Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Opsig dit medlemskab

Hvorfor vil du opsige dit abonnement?

Hvorfor vil du opsige dit abonnement?*

Dine oplysninger

Se hvor meget du kan spare

HESSEL PLUS koster kun 599 kr. om året og kan spare dig for mange penge. Fortæl os hvor ofte du vasker din Renault/Dacia, skifter hjul, tanker osv. - Så fortæller vi dig præcis hvad du kan spare ved at blive medlem af HESSEL PLUS. Du kan se din besparelse nederst på siden. Den ændrer sig når du ændrer dine svar.

1. Hvor meget bruger du ca. årligt på reparationer af din bil?

Dette omfatter reparationer af din bil og ikke serviceeftersyn og dækskifte.

2.500kr.

0 kr.
15.000 kr.

2. Hvor ofte kører du årligt din bil i vaskehal?

6

0
12

3. Hvor ofte får du årligt skiftet hjul på din bil?

1

0
2

4. Hvor mange gange årligt har du brug for at få tjekket din bil på værkstedet?

Dette kunne være ifm. feriens langture, tjek af dæk- og lufttryk samt opfyldning af div. væsker.

2

0
4

5. Hvor mange kilometer kører du ca. årligt i din bil?

20.000km.

5.000 km.
40.000 km.

6. Skal din bil synes inden for de næste 12 mdr.?

Din besparelse som medlem

2.400 kr./år

Endelig en kundeklub med rigtige fordele.

Har du en Renault eller Dacia, kan du nu blive en del af HESSEL PLUS for kun kr. 599,- pr. år. Ingen månedlige betalinger. Uanset om din bil er ny eller brugt - og uanset om du har kørt 10.000 km. eller 150.000 km. Du behøver heller ikke at have købt din bil hos Hessel eller være kunde hos Hessel for at få adgang.

HESSEL PLUS

Nedenfor kan du se de mange fordele, du får adgang til som medlem af HESSEL PLUS. Udover de mange faste fordele, får du altid fri opfyldning af sprinklervæske, fri kontrol af dæktryk og invitationer til særlige VIP-arrangementer samt events.

HESSEL PLUS

Kun 599 kr./år.

Vaerksted

15% rabat på værkstedet

Du får altid 15% rabat på reservedele og arbejdsløn, hvis din bil skal repareres. Alle biler kan gå i stykker - selv din Renault eller Dacia. Skulle det ske, er det rart at vide, at du med dit HESSEL PLUS medlemskab altid får 15% rabat på reparationen*. Allerede ved en reparation på kr. 4.000, har du altså tjent hele dit medlemskab ind. *Gælder ikke på service, kampagner, tilbud eller priser der i forvejen er nedsat.

Vaerksted
Bilvask

12 gratis bilvaske

En flot bil, er en ren bil. I dit medlemskab af HESSEL PLUS er der også inkluderet 12 gratis bilvaske, som du kan bruge på Shell, Q8 og F24 stationer i Danmark*. Du bruger blot dit HESSEL PLUS-kort i automaten. De 12 bilvaske har en samlet værdi af op til kr. 948 (12 x kr. 79). *Gælder ikke på stationen i Hvalsø.

Bilvask
Hjulskifte

Gratis hjulskifte to gange årligt

Vi skifter dine vinter- og sommerhjul uden beregning. Som HESSEL PLUS medlem booker du bare en tid på værkstedet, og så skifter vi hjulene for dig. Og ønsker du at få opbevaret dine afmonterede hjul, kan vi også klare det. De to årlige hjulskifte har en værdi af kr. 800 (kr. 400 x 2). Opbevaring er ikke inkluderet, men kan tilvælges for 495,- pr. halvår. Har du løse dæk, du ønsker at få skiftet - gøres dette mod et tillæg på 625,-.

Hjulskifte
Syn

Gratis synstjek og syn

Sæt bilen hos os, når den skal synes. Så laver vi et synstjek og kører den til syn bagefter. Gratis. Er din bil blevet indkaldt til syn, kan du glæde dig over, at vi også tager hånd om dette i dit medlemskab. Og skulle din bil kræve reparationer før synet, får du selvfølgelig et tilbud, før vi går videre. Synstjekket og synsgebyret har en samlet værdi af kr. 795.

