Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Kontakt / Om os /

Historien om Hessel

Vidst er vi stolte, men vi siger det ikke højt

Ejner Hessel A/S har rod i vognmandsverdenen. Måske er det derfor, vi har så let ved at forstå, at vores job er at få din bil ud at køre igen i en fart. Uanset om bilen er din forretning eller din privatsag. Uanset om du er en stor eller en lille kunde. Dit behov for hurtig, ordentlig og ærlig service er det, der driver os. Og det behøver vi ikke fine management-ord for at finde ud af. Vi løser problemerne. Det er i hvert fald, hvad vore kunder siger om os.

 

Hemmeligheden er vores medarbejdere. Som i de fleste andre virksomheder er de veluddannede og udstyret med det rigtige værktøj. Men de har samtidig en indædt vilje til lige at gå den ekstra mil, til at bide sig fast i problemet til det er løst – hvis det overhovedet kan løses. Oven i købet uden at kny (ret meget).

Hessel Brugte Lastbiler 1968

1968 - Her er historien om, hvor den vilje kommer fra

I dag er Ejner Hessel A/S landets største bilforhandler. Men sådan var det ikke i 1968 i Herning, da Ejner begyndte at købe brugte svenske lastbiler for at sætte dem i stand og sælge dem til danske vognmænd. Forretningen gik hurtigt fremad, for kunderne opdagede, at Ejner talte samme sprog som dem, nemlig vognmandsk. Grunden var, at han i årene inden selv havde arbejdet som chauffør og vognmand. Han havde på egen krop mærket, hvad en bil på værksted betød for forretningen. Og hvad en fejldimensioneret undervogn betød for arbejdet. Erfaringerne tog han med over i virksomheden på heden – sammen med almindelig jysk ordholdenhed.

1971 - Verdens centrum ligger i Brande

Den kombination var der bud efter, viste det sig. I 1971 flyttede Ejner Hessel lidt sydpå til Brande for at få mere plads og måtte allerede efter få år flytte til noget endnu større. Det blev til et lastbilcenter på over 4 hektar, der stadig er Ejner Hessel A/S’ hovedsæde. Eller ’hjem’ som vi nøjes med at kalde det. Her arbejder omkring 100 mennesker med alt lige fra klargøring, lakering og reservedele til økonomi og administration.

Hessel Til Brande 1971
Hessel Fiat Iveco 1977

1977 - Ikke lastbiler, men løsninger

I 1977 bliver virksomheden autoriseret forhandler af FIAT lastbiler og senere af søstermærket Iveco. Ejner Hessel var nu ved at skabe sig et navn i vognmandsbranchen, ikke blot som en solid partner, men også som én, der kunne levere hele pakken. For i løbet af firserne blev han også forhandler af trailere, påhængsvogne, kraner og andet udstyr til transporterhvervet. Det er kvalitetsmærker som Zorzi, Fruehauf, Leci og CMT. Evnen til at levere løsninger, ikke blot lastbiler, er blevet et af Hessels kendemærker.

1987 - Mercedes-Benz og Hessel

10 år senere, i 1987, blev Iveco skiftet ud med Mercedes-Benz lastbiler, da Ejner overtog Mercedes-forretningen i Herning. Og da fabrikken i Tyskland i 1991 selv overtog importen af Mercedes fra den danske generalagent, var det tid til at skifte gear vokse sig større. Året før var Ejner Hessel død og de fire sønner – Bjarne, Steen, Bent og Peder – havde overtaget virksomheden for at føre den videre i Ejner Hessels ånd. Brødrene købte Mercedes forretningerne i Holstebro, Ringkøbing og Vejle. Og nogle få år efter forretninger Silkeborg og Viborg.

Mercedes Benz Hessel 1987
Mercedes Personbiler 1987

1987 - Nu også personbiler. Endda med stjerne

Med overtagelsen af Mercedes-Benz forretningerne solgte Hessel brødrene nu ikke kun erhvervsbiler til vognmænd og virksomheder men også personbiler – og til et noget andet klientel. Men i stedet for at prøve at være noget, man ikke var, forsatte brødrene og de efterhånden mere end 220 medarbejdere med at drive virksomheden, som de plejede. På gode gamle Ejner Hessel-dyder som at holde ord, gøre sig umage – og så se at få kundernes biler ud at køre så hurtigt som muligt. Det viste sig ret hurtigt, at det også passede de nye kunder fint.

1998 - Mange mærker, men kun ét princip

I 1998 fusionerede Daimler-Benz med Chrysler i Detroit. Det betød, at Hessel nu også forhandlede Jeep og Chrysler foruden Mercedes-Benz – og få år efter også Dodge. I samme periode udvidede Mercedes-Benz modelprogrammet både opad og nedad i størrelse. Men selvom kundegrupperne blev endnu mere forskelligartede, holdt Hessel-brødrene fast ved, at servicen skulle være den samme: En Hessel-kunde er en Hessel-kunde.

Hessel Chrysler 1998

2001 - Og hvad med de brugte Mercedes?

Den 1. september 2001 åbnede dørene til landets største og mest eksklusive brugtbilscenter – STARMARK. Princippet bag STARMARK er at have nogle få steder med mange brugte biler i stedet for mange steder med få biler.

