ORIGINALE NYE MERCEDES-BENZ RESERVEDELE.

Din kone bemærker det ikke, og dine børn kunne sikkert ikke være mere ligeglade med, hvordan den aluminiumsfælg ser ud – bare de må låne bilen, når solen skinner, selvfølgelig. Men vi ved godt, hvordan du har det! Derfor gør vi også alt vi kan for at fremskaffe lige præcis den reservedel, som giver dig hovedpine.

Og hvis Benny Stidsen, klassikerspecialist hos Hessel i Ringkøbing, ikke har det liggende, kan han sikkert skaffe det fra centrallageret i Tyskland.

EKSPERTER I ORIGINALE DELE.

Da Ejner Hessel er autoriseret Mercedes-Benz forhandler, har vi unikke muligheder for at fremskaffe ny-producerede originale reservedele til biler helt tilbage til starten af 50’erne.

Hos Hessel har vi haft med Mercedes-Benz at gøre siden 1987, og vi brænder for både nye og gamle biler med stjerne på kølerhjelmen. Og det gælder ikke mindst for medarbejderne på vores reservedelslagre.

 

BENNY KAN SKAFFE DE ORIGINALE DELE, DU MANGLER.

Udover at være lagerchef i vores afdeling i Ringkøbing, er Benny også Hessels specialist i reservedele til klassiske Mercedes-Benz. Med 40 års erfaring med mærket, og en dyb passion for de ældre modeller, kan han hjælpe dig med lidt af hvert - og så har han forbindelserne i orden.

Det betyder, at uanset om du mangler et udvendigt dørhåndtag til din 230 SL Pagode eller den helt rigtige Barok fælg til din W107 SL, gør han alt hvad han kan for at skaffe den. Og er den ikke allerede på lager hos os, har vi forbindelser til originale dele i hele Europa.

Ring til Benny på tlf. 7211 6470, eller send ham en mail på b.stidsen@hessel.dk

VIL DU HELLERE SELV FINDE DIN RESERVEDEL?

Ønsker du selv at finde lige den reservedel du mangler til din klassiske Mercedes-Benz, kan du søge efter den direkte hos Mercedes-Benz Classic Center i Stuttgart.

Når du har fundet det du leder efter, tager du blot fat i Benny, så bestiller han den hjem til dig. Direkte fra Mercedes-Benz. Og hvis du ikke ønsker delen tilsendt, kan du naturligvis afhente i den Hessel afdeling der er tættest på dig.

RING ELLER BESTIL ET UFORPLIGTENDE TILBUD.

Har du brug for en snak om reservedele til klassiske stjernebiler, så ring til Benny på telefon 7211 6470.

Du kan også bestille et uforpligtende tilbud ved at indtaste dine køretøjsoplysninger herunder, og beskrive hvilken del du mangler. Så mailer vi dig et godt tilbud, helt uden forpligtelser.