TRAFFIC SIGN ASSIST.

Traffic Sign Assist hjælper dig med at orientere dig i trafikken ved at læse de vejskilte, du passerer, og vise dem på informationsskærmen. Via et kamera i midten af forruden genkender det intelligente system skiltene og advarer dig eksempelvis, hvis du er på vej ned af en ensrettet vej i forkert retning. Systemet bruger data om lokale trafikregler fra navigationssystemet, så anvisningerne passer til det land, du kører i.

Informationerne om fart ændrer sig i takt med at du kører ind og ud af bygrænser, eller når du bevæger dig ud af en landevej eller kører på motorvej. Alle informationerne vises også på bilens display i midten af kabinen, hvor du blandt andet kan orientere dig i de seneste informationer om hastighedsgrænser.

Med Traffic Sign Assist opnår du større sikkerhed, nårdu kører på veje, som du ikke kender. Overser du et vejskilt, vil det fremgå på displayet i kabinen. Systemet kan spare dig for fartbøder, og hvis du af en eller anden årsag forvilder dig ud i det forkerte spor på en motortrafik- eller motorvej, advarer systemet dig via en advarselslampe i instrumentbrættet og en høj lyd.