Spar 2.500 kr./md på korttidsleasing af din næste Mercedes.

Nu kan du korttidslease en superlækker Mercedes C200 aut. stationcar, spækket med udstyr, for kun 7.995 kr./md., uden førstegangsydelse og med alt ordnet og betalt.  Prisen er med 2.500 kr. i rabat pr. måned. (Normalpris 10.495 kr. pr. md.). Det er vores 50 års fødselsdagsgave til jer, der har andet at lave.

Korttidsleasing gennem Hessel HiRE er for dig, der har brug for en bil i kortere tid, f.eks. 6 måneder. Eller som bare gerne vil køre i en ny bil. I alle fald er det for dig, der har andet at lave end papirarbejde. For med i prisen hos Hessel HiRE er service, forsikring og grøn ejerafgift.

C200 Aut Stationcar med AMG Line og Premium-Pakke:Energipil B Forbrug blandet kørsel 17,9 km/l. CO2-emission 123 g/km. Månedlig ydelse 7.995 kr., 6 måneders løbetid med gns 2.000 km til rådighed pr. måned. 0 kr. i førstegangsydelse. Etableringsgebyr 1.995 kr. Samlet omkostning ved 6 måneders leasing 49.965 kr. Alle priser inkl. moms. Aftale forudsætter godkendt kreditvurdering. Forbehold for trykfejl, pris-, rente- og afgiftsændringer. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler.
Etableringsomkostninger samt mdl. Kontogebyr er medtaget i alle beregninger. Forudsat betaling via betalingsservice. Fortrydelsesret 14 dage. Der tages forbehold for positiv kreditvurdering. Finansiering på gældsbrev med pant via Hessel Finans (Santander Consumer Bank). 1,8% rente er gældende for handler indgået inden 1. august 2018. Billedet af bilen er et modelfoto og ikke den omtalte bil.