Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL

  Luk
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Ny Renault CLIO V

  Den nye Renault CLIO har fået et facelift, så den nu står skarpere end nogensinde før. Og prisen ... den er der ikke pillet ved.

  En vanvittig flot CLIO!

  "Jeg er meget imponeret over, at Renault har formået at holde prisen på samme lave niveau, som den tidligere CLIO, da den faceliftede version virkelig er et designmæssigt mesterstykke.”

  "Jeg er meget imponeret over, at Renault har formået at holde prisen på samme lave niveau, som den tidligere CLIO, da den faceliftede version virkelig er et designmæssigt mesterstykke.”

  - Henrik Mellgaard, Renault Salgschef v. Ejner Hessel

  Hessel Clio2

  Nyt & mere bæredygtigt design.

  Med en ny kølergrill, emblem og sorte bogstaver, har den faceliftede CLIO fået et mere aggressivt design, hvilket bliver yderligere fremhævet af fuld LED lygter både for og bag. Og ligesom det er tilfældet med alle nye Renault - seneste med den elektriske Renault SCENIC -, så er der i CLIO sat endnu mere fokus på bæredygtighed, da betrækket på sæderne er lavet af op til 72% genanvendte materialer alt efter udstyrsversion.

  En kabine med balance.

  Interiørmæssigt ligner den faceliftede CLIO mere eller mindre den gamle, og det er ikke en dårlig ting! Renault CLIO skaber nemlig en perfekt balance imellem passagerkomfort og bagagerumskapacitet vha. et modulopbygget udtryk.

   

  Når du så har sat dig bag rattet i den nye CLIO, så kan du lige frem nyde synet af det smukke digitale speedometer (fås fra 7-10"), hvor du desuden selv kan vælge de oplysninger, du har brug for at se. Kaster du blikket et par grader til højre, så ser du den store 9,3" multimedieskærm med Easy Link teknologi, hvilket blandt andet giver dig tre års gratis TOMTOM navigation og adgang til alle dine smartphone apps via den sømløse integration til hhv. Apple Carplay og Android Auto.

  Hessel Clio 2
  Hessel Clio 3

  Sikkerhed & kørerassistance.

  Sikkerheden i den nye CLIO er stadig helt i top, da du kan glæde dig til et væld af avancerede køreassistancesystemer, hvoraf vi lige hurtigt kan nævne 360° kamera + bakkamera, adaptiv fartpilot, nødbremsesystem, afstandsadvarsel, blindvinkel- og vejbaneassistent, automatisk fjernlys, håndfri parkering samt parkeringssensorer for, bag og i siderne.

   

  CLIO er en bil, der bare skal opleves!

  Nye & brugte biler

  Renault fordelsaftale

  kun 599 kr/år

  Eksklusivt ved Ejner Hessel

  Gratis bilvaske

  Rabat på brændstof/strøm

  Gratis hjulskifte

  Gratis syn & synstjek

  Finansiering & leasing.

   

   

  Finansiering af din Renault CLIO

  Finansiering af din Renault CLIO

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din Renault CLIO

  Leasing af din Renault CLIO

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  De mest stillede CLIO spørgsmål.

  Hvornår er den nyeste Renault CLIO fra?

  Den nyeste Renault CLIO er fra december 2023 og er en faceliftet udgave af den 5. generation af den populære Renault-model. Det er muligt at få Renault CLIO V som hatchback.

  Hvad koster en Renault CLIO?

  En Renault CLIO V koster fra kr. 169.990,-. Renault CLIO V kan fås i forskellige prisklasser alt efter valg af udstyrsmodel og motor. Du kan altid finde de aktuelle priser på de forskellige modeller her på vores hjemmeside.

  Hvilke forskellige varianter af Renault CLIO findes der?

  Den nye CLIO V kommer i to forskellige udstyrsvarianter. Den kommer i en Equilibre-udgave samt en Techno-udgave, hvor Techno-udgaven er en Equilibre med ekstra udstyr. Af ekstra udstyr kan her bl.a. nævnes automatisk nær- og fjernlys, elektrisk indklappelige sidespejle, klimaanlæg og nøglekort med håndfri betjening. Motoren i begge versioner er den samme stærke 90 hk benzinmotor.

