Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 34835569

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Kontakt /

Job & karriere

LEDIGE STILLINGER

Få fremtiden på plads hos Hessel

Elev hos Ejner Hessel?

Elev hos Ejner Hessel?

Vi kan meget mere end at bare skrue i biler

Hos Hessel forhandler og servicerer både små og store biler på tværs af mange forskellige mærker, men en fremtid hos Hessel kan være meget andet end "kun det".

Kvinder i bilbranchen

Kvinder i bilbranchen

Køn betyder ingenting - Hessel er én stor familie

Kvinderne er ved at komme mere og mere ind i bilbranchen, hvor de både kan, vil og tør være en del af gamet – og nøj hvor er vi glade for det!

Kom bag om Ejner Hessel

Kom bag om Ejner Hessel

Ordentlighed og ærlighed siden 1968

Hvad der startede med salg og istandsættelse af brugte lastbiler, er i dag vokset sig til at være landets største bilforhandler. Dette var aldrig sket, hvis ikke en aftale, var en aftale

Uopfordret ansøgning

Fandt du ikke lige den stilling, der matchede dine kvalifikationer og ønsker, kan du sende os en uopfordret ansøgning. Her kan du vælge den/de specifikke afdelinger, du ønsker at arbejde hos samt vedhæfte din motiverede ansøgning og CV.

Hos Hessel er alle velkomne

Hos Ejner Hessel har vi en åben og fordomsfri kultur, hvor den enkelte får mulighed for at udnytte og udvikle sine kompetencer bedst muligt – uanset køn. Det er vores klare mål, at det underrepræsenterede køn oplever de nøjagtig samme karriere- og ledelsesmuligheder som alle andre i Virksomheden, ligesom vi foretager massive investeringer i efteruddannelse for alle vores medarbejdere.

 

Vi tilstræber at øge andelen af det underrepræsenterede køn i Virksomheden både på ledelsesniveau og i den almene medarbejderskare. Dette har til formål at give Virksomheden de bedst egnede ledere og medarbejdere, med gode personlige egenskaber og de nødvendige faglige kompetencer.

 

Primo 2023 udgjorde kønsfordelingen i Virksomhedens almene medarbejderskare 170 kvinder og 1.371 mænd – svarende til 11,03 % og 88,97 %. Det underrepræsenterede køn er dermed kvinder. Primo 2023 udgjorde kønsfordelingen i Virksomhedens ledelsesniveau 17 kvinder og 180 mænd – svarende til 8,63 % og 91,37 % (lederstillinger omfatter direktion, mellemledere samt afdelingsledere). En leder er defineret som en medarbejder med kompetence til at ansætte og afskedige medarbejdere, og som afholder MUS med sine medarbejdere.

 

Det tilstræbes, at Virksomheden altid ansætter den kandidat, som ud fra en helhedsbetragtning er den bedst egnede til det pågældende job – uden hensyntagen til køn, alder eller oprindelse.

 

Virksomheden har et kontinuerligt fokus på at øge andelen af det underrepræsenterede køn ved at tilsikre en virksomhedskultur og personalepolitik, der fremmer både kvinder og mænds karrieremuligheder, ved at tilbyde en fleksibel, familievenlig og forstående arbejdsplads.

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr/md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.