Syn
Brændstof

Rabat på brændstof eller strøm

Når du er medlem af HESSEL PLUS, får du altid minimum 18 øre rabat på brændstof hos Shell, Q8 og F24. Rabatten gives på standerprisen. Hvis du har en elbil, så får du 18 øre i rabat pr. kWh. du lader på Shell Recharge ladestanderne på Shells stationer. Kører du eksempelvis 30.000 km. pr. år i en benzinbil, sparer du cirka kr. 325,-

Brændstof
Driveinkontrol

Fri drive-in kontrol

Vi kontrollerer din bil kort, men professionelt, tjekker dæk- og lufttryk og topper væskerne op - motorolie, sprinklervæske og kølervæske. Er du medlem af HESSEL PLUS, kan du frit køre forbi et af Hessels Renault eller Dacia-værksteder og lade os give din bil et hurtigt tjek. Det kunne være oplagt op til feriens langture, eller bare hvis du er i tvivl om din bil er i tip-top stand. Kom forbi så tit du vil. Værdien af kontrollen er kr. 395,- pr. gang.

Driveinkontrol

HVAD SIGER VORES MEDLEMMER?

I videoen kan du høre hvorfor vores medlemmer har meldt sig ind i HESSEL PLUS, og hvordan vores abonnementsløsning gør deres hverdag lettere.

"Jeg fik præsenteret at man f.eks. kan få 12 gratis bilvaske. Så kunne jeg jo hurtigt regne ud, at de penge som et HESSEL PLUS-abonnement koster, allerede er tjent hjem der."

Tonny, HESSEL PLUS-medlem

TRE TRIN TIL MEDLEMSKAB

At blive medlem af HESSEL PLUS er let og hurtigt. Det eneste du skal gøre, er at følge disse tre trin:

KØB

KØB

Køb dit medlemskab her på siden og betal med dit kreditkort.
AKTIVÉR

AKTIVÉR

Når du har betalt, modtager du en mail med et aktiveringslink. Følg det, og aktivér dit medlemskort.
BENYT

BENYT

Efter 10 dage modtager du dit medlemskort med posten og du kan herefter benytte alle dine fordele.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvordan foregår min tilmelding?

Det er meget simpelt og let at blive medlem af HESSEL PLUS

Når du har gennemført betalingen her på siden med dit kort, modtager du en mail fra Ejner Hessel med et aktiveringslink. Når du trykker på linket, vil du blive bedt om at aktivere dit medlemskab og bestille dit medlemskort hos Shell. Når du har gjort det, er du medlem af HESSEL PLUS og kan begynde at udnytte alle fordelene.

Jeg har aldrig været hos Ejner Hessel - kan jeg stadig blive medlem?

Ja, det kan du bestemt. Om du har købt din bil hos os, en anden autoriseret forhandler eller et helt tredje sted, har ingen betydning. 

Det har selvfølgelig heller ingen betydning hvor din bil sidst var på værksted.

Er der en grænse for, hvor gammel min bil må være?

Nej, uanset hvor gammel din Renault eller Dacia er, er du velkommen som HESSEL PLUS medlem.

Det samme gælder, uanset hvor langt din bil har kørt.

Hvilke værksteder og tankstationer kan jeg bruge?

Dit HESSEL PLUS medlemskab kan bruges i alle Hessels afdelinger, som har et Renault- eller Dacia-værksted. Otte afdelinger i Jylland og seks på Sjælland. Du kan se dem alle her - Hessel-værksteder.

Du kan vaske din bil på alle de Shell, Q8 og F24-stationer, som har en vaskehal*, og du kan få din brændstofrabat på alle Shell, Q8 og F24-stationer.

*Gratis bilvask er ikke muligt på stationen i Hvalsø.

Hvordan bruger jeg mine fordele hos Shell?

