Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL

  Luk
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Marco Polo Køkken

  Dit hjem på 4 hjul

  Marco Polo er som et hjem på 4 hjul. Bilen har alt hvad du skal bruge, for at drage ud på eventyr. Fuldt integreret køkken, garderobeskab, senge og meget mere.

  Camper med stil og elegance

  Det skarpe front- og hækdesign giver Marco Poloen et elegant og moderne look. Du kan selv individualisere bilen som du vil - måske med de op til 19'' store AMG letmetalfælge?

  Marco Polo Eksteriør Front
  Marco Polo Interiør Kabine Skærm

  Udstyrsniveau i verdensklasse

  Marco Polo er spækket med standardudstyr, der gør bilen til en fornøjelse at køre i. Som standard bydes der bl.a. på lys- og regnsensor, fartpilot, multifunktionsrat og meget mere!

  MBUX 10,25"

  Som standard er bilen udstyret med et 10,25'' digitalt display, der byder på det nye intuitive infotainmentsystem MBUX fra Mercedes-Benz. 

  Marco Polo Mbux

  Hessel STARPLUS

  Fordelsaftale

  fra kun 159 kr/md.

  Eksklusivt for Mercedes ejere

  12-24 bilvaske årligt

  Rabat når du tanker brændstof/strøm

  2 årlige hjulskift inkl. opbevaring

  Gratis lånebil ifm. service

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din Marco Polo

  Finansiering af din Marco Polo

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din Marco Polo

  Leasing af din Marco Polo

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Relevante videoer

  En stjerne på rejsehimlen

  Se med i videoen og kom med ind i kabinen i den ny Mercedes-Benz Marco Polo. En rejselysten bil inkl. køkken, fire sovepladser, spiseplads og meget mere. Med Mercedes-Benz Marco Polo kan du køre lige derhen, hvor du ønsker. Slip eventyrslysten fri!

  Marco Polo nu med MBAC

  Nu medfølger der MBAC - et lækkert styresystem hvor du både via det nye MBUX touch display i bilen og gennem en app kan gøre turen endnu mere komfortabel. Her er det muligt for dig at styre alt fra lys og varme i kabinen til med få klik at kunne slå pop-up taget ud. Se mere her i videoen.

  Map

  Byd velkommen til den nye autocamper-model: Marco Polo

  Så er den her! Autocamperen til dig, der ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller design. Siden 1999, hvor Mercedes-Benz første gang kastede sig ud i denne specialklasse, har de forfinet deres teknikker og design, hvilket i dag har udmundet sig i dette mesterstykke af en bil. Et mesterstykke som forener det praktiske med det behagelige!

   

  Med Marco Polo får du meget mere end en almindelig autocamper. Du får muligheden for at føre dine drømme ud i livet og tage hele familien med på eventyr.

  Til dig, der elsker eventyr

  Marco Polo er udstyret med en gennemtænkt kabineløsning med eksklusivt køkken og rigeligt skabsplads. Her er intet overladt til tilfældighederne. Det integrerede køkken gør det muligt for hele familien at nyde et godt måltid rundt om et smart foldebord, mens de praktiske skabe rummer alt det, i har brug for på farten. Fra køkkengrej til fritidsudstyr og tøj. Et smart vippetag med tagseng, kombineret med en 2-personernes bænksæde, gør det muligt for en familie på 4 at sove trygt og godt. Men det er ikke alt. En ståhøjde på op til 2,35 m – når vippetaget er oppe – tillader hele familien at rejse sig og strække ryggen. Aldrig har campinglivet været mere attraktivt end med Marco Polo.

  Marco Polo byder på et højt niveau af standardudstyr

  Som udgangspunkt er Marco Polo udstyret med en lang række brugbare funktioner og pakker – som alle har til formål at forbedre din køreoplevelse og gøre det til en sand fornøjelse at køre langt. Du kan blandt andet nyde godt af klimaanlæg, lys- og regnsensor, fartpilot, mørktonede ruder, komfortable drejesæder, ventilationsruder og rullegardiner i passagerkabinen, for ej at glemme de flotte trægulve, som er med til at fremhæve Marco Polos eksklusive design.

   

  En vigtig detalje, som er værd at nævne, er at du med Marco Polo nemt kan komme omkring både til hverdag og på rejsen. Bilens højde er nemlig under 2 meter, når først vippetaget er slået ned.

  En bil skabt til at indfri dine og hele familiens drømme

  Til den pertentlige bilist, som ikke ønsker at gå på kompromis, har vi gode nyheder. Marco Polo er nemlig som skabt til dig, der ikke vil nøjes. De mange ekstra udstyrspakker gør det muligt for dig at designe lige akkurat din drømmeautocamper. Så uanset, om dit hjerte banker for en adaptiv fartpilot, en parkeringsassistent eller et bakkamera, så giver Marco Polo dig friheden til at nå i mål.

   

  Så er der vist kun tilbage at sige god tur!

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.