Lad os tage en snak om erhvervsleasing

Uanset om du henvender dig som privatperson eller virksomhed, så kan vi hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål. Skriv til os herunder og så vender vi retur hurtigt.

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL
   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Privat
   Erhverv

   Luk

   FirmabilerLastbiler & trailereVarebilerVærksted & service

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Din kurv er tom.

   Forside / Erhverv /

   Erhvervsleasing

   Hessel Solutions

   Erhvervsleasing

   Attraktivt for virksomheder & ansatte

   Mindre kapitalbinding & lavere værditab

   Forholdsmæssig betaling af reg. afgiften

   Attraktivt for nye & brugte biler

   Ingen usikkerhed ift. værditab

   Erhvervsleasing

   "Erhvervsleasing er skræddersyet til virksomheder, og giver mulighed for at anskaffe en bil, uden at skulle betale hele købsprisen på én gang"

    

   Hessel Leasing C Blå

   Hvad er erhvervsleasing?

   Som ordet antyder, så er der tale om leasing til en virksomhed, og det er den mest anvendte type leasing af både nye og brugte biler. Når en virksomhed erhvervsleaser en bil, så betales der kun reg. afgift for de måneder, hvor bilen er indregistreret (aftalens løbetid), og så er det uden afgift og moms. Dette altså ulig kontantkøb af en bil, hvor du betaler hele reg. afgiften på én gang, uanset hvor lang tid du kører i bilen.

   Finansiel erhvervsleasing

   Som virksomhed kan du vælge at erhvervslease en bil finansielt, hvilket betyder, at din månedlige leasingydelse vil være lavere end på en operationel aftale, men du afholder selv omkostningerne til bilens vedligeholdelse (service, reparationer etc.). Når aftalen udløber, så har du som virksomhed forpligtet dig til at købe bilen fri for en forudbestemt restværdi (uden moms og reg. afgift) - enten ved at du selv køber bilen, eller at du har fundet en anden køber hertil.

   Hessel Gla Hvid Uni
   Mercedes Benz Nøgler

   Operationel erhvervsleasing

   Dette er løsningen for virksomheden, der ønsker minimal risiko, da udgifterne til service og vedligeholdelse er inkluderet i din månedlige leasingydelse, hvorfor du (virksomheden) derfor kun skal afholde udgifterne til forsikringer, ejerafgift og brændstof. Når aftalen ophører, så afleveres bilen blot retur til os uden nogen forpligtelse i form af en restværdi - dog vil der kunne forekomme ekstra omkostninger til udbedring af skader o.l. på bilen, såfremt slutopgørelsen indikerer dette.

   Har den ansatte så "fri bil"?

   Er du privat bruger af en erhvervsleaset bil, eller i daglig tale kaldet en firmabil, så vil du have en bil stillet til rådighed, som du kan bruge til privatkørsel og kørsel i forbindelse med dit arbejde – fuldstændig som var det din egen bil. Dette gør sig gældende, uanset om din arbejdsgiver har finansielt eller operationelt leaset din bil, men du skal være opmærksom på, at denne form for "fri bil" vil udløse en månedlig beskatning udregnet ud fra bilens beskatningsgrundlag.

   Hessel Glc Sort
   Hessel Solution Krammer1

   Hvad er et beskatningsgrundlag?

   Det er (selvfølgelig) ikke gratis at få stillet "fri bil" til rådighed af sin arbejdsgiver. Derfor vil du som bruger af en erhvervsleaset bil se, at du månedligt vil blive beskattet af bilens beskatningsgrundlag på din lønseddel. Beløbet du vil blive beskattet af, er et fast månedligt beløb i størstedelen af leasingperioden, og det er uanset hvor meget eller lidt, du kører i bilen. Beskatningsgrundlaget udgøres dog ud fra, hvorvidt der er tale om en bil, der er yngre eller ældre end 36 mdr, hvilket du kan læse mere om herunder.