  Kan man lease en Renault CLIO hos Hessel?

  Svaret er ja, du kan godt lease en Renault CLIO hos Hessel. Du kan vælge at lease en Renault CLIO V på to måder. Den ene måde er korttidsleasing via Hessel HiRE, hvor du typisk leaser en bil i 5-12 måneder til en fast månedlig ydelse, og hvor førstegangsydelsen er kr. 0. Den anden måde, du kan lease en Renault CLIO V på, er ved privatleasing. Ved indgåelse af en privatleasingaftale betales en førstegangsydelse, der typisk er mindre end ved køb. Herefter betaler du et fast beløb hver måned i typisk 12-36 mdr. med et fast antal kilometer inkluderet. Efter 12 måneder kan leasingaftalen opsiges jf. købeloven. Du kan læse mere om mulighederne for at privatlease en Renault CLIO V hos Hessel her.

  Hvor meget kan en Renault CLIO trække?

  Alle nye Renault CLIO V hatchback må trække op til 900 kg., hvis traileren har bremser. Har traileren ikke bremser må bilen trække lidt mindre. En Renault CLIO V med trailer uden bremser må trække mellem 580 – 630 kg. Her kommer det an på, hvor stor motor din Renault CLIO V har.

  Hvor stort bagagerum har en Renault CLIO?

  I den nyeste Renault CLIO V findes et bagagerum på 391 l, og klapper du bagsæderne ned, kan der være 1.069 l. Faktisk er bagagerummet i den nye Clio V blevet ca. 20% større end i forgængeren, selvom selve bilen er blevet en tand mindre. Dette skyldes, at den nye CLIO V er blevet bedre indrettet bl.a. med smallere forsæder, der også giver passagerne bagi mere benplads.

  Kan man få en Renault CLIO med anhængertræk?

  Ja, man kan godt få en Renault CLIO V med anhængertræk, men det er ikke en del af standardudstyret. Det er muligt at tilvælge tre former for træk. En fastmonteret trækkrog, en aftagelig trækkrog eller en svingbar trækkrog. Priserne for køb af anhængertræk starter fra kr. 6.275.

  Hvad koster en Renault CLIO i vægtafgift?

  Det kommer an på, hvilken variant du vælger. Som udgangspunkt gælder det dog, at en Renault CLIO V benzin med manuelt gear koster 500 kr. halvårligt, mens en CLIO V benzin med automatgear koster 580 kr. halvårligt. En CLIO V diesel med manuelt gear koster 1.100 kr. halvårligt.

  Hvor ofte skal en Renault CLIO til service?

  En Renault CLIO skal til service hvert år, men hvilket service der skal foretages, kommer an på hvor mange kilometer bilen har kørt. En Renault CLIO som har kørt 30.000 kilometer på et år, skal have foretaget både et Service A og B eftersyn. Har bilen dog kun kørt 15.000 kilometer, foretages der første gang et Service A og året efter et Service B.

   

  Kort fortalt er forskellen på Service A og B, at et B service inkluderer olieskift, hvilket et A service ikke gør. Ud over Service A og B skal en Renault CLIO desuden løbende tjekkes for udskiftning af filtre, væsker osv., hvor der findes forskellige tidsintervaller for disse skift. Læs mere om serviceeftersyn til Renault her.

  Sælger I også Renault CLIO brugt?

  Ja, vi sælger også Renualt CLIO brugt hos Hessel. Vi har altid 400-500 brugte Renault-biler på lager - heriblandt kan du altid finde en Renault CLIO. Du kan se, hvilke brugte Renault CLIO vi har til salg lige nu her.

