Mercedes 50-års tilbud

Hos Hessel fejrer vi vores 50 års fødselsdag på mange forskellige måder. Når det handler om Mercedes, er vi kommet i vældigt gavehumør...

50 Mercedes CLA Shooting Brake til jubilæumspris.

Vi har sammensat et originalt jubilæumstilbud på Mercedes CLA Shooting Brake. Bilen der opstod, da begavede Mercedes-Benz designere krydsede CLA coupé med en stationcar

Lige nu kan du korttidslease en CLA Shooting Brake fra 6.245 kr pr./md. i 7 måneder med Hessel HiRE. Ingen førstegangsydelse, inkl service, forsikring og grøn ejerafgift og inkl moms. Og du kan ordne det hele online. Nemmere bliver det ikke . Prøv selv.
Spar 2.500 kr./md på korttidsleasing af din næste Mercedes.

Nu kan du korttidslease den nye Mercedes C200 aut. stationcar, med AMG Line og Premium-Pakke, for kun 7.995 kr./md., uden førstegangsydelse og med alt ordnet og betalt. Prisen er med 2.500 kr. i rabat pr. måned. (Normalpris 10.495 kr. pr. md.). Det er vores 50 års fødselsdagsgave til jer, der har andet at lave.

Korttidsleasing gennem Hessel HiRE er for dig, der har brug for en bil i kortere tid, f.eks. 6 måneder. Eller som bare gerne vil køre i en ny bil. I alle fald er det for dig, der har andet at lave end papirarbejde. For med i prisen hos Hessel HiRE er service, forsikring og grøn ejerafgift.

 

50 Mercedes B-Klasse til jubilæumspris.

Vi har skruet et rigtigt børnevenligt jubilæumstilbud sammen på Mercedes B-Klasse. Bilen der både har vokseplads til børnefamilien. Og gi’r voksenplads til jer, der gerne vil sidde højt i trafikken og ikke gider at kravle ind og ud af bilen.

Vi har valgt 2 B-Klasser med lidt forskellige udstyrspakker og har bygget 50 biler i alt, fordelt som:

-                B180d

-                B180d m. LED- og spejlpakke

-                B200 Business

-                B200d Business m. LED- & Spejlpakke

De er alle udstyret på Business-niveau.

Prisen for Mercedes-Benz B180d starter på: 299.900 kr.