EJNER HESSEL

Luk
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Kontakt / Om os /

Miljø & CSR

Miljø & CSR hos Hessel - en grønnere vej

Ejner Hessel A/S ønsker at gøre en konkret forskel i de byer, hvorfra familievirksomheden driver sine forretninger. Samtidig er der i bilbranchen i almindelighed skabt et øget fokus på en grønnere vej. Hos Ejner Hessel er målsætningen at skabe en bæredygtig forandring over tid og i et tempo, der sikrer, at når der sker en udskiftning eller en forandring hos os, vælger vi en grøn løsning. Herunder kan du se nogle af de områder, hvor Ejner Hessel har øget sit miljøfokus.  

Find det hurtigt

Ved du lige, hvad du leder efter, så brug navigationen herunder til at finde præcis det emne du ønsker at læse mere om.

Rådgivning om en grønnere flåde

Rådgivning om en grønnere flåde

Dedikeret personale sørger for den grønne omstilling.

Ejner Hessel A/S tilbyder og står for en aktiv rådgivning til små og store virksomheder i omstillingen til en grønnere flåde og bilpark igennem tydeliggørelse af de økonomiske og CSR-gældende faktorer ved valg af grønnere muligheder, når der skal skiftes ud eller erhverves nye biler til virksomheden.

ISO certificeringer

ISO certificeringer

Miljøledelse hos Mercedes-Benz forretninger og værksteder.

Certificeringerne hjælper med til at minimere processers negative påvirkning af miljøet, og samtidig benyttes disse til at sikre en overholdelse af den gældende lovgivning, miljøkrav samt en løbende forbedring hos Ejner Hessel værksteder og salgsafdelinger af Mercedes-Benz.

Energioptimerede faciliteter

Energioptimerede faciliteter

Forandring sker indefra.

En selvlærende varmestyring skal være med til at nedbringe energiforbruget hos Ejner Hessel med op til 30 procent årligt. Et pilotprojekt i Århus, der forventes at blive implementeret på tværs af hele koncernen, så snart der er opnået flere dataindsigter, er blot et af mange miljørigtige projekter hos Hessel.

Svanemærkede vaskehaller

Svanemærkede vaskehaller

Rent på den miljørigtige måde.

Hos Ejner Hessel benyttes der så vidt muligt svanemærkede vaskehaller, der genbruger så meget vand som muligt. En svanemærket vaskehal må maksimalt anvende ca. 70 l vand pr. vask. Det opleves dog ofte, at vandforbruget kommer meget længere ned.

Fokus på genbrug og genanvendelse

Fokus på genbrug og genanvendelse

Genbrug af spildolie og emballage er blot lidt af det, vi gør.

Ejner Hessel A/S benytter blandt andet DocuBizz, der bidrager til at mindske brugen af papir i alle forretninger ved overgangen til digitale arbejdskort og fakturering. Dette sikrer årligt en besparelse i papirforbruget i virksomheden på op i mod 60 procent ved fuld implementering i alle afdelinger.

CSR hos Ejner Hessel A/S

CSR hos Ejner Hessel A/S

Velgørenhed og fokus på unge talenter hos Hessel.

Ejner Hessel har fra sin begyndelse taget ansvar for uddannelse af de kommende generationer. Dette sker gennem branchens største optag af elever og lærlinge. Virksomheden indgår i mange samarbejder med erhvervsskoler fra hele landet i rekrutteringen og uddannelsen af nye elever.

Rådgivning om en grønnere flåde

Rådgivning om en grønnere flåde

Ejner Hessel A/S tilbyder og står for en aktiv rådgivning til små og store virksomheder i omstillingen til en grønnere flåde og bilpark. Dette sker gennem en tydeliggørelse af de økonomiske og CSR-gældende faktorer ved valg af grønnere muligheder, når der skal skiftes ud eller erhverves nye biler til virksomheden. Ejner Hessel A/S har en gruppe af ansatte dedikeret til denne opgave, da det er afgørende for at gøre en forskel, at vi besidder både fagligheden og ambitionen om at bidrage yderligere til den grønne omstilling internt.

