Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Mercedes-Benz B-Klasse

  Børnefamilie eller blot behov for at have meget oppakning med? B-Klassen er formidabel til begge dele og mere til.

  Genveje

  Book en prøvetur

  Book en prøvetur

  Få overblikket over alle vores demobiler og hvorhenne i landet de står.

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel.

  Firmabil

  Firmabil

  I B-Klassen får du en rummelig bil med gode sikkerheds- og førerassistancesystemer til de mange ture på landevejene.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  B Klasse Amg Line Front Grill

  Nu endnu mere dynamisk

  Designet på den ny B-Klasse er endnu mere dynamisk end hos forgængeren. Den ny B-Klasse kommer nemlig bl.a. med ny kølergrillafdækning og et nyt forlygtedesign.

  Topmoderne interiør

  Indvendigt imponerer den ny B-Klasse bl.a. med et helt nyt multifunktionssportsrat i læder, et indtræk i nye farver og et endnu større udvalg af interiørlister.

  B Klasse Amg Line Interiør

  Hessel STARPLUS

  Fordelsaftale

  fra kun 159 kr/md.

  Eksklusivt for Mercedes ejere

  12-24 bilvaske årligt

  Rabat når du tanker brændstof/strøm

  2 årlige hjulskift inkl. opbevaring

  Gratis lånebil ifm. service

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din B-Klasse

  Finansiering af din B-Klasse

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din B-Klasse

  Leasing af din B-Klasse

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Map

  En sporty og elegant bil er kommet til familien

  Mercedes B-Klasse er en sporty bil, som du ikke kan undgå at blive imponeret af. Det sporty udtryk skinner igennem udvendigt såvel som indvendigt. Materialevalget i bilen er sporty men også meget elegant og eksklusivt. Designet af bilens ydre udstråler i særdeleshed sjov og fart med den kileformede motorhjelm og de markante skærme, og du kan få helt op til 224 hk, hvis det er det, der trækker. Men det skal du ikke tage fejl af. For sikkerhed og komfort er som altid helt i top i bilerne fra Mercedes.

   

  Den nye Mercedes B-Klasse sætter nye standarder for aerodynamik med en luftmodstand, som er typisk for en sportslig coupé, kombineret med pladsen og siddekomforten i en SUV. B-Klassen er med andre ord en bil til de køreglade, moderne familiemennesker.

  Udstyr og sikkerhed er selvfølgelig helt i top

  Mercedes B-Klassen går ikke ned på udstyr, bilerne har selvfølgelig bluetooth, elruder og aircondition. Fra førersædet i den funktionelle kabine kan du nemt og enkelt styre alle bilens funktioner, så du kan koncentrere dig om trafikken.

   

  Ikke nok med det, så kommer den også med et intelligent sikkerhedssystem der advarer dig, hvis du er ved at falde i søvn, og et radarbaseret anti-kollisionssystem, der advarer, hvis man er for tæt på andre billister. Mercedes B-Klassen er bestemt velegnet til tryg kørsel med familien, selvom bilens ydre ikke nødvendigvis afslører de mange sikkerhedsforanstaltninger du finder i Mercedes B-Klassen.

  Mercedes B-Klassen er ”lille men god”

  Mercedes B-klassens praktiske størrelse gør, at den er nem at parkere og perfekt til at køre rundt i storbyens smalle gader. En stor overraskelse, er, at du rent faktisk har plads til det hele. Den er udstyret med et stort bagagerum, hvor du kan have alle poserne fra indkøbsturen, barnevognen og bagagen helt uden problemer. Mercedes B-klassen er derfor en bilklasse til familien der har brug for en praktisk bil, men ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet og eksklusivt design.

  Køb Mercedes B-Klassen hos Ejner Hessel

  Er du på udkig efter en bil, hvor kvalitet og sikkerhed er i højsædet, men uden at det bliver for kedeligt. Så er Mercedes B-Klassen et perfekt valg for dig. Hos Ejner Hessel ligger vi stor vægt på en ærlig og åben service. Vores fornemmeste opgave er at vejlede dig til det helt rigtige bilkøb baseret på netop dine behov. Vi er landets største bilforhandler, og det er vi udelukkende blevet, fordi vi altid har arbejdet mod at være de bedste i branchen. Hvis du synes Mercedes B-klassen lyder som noget for dig, eller hvis du har spørgsmål om bilen, så er du velkommen til at kontakte os – vores kompetente medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig.

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.