Kortids-leas en intenst udstyret Renault Captur.

Vi fejrer vores 50 års jubilæum med stil. Og hvis du er med på stilen, så kan du komme ud at køre i en superelegant Renault Captur med det allerhøjeste udstyrsniveau – Intense. Her får du automatisk klimaanlæg, navigation, 7” touchskærm, regnsensor, håndfrit nøglekort og meget mere fransk lux. En motor med rigeligt bundtræk og en elegant men funktionel kabine.

Korttidsleasing hos Hessel er for dig, der har brug for en bil i kortere tid, f.eks. 6 måneder. Eller som bare elsker at køre i en ny bil. I alle fald er det for dig, der har andet at lave end papirarbejde. For du får 6 måneders korttidsleasing for kun 3.495 kr./md – ingen førstegangsydelse og ingen udgifter til forsikring, ejerafgift og service. Du skal blot fylde tanken og nyde turen i din tofarvede Renault Intense. 

Captur Energy Intense dCi 90: Energipil A+Forbrug bl. kørsel 27,8 km/l, CO2-emission 95 g/km. Mdl. ydelse 3.495 kr. i 6 måneder, max 10.000 km. Etableringsgebyr 1.995 kr. Samlet omkostning ved 6 mdrs. leasing 29.955 kr. Alle priser inkl. moms. Aftale forudsætter godkendt kreditvurdering. Forbehold for trykfejl, pris-, rente- og afgiftsændringer. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler.