Job og karriere

LEDIGE STILLINGER HOS EJNER HESSEL A/S.

Vi har holdt Danmarks mest kræsne bilkunder godt kørende siden 1968, og som Danmarks største bilforhandler stiller vi derfor også store krav til vores medarbejdere. Det må vi være ærlige og sige. Vores medarbejdere er nemlig vores vigtigste ressource – uanset om du arbejder med administration, salg, lager eller på værksted.

Hos Ejner Hessel har vi desuden en åben og fordomsfri kultur, hvor den enkelte får mulighed for at udnytte, og udvikle, sine kompetencer bedst muligt – uanset køn. Det er derfor vores mål, at kvindelige medarbejdere oplever de samme karriere- og ledelsesmuligheder som de mandlige, ligesom vi foretager massive investeringer i efteruddannelse for alle vores medarbejdere.

Kort sagt sætter vi en ære i, at vores medarbejdere er motiverede og engagerede i deres dagligdag. Det giver nemlig i sidste ende de mest tilfredse og loyale kunder.

Lyder Ejner Hessel som en virksomhed, du gerne vil være en del af? Så kig på vores ledige stillinger eller send os en uopfordret ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.

LEDIGE STILLINGER.

UOPFORDRET ANSØGNING.

Hvis du ikke finder en passende stilling opslået på vores hjemmeside, kan du sende os en uopfordret ansøgning ved at besvare tre korte video-spørgsmål og vedhæfte dit CV.