Ønsker du at blive kontaktet af en sælger?

Udfyld formularen herunder og du vil blive kontaktet af en af vores XPENG sælger. 

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Nyhed hos Hessel

  XPENG P7

  fra 399.990 kr.

  Når "value for money" virkelig giver mening

  Op til 578 km rækkevidde

  Opladning på op til 175 kW

  Vanvittigt meget kabineplads

  Højeste score i Euro NCAP sikkerhedstest

  Derfor XPENG

  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  5+2 års nyvognsgaranti.

  Du får 7 år eller 160.000 km garanti på bilen, alt efter hvad der kommer først

  Checkmark
  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  8 års garanti på batteriet.

  Du får 8 år eller 160.000 km garanti på batteriet, alt efter hvad der kommer først

  Checkmark
  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  12 års garanti på gennemtæring.

  Din sikkerhed for at indefra kommende rustangreb ikke bliver en udgift

  Checkmark
  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  5 års vejhjælp i Europa.

  Er uheldet ude, når du er udenfor landets grænser, så dækker XPENG de første 5 år

  Checkmark

  P7 er et regulært røverkøb.

  "Sjældent har jeg oplevet, at du får så meget bil for under 400.000 kr., og det er også noget, der overrasker vores kunder, når de træder ind i butikken."

  "Sjældent har jeg oplevet, at du får så meget bil for under 400.000 kr., og det er også noget, der overrasker vores kunder, når de træder ind i butikken."

  - Simon Justesen, XPENG Salgschef v. Ejner Hessel

  Hessel Xpeng P7 1

  En imponerende liste af standardudstyr.

  Udover at vi har at gøre med en yderst velkørende bil, så er det faktisk ikke det, der stjæler overskrifterne, når vi taler om XPENG P7. Nej, det er faktisk en imponerende lang liste af standardudstyr, der gør, at der faktisk ikke er særligt meget udstyr tilbage, som du kan tilkøbe.

   

  Hvor mange andre biler kan du komme i tanke om, hvor et gennemgående panoramaglastag, elektrisk justerbare forsæder med memory funktion, sædevarme i både for- og bagsæder og så mange sikkerheds- og førerassistancesystemer, at du højest sandsynligt ikke kan komme i tanke om flere, er standard til så lav en pris?

  Dit eneste mulige tilkøb.

  Vil du alligevel have lidt ekstra, så er der mulighed for ét tilkøb til din XPENG P7. Her har vi at gøre med premium komfort- & lydpakken, som desuden også er standard i den specielle Wing Edition, hvor du får sportssæder i luksuriøst nappalæder, dansk lydsystem fra Dynaudio, integrerede højtalere i førersædet, luksuriøs soft-close funktion på alle fire døre samt ventilation i begge forsæder. Og ligesom det er tilfældet med bilen, så er det til en pris, hvor du nærmest tror, at der er tale om en slåfejl.

  Hessel Xpeng P7 2
  Hessel Xpeng P7 4

  Lang rækkevidde & hurtigt videre igen.

  De tre udgaver af XPENG P7 - Long Range, Performance og Wing Edition - har en imponerende elektrisk rækkevidde på 505 - 576 km, og når det bliver tid til opladning, så kan du på lynladere lade med helt op til 175 kW, hvilket gør, at du kan lade fra 10-80% på under 30 min.

  Stor & rummelig luksus sedan.

  Vi anbefaler selvfølgelig, at du kommer forbi en af vores XPENG afdelinger for at se og prøve P7, men hvis vi lige skal prøve at ridse op for dig, hvor stor en bil vi har med at gøre, så kommer det her.

   

  Fra grill til bagsmæk måler P7 knap 5 meter (!), i højden næsten 1,5 meter og henover skærmkasserne er bilen lige knap 1,9 meter bred. Ude fra ser bilen stor ud, men når du sætter dig til rette i de bløde sæder, hvad end du sidder foran eller bagved, så får du den fulde oplevelse af de knap 3 meters akselafstand, for her er der tale om en umanerligt rummelig kabine.

  Hessel Xpeng P7 3
  Hessel Xpeng P7.W.E

  Wing Edition. Den frække dreng på motorvejen.

  Skal din P7 være ekstra speciel, så kommer vi ikke uden om den specielle performance udgave, Wing Edition, med 4-hjulstræk og adaptiv undervogn. Som tidligere nævnt så kommer denne udgave med alt udstyr som standard, hvilket betyder, at du ikke kan tilkøbe noget som helst, men det er faktisk ikke det, der gør denne bil så speciel. Nej, det er de opsigtsvækkende mekaniske saksedøre, der uomtvisteligt gør P7 Wing Edition til noget af det mest specielle, vi har på hylden hos Ejner Hessel.