Du vælger mellem to typer kort, når du bestiller dit kort via det link, der er i din velkomstmail.:

Brændstofkort – brændstof og bilvask på mere end 475 stationer, både Shell, Q8 og F24
Kan benyttes til brændstof, bilvask og kør-videre-produkter på alle Shell stationer både ved selvbetjening på forpladsen og ved betaling inde i butikken. På Q8 og F24 stationer kan kortet kun benyttes ved selvbetjening, det vil sige, du kan ikke betale for brændstof og bilvask inde i butikken på de bemandede Q8 stationer.

Købekort – kan kun benyttes på Shell stationer
Kan benyttes til alle produkter – brændstof, bilvask, kør-videre-produkter og også til butiksvarer som kaffe og fast food. Kan benyttes både til selvbetjening på forpladsen og til betaling inde i butikken på de bemandede Shell stationer.

Når du skal bruge en af dine 12 gratis bilvaske, betaler du bare på Shell, Q8 eller F24-stationen med dit blå HESSEL PLUS-kort i automaten eller i butikken. Din konto krediteres automatisk hver gang du vasker din bil. Selvom det kan ligne at du 'betaler' for vasken på stationen, så sørger systemerne for at vasken er gratis.

Hver bilvask har en værdi på op til 79 kr. hos Shell og 89,95 kr. hos Q8 og F24. Vælger du en dyrere vask, betaler du naturligvis selv differencen. 

Brændstofrabatten fratrækkes automatisk når du bruger dit HESSEL PLUS-kort til at betale for brændstof. Du kan altid kontrollere dine betalinger på dine fakturaer fra Shell.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager mit medlemskort?

Når du har aktiveret dit HESSEL PLUS kort, vil der gå ca. 10 dage før du modtager kortet med posten. Herefter kan du tanke og vaske hos Shell.

De indlagte fordele, der gælder på vores værksteder, kan du dog gøre brug af med det samme.

Hvordan forlænger jeg mit medlemskab?

Dit medlemskab løber uopsagt og altid i 12 måneders perioder fra og med din tilmeldingsdato. Prisen for ét års medlemskab er 599 kr. og betales på én gang ved tilmeldingen. Når de 12 måneder er gået, forlænger vi automatisk dit medlemskab med endnu 12 måneder.

Du modtager en mail fra os 8 dage før vi forlænger dit medlemskab.

Spørgsmål angående dit kort?

Er du i tvivl om hvordan du anvender dit kort hos Shell, mistet koden eller andet relateret til dit kort, skal du henvende dig til Shell på deres hotline alle hverdage mellem kl. 08-17. Tlf. 9933 3360

Hvad står der med småt?

Der er hverken skjulte gebyrer, afgifter eller meromkostninger forbundet med HESSEL PLUS, men der er nogle undtagelser, der er vigtige at være opmærksom på:

Hvem kan blive medlem?

Kun ejere af en Renault eller Dacia personbil kan blive medlem. Ejere af en varebil kan ikke anvende fordelene.

Hvad gælder rabatten på?

Værkstedsrabatten på de 15% er kun gældende ved reparationer. Det vil sige, alt hvad der kommer udover selve serviceeftersynet. Det kunne eksempelvis være udskiftning af bremseklodser, batteriet eller din bils styretøj. 

De dele der hører til bilens serviceplan (luftfilter, pollenfilter, brændstoffilter osv.) er en del af serviceeftersynet, og der ydes derfor ikke 15% rabat på dette.

Hvad gælder rabatten ikke på?

Du kan ikke bruge din rabat på kampagner, tilbud eller andre priser der i forvejen er nedsat i forhold til Hessels normale priser. Rabatten gælder eksempelvis heller ikke på dæk, udstyr og tilbehør.

Hvad med hjulopbevaring?

Hjulopbevaring er ikke inkluderet i de to årlige hjulskift. Du kan tilkøbe det for 495 kr. pr. sæson.

Eventuel kodning af hjulsæt er ligeledes ikke inkluderet.

Andet

Eventuelle reparationer og værkstedsarbejde, som følge af værkstedskontrollen, er ikke inkluderet i medlemskabet.

Skal din bil repareres før den køres til syn, er dette ikke inkluderet i dit medlemskab. Men du får selvfølgelig dine 15% rabat på det der skal laves.

Når dit medlemsskab fornyes, nulstilles dine fordele. Det vil sige, at du fra fornyelses datoen igen har 12 bilvaske, 2 hjulskifte og så fremdeles. Ubrugte fordele overføres ikke.

