Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside /

Leasing & finansiering

Kør sikkert & trygt med

Hessel Solutions

Uanset hvem du er, og hvor du er i livet

Alle former for leasing

Attraktive finansieringsvilkår

Mere end 50 års erfaring

Løsninger til private og erhverv

Spørg Hessel Leasing Finansiering

Vi altid står klar til at hjælpe dig

Uanset hvem du er, hvor du er, eller hvor du er i livet, så kan vi hos Hessel Solutions bringe dig tættere på din drømmebil. Vi tilbyder alle former for leasing og finansiering, og vores rådgivere står altid klar til at vejlede dig eller din virksomhed på bedst mulig vis. Nedenfor kan du blive klogere på de mange produkter, vi tilbyder, og du er mere end velkommen til at besøge en af vores afdelinger for at finde den drømmebil, du ønsker at komme helt tæt på.

Leasing & finansiering

Christian Lind, Direktør, Hessel Solutions

"Hos Hessel Solutions hjælper vi dig med at realisere dine bildrømme. Hvad end du vil lease eller finansiere, så har vi løsningen"

 

Erhvervsleasing

Erhvervsleasing

Premium biler med attraktive beskatningsgrundlag

Erhvervsleasing er skræddersyet til virksomheder, og giver mulighed for at anskaffe en bil, uden at skulle betale hele købsprisen på én gang. I en leasingaftale betales kun registreringsafgiften for de måneder, hvor bilen er registreret, og bilens værdi beregnes ud fra prisen uden afgift og moms. Der er grundlæggende to typer af erhvervsleasing, hvilket du kan læse mere om på vores erhvervsleasingside.

Privatleasing

Privatleasing

Når du vil kende dit bilbudget ned til mindste krone

Privatleasing henvender sig til privatpersoner, der ønsker en ny bil uden at skulle bekymre sig om værditab og serviceomkostninger. Ved starten af aftalen betales ofte en førstegangsydelse, som varierer afhængigt af bilmodel. Dette beløb er normalt lavere end prisen på en tilsvarende bil ved køb. Ligesom ved erhvervsleasing så findes der forskellige måder, hvorpå du kan privatlease din bil, hvilket du kan læse mere om på vores side om privatleasing.

Splitleasing

Splitleasing

Virksomhed og privatperson deler omkostningerne

Splitleasing er rettet mod virksomheder, der tilbyder biler til deres medarbejdere. Den indebærer to separate leasingaftaler for den samme bil: én for virksomheden og én for den ansatte. Alle udgifter til bilen deles efter den faktiske fordeling mellem privat- og erhvervskørsel, baseret på en tracker, der registrerer al kørsel. For langt de fleste kan splitleasing virker en smule uoverskueligt og besværligt, og derfor har vi lavet en række videoer og eksempler, som du kan se på vores side om splitleasing.

Korttidsleasing (Hessel HiRE)

Korttidsleasing (Hessel HiRE)

Duften af ny bil hele tiden

Vores korttidsleasingkoncept, Hessel HiRE, er et af vores mest populære produkter, da det er ideelt for dem, der ønsker maksimal fleksibilitet. Med aftaler imellem 6-12 mdr. inkl. forsikring og ejerafgift, så er det eneste, du skal sørge for brændstof – ganske enkelt. Her lægger du ikke nogen udbetaling, så du oplever ikke så stor kapitalbinding, og løsningen er yderst attraktiv for både private og virksomheder, da det er en nem og fleksibel måde at have en eller flere biler på.

Flexleasing

Flexleasing

Slip for at betale registreringsafgift på én gang

Det er ingen hemmelighed, at køb af bil i Danmark er dyrere end i andre lande pga. registreringsafgiften, som er det beløb, du betaler til staten, når du skal have plader på din bil. Derfor vinder flexleasing mere og mere indpas hos danskerne, da denne leasingtype tillader dig at dele afgiften op i mindre bidder, og så er det en attraktiv leasingform for både nye og brugte biler - især hvis du er i markedet for biler i et højere prisleje.

Finansiering

Finansiering

Vi sammensætter en aftale efter dine behov

Hvis du ønsker at købe en bil med fuld afgift, men ikke ønsker, eller kan, betale hele beløbet på én gang, så kan du vælge at finansiere den igennem Hessel Solutions. Vi tilbyder finansiering med eller uden udbetaling, men finansiering er mest fordelagtig med en udbetaling på typisk 20%, og oftest kun hvis du planlægger at beholde din bil i mange år, da restgælden normalt er højere end bilens værdi i de første år på grund af afskrivning.

Få styr på sommer- og vinterbil

HESSEL HiRE 6+6 løsningen er til dig, der vil have styr på både sommer- og vinterbil i én og samme aftale. Udover bekvemmeligheden i at få styr på dine biler henover de næste 12 mdr., så er der også penge at spare.

Map

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.