   Beskatning af en ny bil

   Beskatning af en ny bil

   Vær opmærksom på genberegningen

   Når du erhvervsleaser en ny bil, vil du først blive beskattet af bilens flådepris inkl. det udstyr, som du har valgt. Flådeprisen er oftest lavere, end hvis du tilsvarende havde købt bilen kontant, men det du skal være opmærksom på, er, at bilen efter 3 mdr. bliver genberegnet ud fra en såkaldt teknisk nypris + et tillæg på ca. 6%. Helt konkret betyder det, at du først har bilen til lavest mulige beskatning, hvor bilen efter 3 mdr. bliver holdt op imod en tilsvarende brugt bils handelspris i markedet, hvorefter dennes handelspris + tillægget bliver dit nye beskatningsgrundlag.

    

   Man kan aldrig spå om, hvad bilens beskatningsgrundlag bliver efter genberegning, men biler med stor efterspørgsel vil oftest blive genberegnet højere, end dem som der ikke er så stor efterspørgsel på, da genberegningen som nævnt bliver vurderet ud fra tendenserne i brugtvognsmarkedet.

   Beskatning af en brugt bil

   Beskatningen falder efter 36 mdr.

   Når en bil bliver 36 mdr. gammel, så falder dens beskatningsgrundlag med 25%, hvorefter denne pris nu gør sig gældende for din månedlige beskatning. Af denne årsag ser vi bl.a. en stigning i efterspørgslen på brugte Mercedes-Benz hos vores STARMARK afdelinger, da du i dette tilfælde kan erhvervslease premium biler til en endnu mere attraktiv beskatning. Det er også værd at bemærke, at faldet i beskatningsgrundlaget gælder, uanset om du erhvervsleaser en bil, der allerede er 36 mdr. gammel, eller om den bliver det i løbet af din leasingperiode.

    

   Vores gode kollegaer Michael og Rasmus fra vores STARMARK afdeling i Vejle har lavet en kort og informativ video omkring det at erhvervslease en brugt Mercedes-Benz, der er mere end 36 mdr. gammel, som vi vil anbefale, at du ser.

   Brugt Mercedes firmabil?

   Hos STARMARK har vi Danmarks største udvalg i brugte Mercedes-Benz i alle aldre. Søger du en premium firmabil til en lavere beskatning, så kan vores kollegaer ved STARMARK hjælpe dig.

   Hesselfinans

   Hvad kan Hessel Solutions tilbyde dig eller din virksomhed?

   Hos Ejner Hessel får du, både som virksomhed og privatperson, professionel og erfaren rådgivning, når det kommer til det rigtige bilvalg, muligheder og økonomisk rentabilitet. Vi har ikke standard leasingaftaler, da de bliver skræddersyet til hver enkelt kunde, og det gælder både ift. bilens sammensætning, kontraktens opbygning og total økonomi. Vi oplever sjældent, at to virksomheder eller deres ansatte har ens behov, så derfor kan vi heller ikke sætte det i kasser og rammer. Vi mener det, når vi siger, at vi sammensætter lige præcis den aftale, der matcher dine behov.

   Vi omstiller os gerne for dig

   Vores leasingaftaler er fleksible, og kan ændres nemt og bekvemt undervejs – det kan vi fordi, at Hessel selv står for både bilen, for service/vedligehold og for hele finansieringen. Netop derfor kan vi hurtigt ændre præmisserne for igangværende eller fremtidige leasingaftaler – og til en særdeles konkurrencedygtig pris, da vi har alle leddene som en del af Ejner Hessel koncernen.

    

   I tvivl om, hvad vi kan gøre for dig? Så tøv ikke med at række ud til os og lade os give et bud på din næste firmabil – uanset om den er en C-Klasse stationcar eller 4 nye Vito’er til virksomheden.

   Hessel Servicecenter Oscar

   Kom tættere på drømmebilen med Hessel Solutions

   Betalingsplan

   0 kr./md.

   Herunder finder du betalingsplanen for bilen

    Første ydelse

    Etableringsgebyr0 kr.
    3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
    1. måneds leasingydelse0 kr.
    I alt ved oprettelse:0 kr.

    Betalingsplan

    Totalpris i perioden:0 kr.