Ejner Hessel betaling

BETAL MED MOBILEPAY.

MobilePay er smart. Derfor kan du selvfølgelig betale med MobilePay på vores webshop. Det er både sikkert og utrolig nemt. Så lad pungen og betalingskortet ligge i jakkelommen og find i stedet din smartphone frem – den har du sikkert ved hånden alligevel. Indtast dit telefonnummer og godkend betalingen med det samme. Du behøver ikke været kunde i Danske Bank for at bruge MobilePay.

Det kræver blot, at du har appen installeret på din smartphone og aktiveret den til nethandel. Se mere om, hvordan du betaler med Mobilepay i denne video.

HAR DU IKKE MOBILEPAY?

Hvis du ikke har MobilePay, kan du selvfølgelig altid betale med dit betalingskort.

Synes du, at MobilePay lyder smart, og har du lyst til at prøve det, kan du downloade appen til din smartphone her:

Android: Hent i Google Play Store
Apple: Hent i iTunes Store
Windows: Hent i Windows Store

HVAD MED KVITTERINGEN?

Når du betaler med MobilePay, reserverer vi kun beløbet og hæver først pengene, når vi afsender ordren, eller du henter den hos din lokale Ejner Hessel-forretning. Derefter modtager du kvitteringen.

BETALING.

På Hessel.dk kan du betale med dit betalingskort eller med MobilePay. Vi tager imod følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard, Diners og JCB. Prisen er altid oplyst i danske kroner inklusiv MOMS.

Det er betaling med kreditkort, vi gennemgår på denne side.

SÅDAN BETALER DU.

  1. Når du har fundet en vare, du gerne vil købe, tilføjer du den til din indkøbskurv. Når du er færdig med at shoppe rundt på siden, kan du gå til betalingssiden ved at klikke på knappen ”Gå til betaling”.
  2. Du skal nu indtaste dine konktaktoplysninger. Det drejer sig blandt andet om navn, telefonnummer og adresse.
  3. Nu skal du vælge betalingsform. Her vælger du kreditkort.
  4. Via en krypteret forbindelse (SSL) bliver du sendt videre til vores betalingsudbyder. Her bliver du bedt om at indtaste dit kortnummer, kortets udløbsdato og kortets trecifrede sikkerhedskode. Dit kortnummer står på forsiden af dit betalingskort og består af 16 cifre. Udløbsdatoen står ligeledes på forsiden af dit betalingskort. Din sikkerhedskode står på bagsiden ved siden af feltet med din underskrift.
  5. Herefter bliver dine krypterede betalingsoplysninger sendt til godkendelse. Det kan tage op til ét minut – så hav gerne tålmodighed. Undgå desuden at opdatere siden.
  6. Du får nu besked om, at dit kort er blevet godkendt. Det beløb, der bliver hævet fra din konto vil vise sig på siden, og du kan nu udskrive eller gemme ordrebekræftelsen.
    1. Bliver dit kort ikke godkendt, bliver du ført hen på en ny side. Her bliver du spurgt, om du vil prøve at betale igen eller annullere ordren.
  7. Bestillingen er afsluttet, og vi håber, du bliver glad for dit køb.

SIKKERHED.

Vi har styr på sikkerheden, for når du betaler med betalingskort hos os, krypterer vi alle kortdata. Det sker helt automatisk, når de bliver videresendt til NETS og vores betalingsudbyder DIBS. For dig betyder det såmænd bare, at du kan være tryg ved at handle hos os – dine kortoplysninger falder aldrig i de forkerte hænder. Vi benytter os af en SSL-løsning, når vi krypterer dine kortdata. SSL står for Secure Socket Layer og er den mest anvendte kryptering i langt størstedelen af alle danske webshops.

MIT KORT BLIVER AFVIST - IGEN.

Bliver dit kort afvist i betalingsvinduet, får du mulighed for at prøve igen eller annullere ordren. Hvis dit kort bliver afvist flere gange, bør du kontakte din bank.

HVORNÅR HÆVES PENGENE?

Vi følger selvfølgelig reglerne for betaling via betalingskort på internettet. Derfor hæves pengene først fra din konto, når vi har afsendt pakken fra vores lager eller når du har afhentet varen fra en af vores afdelinger.

PROBLEMER MED AT BETALE? 

Har du gentagende gange problemer med at betale, eller har du på nogen måde problemer med betalingsprocessen, er du velkommen til at kontakte os på:

Tlf: 7211 6100

E-mail: webshop@hessel.dk

EKSPEDITIONSGEBYR.

Du betaler kun det, der står. Der er ingen skjulte gebyr, og vi opkræver ikke ekspeditionsgebyr.

FINANSIERING.

Falder sneen pludseligt sidst på måneden, hvor pengene er små, og har du endnu ikke fået købt vinterdækkene, kan du uden at stille en sikkerhed søge om et lån. Så kan du køre igennem vintervejret med ro i sindet.

Men bare rolig, du kan også låne penge om sommeren, hvor bilen måske trænger til nye fælge.

Vi bestemmer ikke, hvad du skal bruge pengene på – det gør du selv.