Ved aktivering af Shell-kortet er Shells regler og vilkår gældende.

Opsigelse, fakturaer og nyt betalingskort

Du opsiger dit medlemskab ved at klikke her. Abonnementet har ingen opsigelsesperiode. Det betyder at du fra din udmeldelse, ikke vil blive opkrævet penge fra HESSEL PLUS.

Du kan altid se alle dine tidligere fakturaer og kommende betalinger ved at klikke her.

Har du fået nyt betalingskort kan du tilføje det lige her.

Fordele med Hessel Plus

Nedenfor kan du se de mange fordele, du får adgang til som medlem af HESSEL PLUS. Udover de mange faste fordele, får du altid fri opfyldning af sprinklervæske, fri kontrol af dæktryk og invitationer til særlige VIP-arrangementer samt events.

HESSEL PLUS

599 kr./år

Vaerksted

15% rabat på værkstedet

Du får altid 15% rabat på reservedele og arbejdsløn, hvis din bil skal repareres. Alle biler kan gå i stykker - selv din Renault eller Dacia. Skulle det ske, er det rart at vide, at du med dit HESSEL PLUS medlemskab altid får 15% rabat på reparationen*. Allerede ved en reparation på kr. 3.700, har du altså tjent hele dit medlemskab ind. *Gælder ikke på service, kampagner, tilbud eller priser der i forvejen er nedsat.

Vaerksted
Bilvask

12 gratis bilvaske

En flot bil, er en ren bil. I dit medlemskab af HESSEL PLUS er der også inkluderet 12 gratis bilvaske, som du kan bruge på Shell, Q8 og F24 stationer i Danmark*. Du bruger blot dit HESSEL PLUS-kort i automaten. De 12 bilvaske har en samlet værdi af op til kr. 948 (12 x kr. 79). *Gælder ikke på stationen i Hvalsø.

Bilvask
Hjulskifte

Gratis hjulskifte to gange årligt

Vi skifter dine vinter- og sommerhjul uden beregning. Som HESSEL PLUS medlem booker du bare en tid på værkstedet, og så skifter vi hjulene for dig. Og ønsker du at få opbevaret dine afmonterede hjul, kan vi også klare det. De to årlige hjulskifte har en værdi af kr. 800 (kr. 400 x 2). Opbevaring er ikke inkluderet, men kan tilvælges for 475,- pr. halvår. Har du løse dæk, du ønsker at få skiftet - gøres dette mod et tillæg på 600,-.

Hjulskifte
Syn

Gratis synstjek og syn

Sæt bilen hos os, når den skal synes. Så laver vi et synstjek og kører den til syn bagefter. Gratis. Er din bil blevet indkaldt til syn, kan du glæde dig over, at vi også tager hånd om dette i dit medlemskab. Og skulle din bil kræve reparationer før synet, får du selvfølgelig et tilbud, før vi går videre. Synstjekket og synsgebyret har en samlet værdi af kr. 795.

Syn
Brændstof

18 øres rabat pr. liter brændstof

Du får rabat på brændstof hos Shell, Q8 og F24. Uanset hvor meget du kører, kan du glæde dig over at få rabat på brændstof hos Shell, Q8 og F24. Du får 18 øre i rabat pr. liter benzin og diesel på standerens pris på alle Shell, Q8 og F24 stationer i Danmark. Kører du eksempelvis 30.000 km. årligt i en benzinbil, sparer du cirka kr. 325.

Brændstof
Driveinkontrol

Fri drive-in kontrol

Vi kontrollerer din bil kort, men professionelt, tjekker dæk- og lufttryk og topper væskerne op - motorolie, sprinklervæske og kølervæske. Er du medlem af HESSEL PLUS, kan du frit køre forbi et af Hessels Renault eller Dacia-værksteder og lade os give din bil et hurtigt tjek. Det kunne være oplagt op til feriens langture, eller bare hvis du er i tvivl om din bil er i tip-top stand. Kom forbi så tit du vil. Værdien af kontrollen er kr. 395,- pr. gang.

Driveinkontrol

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.