Spar 2.500 kr./md på korttidsleasing af din næste Mercedes.

Vi har gjort det endnu nemmere at vælge den ny C-Klasse.

Forfinet fra yderst til inderst og opgraderet med omfattende udstyr beviser den ny C-Klasse, at vi altid går efter at hæve barren. LED High Performance lygter, parkeringspakke med bakkamera, multifunktionsrattet fra S-Klassen, 9G-TRONIC automatgear, det ny 10,25” store mediadisplay og KEYLESS-GO startfunktion er blot noget af standardudstyret. Derudover er prisen også inkl. AMG line, der indeholder AMG Eksteriør og AMG Interiør, 18” AMG Fælge, AMG Body Styling, Sportsundervogn og AMG Multifunktionssportsrat I læder.

Nu kan du korttidslease en lækker Mercedes C200 aut. stationcar, spækket med udstyr, for kun 7.995 kr./md., uden førstegangsydelse og med alt ordnet og betalt.  Prisen er med 2.500 kr. i rabat pr. måned. (Normalpris 10.495 kr. pr. md.). Det er vores 50 års fødselsdagsgave til jer, der har andet at lave.

Korttidsleasing gennem Hessel HiRE er for dig, der har brug for en bil i kortere tid, f.eks. 6 måneder. Eller som bare gerne vil køre i en ny bil. I alle fald er det for dig, der har andet at lave end papirarbejde. For med i prisen hos Hessel HiRE er service, forsikring og grøn ejerafgift.

C200 Aut Stationcar med AMG Line og Premium-Pakke:Energipil B Forbrug blandet kørsel 17,9 km/l. CO2-emission 123 g/km. Månedlig ydelse 7.995 kr., 6 måneders løbetid med gns 2.000 km til rådighed pr. måned. 0 kr. i førstegangsydelse. Etableringsgebyr 1.995 kr. Samlet omkostning ved 6 måneders leasing 49.965 kr. Alle priser inkl. moms. Aftale forudsætter godkendt kreditvurdering. Forbehold for trykfejl, pris-, rente- og afgiftsændringer. Bilerne er vist med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder et begrænset antal biler.