Skriv dig op til nyheder om Renault SCENIC Electric

Tilmeld dig vores løbende nyheder om den kommende Renault SCENIC Electric, og så skriver vi til dig, når vi ved mere omkring priser, leveringsdatoer mv.

Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Nye biler / Renault /

SCENIC E-TECH Electric

Forventes foråret 2024

Renault

SCENIC Electric

Skriv dig op nu og få information om

Priser & dato for salgsfrigivelse

Det endelige motor program

De tilgængelige udstyrslinjer

Alle løbende nyheder

Renault SCENIC E-TECH Electric

"Renault viser med al sin tydelighed, at de med SCENIC Electric ønsker, at være forrest i feltet når det kommer til innovation, elektrificering og bæredygtighed"

- Henrik Mellgaard, Renault Salgschef v. Ejner Hessel

Hessel Scenic 1

En seriøs konkurrent til de større elbiler

Renault SCENIC så dagens lys første gang i midten af 90'erne, hvor den blev introduceret som den familievenlige MPV, og siden da har SCENIC været en af de mest populære Renault.

 

Den nye elektriske udgave, med det mundrette navn Renault SCENIC E-TECH Electric, er dog ikke en MPV, eller en SUV, selvom den godt kunne ligne det. Den er dog stadig familievenlig, og ligger et sted imellem C og D segmentet, hvilket gør den større end MEGANE E-TECH Electric og en seriøs konkurrent til de større elbiler på markedet.

100% elektrisk. Op til 90% genanvendelig

At den kommende SCENIC er elektrisk, kommer ikke som den store overraskelse, da Renault bliver ved med at skubbe grænserne for innovativ elektrisk kørsel, men i SCENIC Electric er der lige så stor fokus på bæredygtighed. Batteriet er udviklet med en anseelig mængde af reparerbare og genanvendelige komponenter, og bilens sæder er lavet af genanvendelige materialer. Alt efter udstyrsversion kan du opleve, at din SCENIC kan være lavet af op til 90% genanvendelige materialer.

Hessel Scenic 2
Hessel Scenic 4

Kør (meget!) langt på en opladning

Vi forventer, at se den den nye SCENIC Electric med muligheden for at du kan vælge imellem to motorer: En med 170 hk og et 60 kWh batteri og en anden med 220 hk og et stort 87 kWh batteri, hvilket ifølge de foreløbige WLTP beregninger giver en elektrisk rækkevidde på hhv. 420 og 625 km pr. opladning. For motoren med det store batteri betyder det, at du får næsten 200 km mere, end hvad du gør på lillesøsteren MEGANE Electric. Uanset batteristørrelse så er der 8 år eller 160.000 km fabriksgaranti herpå.

Og kom hurtigt videre

Renault SCENIC Electric får dig hurtigt på farten igen, når det er tid til opladning, da du på lynladere kan lade med op til 150 kW (gældende for 87 kWh batteri). Dette giver dig op til 335 km på kun 30 min. opladning, hvilket også er en anelse mere end på MEGANE Electric.

 

Fælles for de elektriske udgaver af både MEGANE og SCENIC er, at de begge kan lade med op til 22 kW på en wallbox, så her får du altså muligheden for dobbelt så hurtig opladning hjemme ift. mange andre elbiler på markedet.

Hessel Scenic 10

SCENIC & MEGANE

Konnektivitet på højt niveau

 

 

OpenR Link - tak, siger vi bare!

SCENIC Electric kommer, naturligvis, fristes man til at sige, med OpenR Link multimediesystemet med Google integration, som vi først stiftede bekendtskab med i MEGANE Electric, og tak for det siger vi, da det bare fungerer! Der er dog sket lidt i SCENIC, da systemet har fået en ordenligt opgradering, så nu kan du se frem til flere apps, endnu bedre ruteplanlægning og ikke mindst live vejr data fra Google, hvilket faktisk ikke er helt uvæsentligt, da systemet dermed bedre kan estimere batteriets eksisterende rækkevidde og din køretid.

