EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Renault service

Hos Hessels autoriserede Renault værksteder kører vi altid med faste og konkurrencedygtige priser, men hvis din Renault er mere end 4 år gammel, så kan du score dig en god aldersrabat på dit serviceeftersyn.

Renault ældre end 4 år

Renault ældre end 4 år

Aldersrabat til din Renault

Selvom din Renault er fyldt 4 år, så er det stadig en forholdsvis ny bil. Derfor kan det godt betale sig at få den serviceret på et autoriseret værksted, da vores mekanikere kender din Renault som deres egen værktøjskasse.

Nyere Renault

Nyere Renault

Fast pris, er tryg pris

Vi ved præcis, hvad der skal til, når din Renault skal til service. Derfor får du også altid en fast pris, der omfatter både arbejdsløn og dele, inden vi går i gang med arbejdet. Hvis vi så alligevel kom til at bruge mere tid end lovet, er det ikke dit problem, men vores. Det løfte får du ikke andre steder.

HESSEL PLUS

Renault fordelsaftale

599 kr/år

Eksklusivt for Renault ejere

15% rabat på værkstedet

12 gratis bilvaske pr. år

2 gratis hjulskift pr. år

18 øre rabat pr. liter brændstof

Renault service hos Ejner Hessel

Hos Ejner Hessel tilbyder vi flere forskellige servicepakker til din Renault, som hjælper dig med at skabe et overblik over dine udgifter, når din bil gennemgår det autoriserede Renault service. Når du besøger et af vores autoriserede værksteder, foregår vores service altid efter fabrikkens forskrifter og bilens servicebog. Vi bruger naturligvis udelukkende originale Renault reservedele, så din bil forbliver rendyrket fransk hele vejen igennem. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os - hos Ejner Hessel er vi her for at hjælpe dig.

 

Renault aldersrabat

+4 service til 5 stjerner

Har din Renault fire år eller mere i hjulene, har den fortjent et +4 service hos Hessel og et 5-stjernet autoriseret stempel i servicebogen. Uanset alder er det god fornuft at få efterset og serviceret din Renault på et autoriseret værksted, og hos Hessel giver vi din bil et grundigt serviceeftersyn, der indeholder alt det, du kan forvente og mere til.

 

Inkluderet er: 1 års vejhjælp, rusteftersyn, 30 punkts kontrol af din Renaults tilstand, olieskift inkl. skift af filter og pakning, opfyldning af sprinklervæske, kølervæske mv., kontrol for fabriksopdateringer og serviceaktioner, 15% rabat på efterfølgende arbejde og reservedele, vask og støvsugning.

Din pris kun 1.795 kr.

Vi sørger for, at din Renault er godt kørende

Vi sørger for, at din Renault er godt kørende

Autoriserede eksperter landet over

Hos Ejner Hessel står vi altid klar med autoriserede eksperter på vores værksteder landet over. Med andre ord, så ved vi, hvad der skal til, når din Renault skal til service, hvorfor du altid kan være sikker på, at din bil er i de bedste hænder hos os. Vores værkfører kender nemlig bilen bedre, end de fleste, hvorfor du også altid vil få en fast pris eller tilbud, som omfatter både arbejdsløn og reservedele, inden vi påbegynder arbejdet.

 

Hvis vi mod forventning kommer til at bruge mere tid, end hvad der er aftalt, er det for alt i verden ikke dit problem, men vores. Et løfte, som du ikke får så mange andre steder, og som blot er en ud af mange grunde til, at vi hos Ejner Hessel godt tør garantere et serviceeftersyn, der er udover det sædvanlige.

Har du brug for personlig kontakt?

Vil du have et overslag på dit værkstedsbesøg?

Map

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.