 

Samtidig har Ejner Hessel A/S gennem de seneste år forstærket og udbygget et tæt samarbejde med ladeoperatører til vores kunders ladebehov ude og hjemme, der sikrer fremtidens mobilitet. Ejner Hessel har ligeledes stiftet en ny virksomhed under navnet Hessel Power, som arbejder målrettet med rådgivning om energioptimeringer både i vores kunders vognpark, men også af deres faciliteter. Ligeledes er Hessel Power i gang med at opsætte hurtigladere på nogle af vores egne lokationer. Ladere som alle bliver offentlig tilgængelig, så det nemt for alle at lade sin elbil døgnet rundt.

 

Ejner Hessel A/S ser i 2024 ind i et endnu grønnere udvalg fra de repræsenterede bilmærker, der på mange måder ikke alene er førende i Danmark, men som også rummer et bredt udvalg af elektriske løsninger, således vi hos Ejner Hessel kan tilbyde vores kunder en endnu bredere og stærkere portefølje i vejen mod en grønnere omstilling. Dette uanset om det er fra den mindste Dacia til elektriske varebiler.

 

Hos Ejner Hessel A/S tror vi på, at ovenstående ting i fællesskab sætter handling bag ordene, når vi siger, at hos Ejner Hessel A/S arbejder vi aktivt for - en grønnere vej. 

ISO certificeringer

ISO 9.000

ISO 9.000

Denne certificering opstiller kriterierne for et kvalitetsledelsessystem mhp. at effektivisere kvalitetsprocesser for bl.a. at reducere antallet af produktfejl.

ISO 14.000

ISO 14.000

Denne certificering tager udgangspunkt i virksomheden samt dennes processer og aktiviteter bl.a. ifm. miljøpolitik.

Energioptimering på faciliteter

Energioptimering på faciliteter

En selvlærende varmestyring skal være med til at nedbringe energiforbruget hos Ejner Hessel med op til 30 procent årligt. Et pilotprojekt i Århus, der forventes at blive implementeret på tværs af hele koncernen, så snart der er opnået flere dataindsigter.

 

Hos Ejner Hessel har vi et ønske om løbende at implementere løsninger, der bidrager til den grønne omstilling. Løsningerne skal både være driftssikre og skabe økonomiske besparelser. Som en del af vores nybyggeri i Århus har vi fået installeret og implementeret en selvlærende varmestyring oven på vores eksisterende CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring). Denne selvlærende varmestyring skal være med til at optimere energiforbruget, forbedre indeklimaet for kunder og medarbejdere samt give besparelser på op mod 30 procent årligt.

 

Vores afdeling i Århus består af salgslokaler med store vinduespartier samt kontorer og værkstedsfaciliteter, hvor nogle er med gulvvarme. Det skaber udfordringer for den traditionelle CTS-styring, som ikke medtager vejrudsigten og bygningens påvirkning af vind og vejr. Den nye selvlærende varmestyring sørger dynamisk for at regulere set-punkterne ud fra vejrudsigten, hvor der tages hensyn til blandt andet solindfald, vindretning, vindhastighed og udetemperatur. Der er ligeledes monteret følere i hvert rum, og disse registrerer temperatur, bevægelse m.m.

 

Hele ideen med den selvlærende varmestyring er at skabe bedre komfort og optimere anvendelsen af energien, som tilføres bygningerne. Ejner Hessel har mere end 26 forretninger og mere end 1.200 ansatte. For os handler det om at finde en løsning, hvor vi ikke går på kompromis med komforten og indeklimaet for vores ansatte og kunder og samtidig minimerer vores energiforbrug.

 

Den selvlærende varmestyring skal være flagskib i et samlet mål for Ejner Hessel, hvor et ønske om at reducere vores samlede energiforbrug og indvirkning på miljøet med op til 30 procent om året skal realiseres i samspil med andre grønne tiltag. Samtidig har man gennem de seneste år udskiftet belysningen fra traditionelle lyskilder til LED-belysning i alle afdelingen hos Ejner Hessel A/S. Derudover er der installeret bevægelsessensorer for at mindske strømforbruget løbende.

