PRE-SAFE PLUS.

Uanset hvor opmærksom eller dygtig en bilist du er, så kan du ikke kontrollere dine medtrafikanters kørsel. PRE-SAFE PLUS holder konstant øje med bagvedkørende biler og registrerer potentielt farlige situation før de opstår.

Hvis en bilist kører imod din bil bagfra med for høj hastighed, så advarer din bil føreren med blinkede baglygter, så vedkommende kan nå at sænke farten. Samtidig strammer dine sikkerhedsseler sig, så du og dine medpassagerer er bedre beskyttet ved en eventuel kollision. I situationer hvor du holder stille, og en bagvedkørende bilist nærmer sig med for høj hastighed, vil bilens bremser aktiveres. Det gør, at du ikke vil opleve et ligeså alvorligt ryk i bilen, som hvis bremserne ikke var aktiveret. Det er desuden med til at minimere risikoen for piskesmældsskader.

PRE-SAFE PLUS hjælper desuden til at forhindre flere ulykker. Hvis du for eksempel holderdu ved et lyskryds undgår du, at din bil bliver slynget ud i fodgængerfeltet eller videre ud i krydset, hvor cyklister eller andre bilister kan komme til skade.