  Sidder du tilbage med spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort og småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Glæd dig også til disse nyheder fra Renault

  Renault 5 EV

  Renault 5 EV

  Premiere i 2024

  Kompakt elektrisk hatchback

  I løbet af 2024 får den nye Renault 5 EV premiere – en smart og rap bybil designet som en elektrisk hyldest til den ikoniske Renault 5 fra 1970’erne. Bilen overtager tronen som Renaults elektriske minibil fra Renault ZOE, og det er noget af en arv, der skal løftes, da ZOE er solgt i mere end 420.000 eksemplarer. Vores forventninger er på trods af dette meget høje, da batteriteknologien i EV 5 bliver af en helt anden kaliber. Du kan læse mere og skrive dig op for mere information på linket herunder.

  LÆS MERE OG HOLD DIG OPDATERET HER

  Map

  Ny Renault CLIO

  Lad dig forføre af den sofistikerede Renault CLIO V. Den tillægger sig et mere forførende og inspirerende look, som indtager vejene med en stor portion selvtillid. Og det er bestemt ikke ubegrundet. Designet er elegant og kendetegnet af sensuelle linjer, markerede sider og fuld LED belysning. Teknologien er intelligent og innovativ. Nyt smart cockpit, materialer af høj kvalitet og en gennemført finish og er kendetegnet af stor rummelighed og komfort, hvor den har V klassens største bagagerum på 390 liter.

   

  Kort fortalt, er Renault CLIO den perfekte bybil for dig, der ønsker en helt særlig køreoplevelse hver gang, du sætter dig ind i din bil. Renault Clio V er ligesom forgængerne klasseleder på en række områder med udstyr og teknologi vi ellers kun kender fra langt dyrere biler, da den bl.a. har et markant højere kvalitetsindtryk og forbedret ergonomi i betjeningen.

  Den perfekte bybil med klassens største digitale cockpit

  Renault CLIO giver dig fuld kontrol over en lang række integrerede teknologier. Hvad enten du kører i byen eller på landevejen, har den ikoniske lille bil også de seneste Renault EASY DRIVE løsninger for at gøre kørsel og parkering nemmere, og førerassistancesystemerne er skabt med henblik på at gøre livet bag rattet nemmere. Nu kan du for eksempel nemt manøvrere din bil på plads selv i den parkeringstrængte bykerne. Renault CLIO har parkeringssensorer både for og bag samt bakkamera, hvilket gør det nemt for dig at danne dig et overblik over pladsen og undgå blinde vinkler.

   

  Med Renault EASY CONNECT, tilbyder den nye CLIO et teknologisk samlingspunkt, koblet med en yderst brugervenlig oplevelse. Skærmene i bilen er klassens største og tilfører bilen et elegant udtryk. Systemet styrer bl.a. multimedia, navigation og infotainment samt 4 forskellige køreindstillinger, hvor du som chauffør selv har muligheden for at vælge mellem Sport, Neutral, Eco eller din egen helt personlige køreindstilling, som du selv skal konfigurere på skærmen.

  Sikkerheden bygger på de nyeste teknologier

  Renault CLIO er udstyret med innovative systemer, som sikrer dig og din familie det optimale sikkerhedsniveau. Den nye CLIO's sikkerhedsudstyr har fået et løft. Skulle en pludselig forhindring opstå på din vej, hjælper bilens aktive nødbremsesystem dig med at undgå kollision ved enten advarsel eller automatisk nødopbremsning. Desuden kan den nye CLIO genkende vejskilte, så du aldrig er i tvivl om hvilke hastighedsbegrænsninger der gælder.

  Mød din nye Renault CLIO hos Ejner Hessel – Danmarks største bilforhandler

  Som Danmarks største bilforhandler, huser Ejner Hessel et spændende udvalg af biler og ekstraudstyr. Og grundet de mange ekstrapakker, har du rig mulighed for at tilpasse din Renault CLIO, så den imødekommer dine ønsker og kørebehov. Ønsker du hjælp til at finde og sammensætte din nye Renault CLIO, så står vores dygtige medarbejdere altid klar til at hjælpe dig i en af vores mange afdelinger. Vores medarbejdere er veluddannede, erfarne og drives af dit behov for hurtig, ordentlig og ærlig service.

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.