Din Mercedes-Benz, Renault og Dacia forbedres – helt gratis.

Service-opdateringer er en besked fra producenten til det autoriserede værksted om at opdatere eller udskifte noget på en given bilmodel næste gang, den kommer til service. Det er producentens måde at sikre den løbende kvalitet, og samtidigt holde bilen ajour med udviklingen.

 

Dette er ikke en sikkerhedsmeddelelse.

Det er vigtigt at understrege, at det ikke handler om udbedringer eller opdateringer, der vedrører sikkerheden. Sikkerhedsopdateringer vil altid blive meddelt direkte til ejerne gennem SKAT. Serviceopdateringer handler derimod om de mindre ting, som f.eks. en forbedret vinduesliste eller en ny type bolt. På den måde bliver bilen forbedret i det små og drager nytte af innovationer, der er kommet til, efter at bilen blev produceret.

 

Hos Hessel er serviceopdateringer en del af vores service.

Serviceopdateringer kommer til alle mærker. Og det er ikke noget, du normalt hører om som kunde hos Ejner Hessel. Vi udfører dem bare, når din bil alligevel er på værksted. Det er en del af vores service.

 

Det koster ikke en krone.

Men hvis du ikke kommer regelmæssigt hos Hessel, trænger din bil måske til en kærlig hånd. Derfor tilbyder vi at foretage en serviceopdatering af din bil – smart, Mercedes-Benz, Renault eller Dacia. Helt uden beregning. Du skal blot teste om din bil trænger til opdateringer ved at indtaste din bils reg. nr. nedenfor. Helt uforpligtende, selvfølgelig.