2005 - Hessel til hele Danmark (næsten)

I de følgende år voksede virksomheden. Først med Thisted og Aars og i 2005 med Århus, Randers, Aalborg og Hjørring, så hele Jylland ned til Kongeåen var dækket af Hessel-afdelinger. Ikke mindst for erhvervsbilerne var det en yderligere fordel at kunne få bilen Hessel-serviceret næsten uanset, hvor man befandt sig. Og i 2008 gik brødrene i land på Sjælland ved at overtage Henry Petersens seks afdelinger – og en afdeling i Avedøre specielt til lastbiler.

Hessel Til Hele Danmark 2005
Smart Renault Hessel 2007

2007 - Smart Renault

Samarbejdet med Chrysler holdt ikke, og i løbet af 2007 var de amerikanske mærker ude af butikken. Men Hessel-brødrene havde fået smag for variation. Så i 2009 blev Ejner Hessel A/S autoriseret forhandler af franske Renault – både lastbiler, varevogne og personbiler. Man kan nu få en Hessel-Renault 11 steder i landet. Og samme år som Renault kom til, blev den lille smart bil også officielt introduceret i Danmark – og dermed hos Hessel.

2014 - Danmarks største bilforhandler

På knapt 50 år er Ejner Hessel A/S ganske rigtigt blevet landets største bilforhandler. Ikke fordi det i sig selv er noget særligt. Det er sket, mens vi har arbejdet det bedste, vi kunne – alle 800 medarbejdere. Ikke for at blive større, men for at blive bedre.

Hessel Danmarks Største 2014
Starmark 100 Del Hessel 2017

2017 - STARMARK bliver 100% del af Ejner Hessel

Efter at have delt ejerskabet med Mercedes-Benz CPH, overgik STARMARK i efteråret 2017 til at være 100% Ejner Hessel ejet. Samtidig samlede STARMARK nu også sine aktiviteter på Sjælland i en stor forretning i Roskilde som supplement til de eksisterende forretninger i Vejle og Aalborg. 

2018 - Vores nye moderne Mercedes-Benz bilhus åbner

I januar 2018 slog Ejner Hessel A/S i Aarhus dørene op til et moderne Mercedes-Benz forretning med bl.a. AMG Performance Center, ”State-of-the-art” indskrivning, serviceværksted med 20 lifte til service og reparation af Mercedes-Benz personbiler, vaskehal med biologisk rensning og genbrug af vandet og andre teknologiske løsninger med det formål at tilbyde vore kunder de bedste løsninger.

Hessel Mercedes Aarhus Aabning 2018
Hessel Herning Aabning 2020

2020 - Herningafdelingen slår dørene op efter renovering

I januar 2020 blev året skudt i gang med åbningen af den renoverede afdeling i Herning. Renoveringen betød både at der blev mere plads til vores personbiler, men det betød også at vi kunne åbne en helt ny og specialiseret erhvervsafdeling for vans og trucks.

2021 - Nyt bilmærke og Danmarks største Renault/Dacia forhandler

I februar 2021 overtog Ejner Hessel A/S tre Via Biler A/S afdelinger i Storkøbenhavn, som har betydning på to områder. Den ene at det nu også er muligt at købe Ford personbiler og varevogne hos Ejner Hessel i hovedstadsområdet, nærmere bestemt i Kastrup, Valby og Brøndby. Den anden at Via Bilers hidtidige aktiviteter på Renault/Dacia blev en del af Hessel, som gør Ejner Hessel til Danmarks største Renault/Dacia-forhandler. Det bliver nu muligt at få en Renault/Dacia fra Ejner Hessel 14 steder i landet.

 

Vi kunne i slutningen af 2021 byde velkommen til endnu en Ford afdeling, da vi ved årsskiftet overtog Thisted Motor Compagni A/S. Med overtagelsen er det nu muligt at købe Ford personbiler og varevogne i fire af vores afdelinger.

Historie Billede Ford 2021
Hessel Import Af Trucks 2022

2022 - Hessel overtager importen af Mercedes-Benz lastbiler i Danmark

I juni 2022 overtager Ejner Hessel A/S importen af Mercedes-Benz lastbiler i Danmark. Erhvervelsen af importen er på mange måder en tilbagevenden til begyndelsen for virksomheden, da vi har rødder i lastbilsbranchen, og vi kommer nu endnu tættere på vores eget DNA. Overtagelsen er derudover første gang, at Ejner Hessel A/S træder ind i rollen som importør af et bilmærke i Danmark.

Vil du være en del af Hessel familien?

Vi leder altid efter nye talenter, hvad end du er på udkig efter din kommende elevplads eller blot dit næste skridt (opad) på karrierestigen. Hos Hessel er der lavt til loftet og mulighederne er uendelige.

Beregn prisen på din aftale.

Vælg mellem mulighederne og kombinér efter dit behov. Når du har bestilt dit tilbud laver vi et konkret oplæg til en aftale, og sender til dig på din mail. Alt sammen helt uforpligtende.

1. Indtast din nummerplade


2. Vælg din aftale


3. Bestil tilbud


Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.