Appen der gør din hverdag nemmere

For at få mest muligt ud af din SCENIC Electric anbefaler vi, at du downloader og bruger MY Renault Appen (hent appen her fra Google Play eller fra App store). Opsætningen er nem og kan gøres på få minutter, og når du er færdig, så kan du nyde godt af en masse funktioner, som gør dit liv som Renault ejer let og ligetil. Du kan bl.a. glæde dig til, at kunne forvarme din Renault, så den er dejlig lun at sætte sig ud i på kolde vintermorgener, planlægge opladning når du og familien skal på længere køreture og mange andre ting, som generelt bare gør det nemt og problemfrit at være Renault ejer.

Solarbay Soltag Stemmestyring

En bedre køretur med Google

Når du kører en tur i den nye SCENIC Electric, så har du altid Google lige ved hånden, og du kan spørge og få hjælp til det meste, der vil forbedre din køretur. "Tænd sædevarmen", "Aktiver soltaget" eller "Find vej til mit arbejde" er blot nogle af de mange kommandoer, du kan give til Google stemmeassistenten.

"Hej Google"

For at aktivere stemmeassistenten i bilen skal du blot sige "Hej Google" efterfulgt af din kommando. Google stemmeassistenten er klar til brug for start, men hvis du vil have det fulde udbytte af din virtuelle co-driver, så skal du logge ind med din Google konto i bilen. Har du endnu ikke en Google konto, så er den nem og hurtig at oprette. Du kan oprette en gratis Google konto her.

Scenic Infotainment Google Stemmestyring

Uforudset trafikkaos er fortid

Din tid er bedre brugt end at sidde i lange bilkøer, eller køre store omveje blot fordi en ellers velkendt vej er blevet ensrettet over natten. Når du tænker over det, ville det så ikke være rart, hvis du var blevet informeret om uforudsete trafikale tidsrøvere, der potentielt kan forhindre dig i at nå frem til et møde eller hjem til aftensmaden i tide?

 

GPS systemerne i SCENIC Electric opdateres i realtid via Google Maps, så du vil altid blive informeret om stort og småt fra din virtuelle assistent, så du kan nå at tage dine forbehold. Og lad os bare være helt ærlige - hvis der er nogen, der kan finde vej, så er det Google.

Det er jo helt hen i vejret

Et andet sted hvor Google integrationen er mere end gennemtænkt, er ift. brugen af live vejr data fra Google. Det at systemet hele tiden kender nuværende og kommende vejrforhold, gør, at det bedre kan estimere batteriets eksisterende rækkevidde og din køretid, og det er på ingen måde uvæsentligt, da temperaturforskelle kan have en stor indvirkning på batteriets ydeevne.

Sammenlign udstyrslinjer

Vi forventer at se SCENIC Electric i de velkendte Techno og Iconic udstyrslinjer, og det er meget tydeligt, at selv fra "mindste udstyrsniveau" får du en mere end veludstyret elektrisk Renault. Herunder har vi opstillet indholdet i de forskellige.

Techno

Iconic

Motor med 60 kWh batteri (420 km rækkevidde)

Motor med 87,5 kWh batteri (625 km rækkevidde)

12" multimedieskærm

12,3" førerdisplay

19" STREAMLINE aluminiumsfælge

20" OREN aluminiumsfælge

Bakkamera og sensor

Blindvinkel assisstent

Elektrisk bagklap

Elektrisk foldbare sidespejle

El-justerbart fører- og passagersæde

Forsæder med memory- og massagefunktion

Front og side p-sensor

Fuld LED forlygter

Harman Kardon lydanlæg

Smart armlæn

Ladeløsninger til SCENIC Electric

Den rigtige løsning for din nabo er ikke nødvendigvis den rigtige for dig. Derfor tilbyder vi forskellige løsninger med mulighed for både fast og variabel afregning. Læs mere herunder eller sammenlign vores forskellige ladeløsninger her.

Fast pris med ubegrænset strøm

Fast pris med ubegrænset strøm

Abonnement igennem Clever

Har du et stort kørselsbehov, kører du ofte længere strækninger, hvor opladning i det offentlige er en nødvendighed, eller kan du blot lide tanken om ubegrænset opladning ude og hjemme for et fast månedligt beløb*, så vil et Clever One abonnement være en god løsning for dig.