  Sammenlign P7'erne

  XPENG P7 fås i tre forskellige udgaver - Long Range, Performance og Wind Edition. Udstyrsmæssigt står de to førstnævnte helt identisk, og her er der kun forskelle i ydelsen. For Wing Edition udgaven er der tilføjet en adaptiv luftundervogn og mekaniske saksedøre, og ellers er den ydelsesmæssigt identisk med Performance udgaven. Bliv klogere herunder.

  P7

  Long Range

  P7

  Performance

  P7

  Wing Edition

  Træktype

  Baghjulstræk

  4-hjulstræk

  4-hjulstræk

  Rækkevidde (WLTP)

  576 km

  505 km

  505 km

  Batteristørrelse

  86,2 kWh

  86,2 kWh

  86,2 kWh

  Opladningseffekt (AC/DC)

  AC effekten er ved opladning hjemme på en wallbox og DC effekten er ved opladning på lynlader. Begge værdier er max. værdier.

  11/175 kW

  11/175 kW

  11/175 kW

  Ladetid fra 10-80%

  Værdierne er oplyst ud fra opladning på en DC lynlader med max. effekt igennem hele opladningstiden.

  29 min.

  29 min.

  29 min.

  Hestekræfter

  276 hk

  473 hk

  473 hk

  Drejningsmoment

  440 nm

  757 nm

  757 nm

  Tid fra 0-100 km/t

  6,7 sek.

  4,1 sek.

  4,1 sek.

  Tophastighed

  200 km/t

  200 km/t

  200 km/t

  Trækvægt (op til)

  0 kg

  0 kg

  0 kg

  Adaptiv luftundervogn

  Mekaniske saksedøre

  Har du set dig lun på en XPENG P7?

  Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe dig med bestilling af den måske mest veludstyrede og elektriske luksus sedan på markedet. Kom forbi en af Ejner Hessels XPENG afdelinger eller lad os kontakte dig for en uforpligtende snak.

  Ladeløsninger til din P7

  Den rigtige løsning for din nabo er ikke nødvendigvis den rigtige for dig. Derfor tilbyder vi forskellige løsninger med mulighed for både fast og variabel afregning. Læs mere herunder eller sammenlign vores ladeløsninger her.

  Fast pris med ubegrænset strøm

  Fast pris med ubegrænset strøm

  Abonnement igennem Clever

  Har du et stort kørselsbehov, kører du ofte længere strækninger, hvor opladning i det offentlige er en nødvendighed, eller kan du blot lide tanken om ubegrænset opladning ude og hjemme for et fast månedligt beløb*, så vil et Clever One abonnement være en god løsning for dig.

   

  Med et Clever abonnement er al opladning ude og hjemme samt leje af ladeboksen en del af dine faste månedlige omkostninger, og der medfølger også en refusionsaftale, således at du kan få refunderet noget at dit strømforbrug hjemme. Bemærk at der kan forekomme meromkostninger ift. installation og eventuel nedtagning af ladeboksen.

  Betal kun for dit forbrug

  Betal kun for dit forbrug

  Forbrugsbaseret afregning igennem TakeCharge

  Forventer du, at dit strømforbrug vil variere, at størstedelen af dine opladninger kommer til at foregå hjemme, eller at du ikke kommer til at bruge den mængde af strøm, der vil gøre et abonnement fordelagtigt, så er en forbrugsbaseret aftale igennem TakeCharge en bedre løsning for dig.

   

  Med en TakeCharge aftale køber du en samlet pakke med ladeboks (du ejer boksen) og installation heraf for et engangsbeløb, og du kan også abonnere på en refusionsaftale, så du får refunderet noget af dit strømforbrug hjemme. Får du brug for at oplade ude, så benytter du blot den medfølgende ladebrik, hvorefter du oplader til ladestationens gældende pris - ligesom når du tanker brændstof.

  * Energitillæg kan forekomme, hvis indkøbsprisen på strøm er højere end 0,89 kr/kWh.

  Map

  Beregn prisen på din aftale.

  Vælg mellem mulighederne og kombinér efter dit behov. Når du har bestilt dit tilbud laver vi et konkret oplæg til en aftale, og sender til dig på din mail. Alt sammen helt uforpligtende.

  1. Indtast din nummerplade


  2. Vælg din aftale


  3. Bestil tilbud


  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.