Hessel Vaskehal 9X16

Svanemærkede vaskehaller

Hos Ejner Hessel benyttes der så vidt muligt svanemærkede vaskehaller, der genbruger så meget vand som muligt. En svanemærket vaskehal må maksimalt anvende ca. 70 l vand pr. vask. Det opleves dog ofte, at vandforbruget kommer helt ned på 35-40 l vand pr. vask.

 

Det lave vandforbrug skyldes, at svanemærkede vaskehaller har installeret et effektivt renseanlæg. Det betyder, at det vand, der bruges til bilvasken, renses og dermed genbruges, inden det ledes ud i et kontrolleret og separat afløb.

 

Svanemærket gør sig også gældende i bilplejemidler, der lever op til skrappe krav i en svanemærket vaskehal. De skal bl.a. være uden nanopartikler, skadelige fluorstoffer og stoffer, der er på EU’s liste over stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Samtidig skal en del af vaskemidlerne være svanemærkede, og dette lever Ejner Hessel A/S op til. Ved alle nyerhvervelser vælges svanemærkede vaskehaller.

Fokus på genbrug og genanvendelse

Ejner Hessel A/S benytter blandt andet DocuBizz, der bidrager til at mindske brugen af papir i alle forretninger ved overgangen til digitale arbejdskort og fakturering. Dette sikrer årligt en besparelse i papirforbruget i virksomheden på op i mod 60 procent ved fuld implementering i alle afdelinger.

 

Samtidig sikrer alle Ejner Hessels afdelinger, at alt spildolie bliver genbrugt og på denne måde ikke skader miljøet. Dette sikres ved hjælp af særlige olieopsamlere, der sikrer kontrolleret og korrekt håndtering af spildolie i forbindelse med service og reparation af biler på Ejner Hessels værksteder. Olien opbevares og afhentes jævnligt af godkendte samarbejdspartnere for korrekt genanvendelse.

 

Desuden har Ejner Hessel 14 forskellige affaldssorteringer, der har til formål at sikre en korrekt håndtering af alt affald i koncernen. Det gælder alt fra almindelig pap for genanvendelse til sortering af plejemidler i forbindelse med rengøring af biler. Derudover uddannes og opfordres medarbejdere generelt til at have et stort fokus på genbrug af emballage over hele koncernen.

 

Dette giver sig blandt andet tilkende ved udsendelse af ordrer fra Ejner Hessels online salg, hvor al forsendelse foregår i genbrugt emballage fra koncernens egne indkøb.

Hessel Olie Service 9X16
Hessel Simon Lastbil

CSR hos Ejner Hessel A/S

Ejner Hessel har fra sin begyndelse taget ansvar for uddannelse af de kommende generationer. Dette sker gennem branchens største optag af elever og lærlinge. Virksomheden indgår i mange samarbejder med erhvervsskoler fra hele landet i rekrutteringen og uddannelsen af nye elever.

 

Virksomhedens målsætning er, at der altid bør være 8-10% af den samlede arbejdsstyrke, som udgøres af elever og lærlinge. Samtidig er der fra Ejner Hessels side et fokus på at sikre en alsidighed i forhold til ansættelse af køn, etnicitet og baggrund.

 

Vil du gøre karriere hos Hessel? Se alle vores ledige stillinger her.

 

Ejner Hessel A/S støtter årligt flere gode lokale initiativer og foreninger. Samtidig bidrager koncernen årligt til Kræftens Bekæmpelse med 100.000 kr. Derudover støtter Ejner Hessel bl.a. SMILFonden gennem råderetten over en bil, der blandt andet bruges i arbejdet med at uddele julehjælp til børn i sygdomsforløb eller andre større udfordringer.

 

Ejner Hessel indgår ofte og gerne i dialog med organisationer, hvor virksomheden har mulighed for at bidrage i form af transport eller kørsel.

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.