Mercedes 50-års tilbud

Hos Hessel fejrer vi vores 50 års fødselsdag på mange forskellige måder. Når det handler om Mercedes, er vi kommet i vældigt gavehumør...Vi har udstyret vores Mercedes med en lille ekstra højttaler.

Vi markerer de 50 år med en gave af høj kvalitet til alle nye Mercedes-kunder. Derfor følger der en Beoplay A1 med hver ny Mercedes personbil, der bliver købt* i perioden 1. juni - 1. september 2018.

Beoplay A1 er en lækker, bærbar Bluetooth-højttaler fra Bang & Olufsen med mere lyd og mere bas end størrelsen antyder. Og formgivet af den danske designer Cecilie Manz – på én gang både robust, smuk og lækker at røre ved. Som Hessels lille 50 års fødselsdagsgave til alle jer, der holder af kvalitet.

*Købet sker ved underskrifttidspunktet.


Få 35 % rabat på AMG hjulsæt.

Lige nu får du 35 % rabat på AMG hjulsæt. Det er Hessels 50 års fødselsdagsgave til alle jer, der holder af stil.

Det er naturligvis originale AMG-hjulsæt med Continental sommerdæk påmonteret. Der er dæktrykssensor, navkapsler og originale låsebolte med i pakken. Og vi monterer naturligvis hjulene på din Mercedes. Husk også at vi har dækhotel til næste skift.
Spar 2.500 kr./md på korttidsleasing af din næste Mercedes.

Nu kan du korttidslease en superlækker Mercedes C200 aut. stationcar, spækket med udstyr, for kun 7.995 kr./md., uden førstegangsydelse og med alt ordnet og betalt.  Prisen er med 2.500 kr. i rabat pr. måned. (Normalpris 10.495 kr. pr. md.). Det er vores 50 års fødselsdagsgave til jer, der har andet at lave.

Korttidsleasing gennem Hessel HiRE er for dig, der har brug for en bil i kortere tid, f.eks. 6 måneder. Eller som bare gerne vil køre i en ny bil. I alle fald er det for dig, der har andet at lave end papirarbejde. For med i prisen hos Hessel HiRE er service, forsikring og grøn ejerafgift. 

50 Mercedes B-Klasse til jubilæumspris.

Vi har skruet et rigtigt børnevenligt jubilæumstilbud sammen på Mercedes B-Klasse. Bilen der både har vokseplads til børnefamilien. Og gi’r voksenplads til jer, der gerne vil sidde højt i trafikken og ikke gider at kravle ind og ud af bilen.

Vi har valgt 2 B-Klasser med lidt forskellige udstyrspakker og har bygget 50 biler i alt, fordelt som:

-                B180d

-                B180d m. LED- og spejlpakke

De er alle udstyret på Business-niveau.

Prisen for Mercedes-Benz B180d starter på: 299.900 kr.