FINANSIERING.

TIL ENHVER PENGEPUNG.

Uanset om du er privatkunde eller erhverskunde – og om du vil køre stor bil, lille bil, varebil, taxi eller lastbil, så kan vi hjælpe dig med at vælge den rigtige finansieringsløsning. Hos Hessel har vi en lang række muligheder – der passer til dit behov og pengepung. Læs mere herunder.

PRIVATLEASING. HVIS DU VIL GÅ MED LIVREM OG SELER.

Der er mange fordele ved at lease i stedet for at købe. Eller det kan der være. Det afhænger nemlig af dit kørselsmønster og kilometerforbrug. Den største fordel er, at du får overblik over totaløkonomien i leasing-perioden. Alle service og vedligeholdelsesomkostningerne er indeholdt i den månedlige ydelse. Du får ingen ubehagelige overraskelser på budgettet og du skal ikke bekymre dig om, at bilen skal sælges igen. Ydermere undgår du, at have likviditet bundet i bilen.

HESSEL HIRE. HVIS DU ER TIL KORTE FORHOLD.

Er du til korte forhold? Eller vil du bare gerne have ny bil ofte? Med Hessel HiRE binder du dig 6, 7 eller 12 måneder. Lav aftalen, betal, tag bilen og kør. Alle omkostninger (på nær brændstof og vinterdæk) er med i den månedlige ydelse. Herunder service, forsikring og grøn ejerafgift. Her er ingen overraskelser. Kontakt Christian Lind på telefon 7311 7013 eller din lokale Hessel, hvis du vil vide mere.

HESSEL FLEET. HVIS DU HAR ET FIRMA DER SKAL KØRE.

Hos Hessel har vi stor respekt for vores erhvervskunders forretning. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at levere de biler, der passer bedst til opgaven. Og selvfølgelig sørge for, at de konstant er kørende - og ikke på værksted. Derfor har vi også flere leasingløsninger skræddersyet til virksomheder. F.eks. er Ejner Hessel Fleet eksperter i Mercedes-Benz leasingløsninger til erhverv. Kontakt os på telefon 7211 5444, fleet@hessel.dk eller find din lokale Hessel.

SERVICELEASING. DET ER EN GOD FORRETNING.

ServiceLeasing er en praktisk, økonomisk og sikker måde at holde firmabil på. Blandt andet fordi, at al service og vedligeholdelse er inkluderet i den månedlige ydelse, som er aftalt på forhånd. Den ændrer sig ikke. Og så skal du heller ikke bekymre dig om bilens restværdi. Aftalen tilpasses præcist til dit behov. Det afhænger af dit kørselsmønster og kilometerforbrug. Kontakt derfor din lokale Hessel salgsafdeling og bliv meget klogere på privatleasing.

VI TALER MED BANKEN FOR DIG.

Ejner Hessel A/S samarbejder med alle større finansierings- og leasingselskaber. Er du erhvervskunde behøver du derfor ikke selv have den direkte kontakt med finansierings- eller leasingselskabet. Lad os varetage dialogen – vi har prøvet det et par gange før.