveje justeres affjedringssystemet til sporty-kørsel.

Hvis du havner et sted med dårlige vejforhold, kan du manuelt løfte bilens undervogn op til 60 millimeter, så længe du kører under 65 km/t. Det hjælper til at undgå skader på din bil fra huller i vejen.

Airmatic-systemet består blandt andet af et avanceret semi-active damping system (ADS). ADS overvåger din kørestil og vejens underlag. Hvis det bliver nødvendigt, kan systemet fylde affjedringen med luft på 15 millisekunder – så er du altid sikret den optimale affjedring.