Skriv dig op til nyheder om den kommende Renault 5 her

Tilmeld dig vores løbende nyheder om den kommende Renault 5, og så skriver vi til dig, når vi ved mere omkring priser, leveringsdatoer mv.

Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Premiere i 2024

Renault 5 EV

Skriv dig op nu og få information om

Priser & dato for salgsfrigivelse

Det endelige motor program

De tilgængelige udstyrslinjer

Alle løbende nyheder

Ny Renault 5 EV

"En smart og rap bybil designet som en elektrisk hyldest til kultbilen fra 1970'erne"

Hessel R52

En historie der må give konkurrenterne sved på kølerhjelmen

Siden den første Renault 5 trillede af produktionsbåndet i det nordlige Frankrig i 1972 som afløser for den i forvejen populære Renault 4, blev der frem til produktionsstoppet i 1996 solgt mere end 9 mio. eksemplarer på tværs af alle varianter. Pga. den store efterspørgsel lod Renault givetvis produktionen stå på i længere tid end planlagt, da afløseren, Renault CLIO, blev sat til salg hele 6 år tidligere i 1990.

 

Om den kommende Renault 5 oplever samme popularitet, må tiden vise, men vi er ikke i tvivl om, at bilen kommer til at give konkurrenterne sved på kølerhjelmen.

Et mere end godkendt retrodesign

En af idemændene bag den elektriske Renault 5 er Renaults direktør, Luca de Meo, som faktisk tidligere har haft stor succes med genintroducere retrodesigns, da han var en af de ansvarlige bag nyfortolkningen af Fiat 500. En bil der, hvis vi skal være helt ærlige, mere eller mindre har reddet italienernes bagsmæk.

Renault5 Profil Design
Hessel R53

En mærkbar slankekur

Renault 5 kommer til at overtage pladsen som Renaults attraktive elektriske minibil fra ZOE - en bil produceret i intet mindre end 420.000 eksemplarer, hvilet har gjort Renault produktionsapparatet super strømlinet og effektivt. Renaults viden fra ZOE, og deres flere års erfaring med produktion af elbiler ift. konkurrenterne gør, at de med mindre materialebrug og videreudvikling af eksisterende teknologier og platforme opnår en 30% reducering af produktionsomkostningerne for Renault 5 sammenlignet med ZOE.

 

En sidste relevant detalje er, at Renault 5 har tabt sig ift. ZOE. Hele 15 kg på batteriet og 20 kg på elmotoren.

Vælg imellem to batterier og spar samtidig på elregningen

Vi forventer, at vi får Renault 5 at se, med muligheden for at du kan vælge imellem to batterier på 40 og 52 kWh, hvilket giver op til hhv. 300 og 400 km på en opladning, hvilket må siges at være rigeligt i de miljøer og situationer, hvor man vil bruge sin elektriske minibil.

 

Begge batterier er med V2G-teknologi, hvilket gør, at de kan modtage og afgive strøm til elnettet. Det smarte her er, at du kan lade bilen op til billigste elpris om natten, og så bruge den resterende strøm på batteriet til at drive din ovn, vaskemaskine osv. om eftermiddagen, hvor strømmen er dyrest.

Renault5 Batterier
Hessel R54

Når køreturen bliver lidt sjovere

Når Renault 5 ruller ud af fabrikken, som desuden er den selvsamme fabrik, hvor den oprindelige Renault 5 blev produceret, så gør den det på den efterhånden velkendte CMF-B platform, som vi bl.a. kender fra CLIO og CAPTUR - dog i en elektrificeret udgave. Når du så får fornøjelsen af at køre rundt i byens gader i denne lille kække elbil, som desuden måler 392 cm fra snude til bagsmæk, så kan du glæde dig til en noget sjovere bil at køre i, da multilink-bagakslen giver dig en mere præcis styring.

 

Vi kan ikke vente med at prøve den!

Gennemtestet, gennemprøvet & gennemført

Bilens elmotor er gennemprøvet, og vi kender den bl.a. fra ZOE og MEGANE Electric, og ikke helt uvæsentligt er, at Renault producerer deres egne motorer, så de har altså muligheden for at hele tiden ændre og optimere samt benytte både billigere og mere holdbare materialer. Renault holder kortene meget tætte til kroppen, ift. hvilke motorer vi præcist kan forvente, men mon ikke du får muligheden for at vælge imellem en forhjulstrukken motor med enten 130 eller 220 hk, som vi allerede har stiftet bekendtskab med i den elektriske MEGANE. Og det er immervæk nogle flere heste end datidens Renault 5, der "kun" kunne prale af et sted imellem 35-65 hk.

Hessel R55 Cop
Hessel R56

Pris & premiere

Vi så først Renault 5 som konceptbil tilbage i 2021, og de foreløbige billeder viser med al sin tydelighed, at vi kan forvente en lydløs, high-tech og rap bybil med lækre former og proportioner. En designmæssig perle hvor vi især godt kan lide smilet på kølerhjelmen.

 

Renault 5 EV får officiel premiere til Geneve Motor Show d. 26. februar 2024, og selvom der endnu ikke er kommunikeret nogle priser ud, så forventer de fleste eksperter, at priserne vil starte ca. samme sted som Renault CLIO. Dette vil forventeligt få mange danskere til at få julelys i øjnene, da markedet skriger på prisbilligere elbiler.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores løbende nyheder om den elektriske Renault 5, og så skriver vi til dig, når vi ved mere omkring priser, leveringsdatoer mv.

Map

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.