 

Med et Clever abonnement er al opladning ude og hjemme samt leje af ladeboksen en del af dine faste månedlige omkostninger, og der medfølger også en refusionsaftale, således at du kan få refunderet noget at dit strømforbrug hjemme. Bemærk at der kan forekomme meromkostninger ift. installation og eventuel nedtagning af ladeboksen.

Betal kun for dit forbrug

Betal kun for dit forbrug

Forbrugsbaseret afregning igennem TakeCharge

Forventer du, at dit strømforbrug vil variere, at størstedelen af dine opladninger kommer til at foregå hjemme, eller at du ikke kommer til at bruge den mængde af strøm, der vil gøre et abonnement fordelagtigt, så er en forbrugsbaseret aftale igennem TakeCharge en bedre løsning for dig.

 

Med en TakeCharge aftale køber du en samlet pakke med ladeboks (du ejer boksen) og installation heraf for et engangsbeløb, og du kan også abonnere på en refusionsaftale, så du får refunderet noget af dit strømforbrug hjemme. Får du brug for at oplade ude, så benytter du blot den medfølgende ladebrik, hvorefter du oplader til ladestationens gældende pris - ligesom når du tanker brændstof.

* Energitillæg kan forekomme, hvis indkøbsprisen på strøm er højere end 0,89 kr/kWh.

Vidste du godt ...

- at den kommende SCENIC Electric bliver en af de først biler i verden, der understøtter det helt nye Apple Carplay?

Vidste du godt ...

- at den kommende SCENIC Electric bliver en af de først biler i verden, der understøtter det helt nye Apple Carplay?

Hessel Scenic 5

Solarbay panoramisk soltag

Invitér himlen indenfor og lad lyset trænge ind efter dine ønsker med det innovative Solarbay glaspanoramasoltag*. Vha. flydende krystaller kan du vælge imellem fire opacitetstilstande, hvor du selv bestemmer, hvor meget lys du vil lukke ind:

 1. Gennemgående uigennemsigtigt tag
 2. Uigennemsigtigt tag bagpå
 3. Uigennemsigtigt tag foran
 4. Fuld gennemsigtigt tag

* Vi forventer, at Solarbay soltaget bliver tilgængeligt som ekstraudstyr

Aktivér soltaget med din stemme

Når du ønsker at aktivere en af de fire opacitetstilstande i Solarbay soltaget, så kan du gøre det manuelt vha. en knap eller den stemmestyrede Google Assistant. Sidstnævnte er blot en af de mange kommandoer, du kan aktivere vha. stemmestyring - alt sammen takket være Google integrationen i bilens multimediesystem.

Hessel Scenic 8
Hessel Scenic 6

Et bæredygtigt design

Glastaget indeholder ca. 50% glasaffald og pga. to mikrotynde glaslag, giver Solarbay en fremragende termisk beskyttelse, hvilket udmønter i et lavere CO2 aftryk ift. konventionelle tage. I tilfælde af ulykke kan glasset let udskiftes, da alle komponenterne kan skiftes individuelt, og efter endt levetid kan mere end 90% af taget genanvendes til andre formål.

 

Renault baner virkelig vejen frem ift. en mere bæredygtig fremtid.

Og der er mere, hvor det kommer fra ...

Det Geniale Armlæn

- er hvad Renault, kalder armlænet imellem ydersæderne på 2. sæderække i den nye SCENIC Electric, og vi er tilbøjelige til at give dem ret, da der virkelig er tænkt over detaljerne. Når du slår armlænet ned, kan du hvile din arm på det bløde armlæn eller afsætte kopper i kopholderne, men slår du armlænet op, så får du pludselig aflæggerplads til telefon eller tablet samt to USB-C udgange.

 

Det er i sandhed genialt.

Hessel Scenic Armlæn
Hessel Scenic 10

Indbyggede dørhåndtag

For at gøre bilen mere aerodynamisk og for at give den et mere slankt design, så er SCENIC Electric designet med skjulte dørhåndtag, som smukt går i ét med bilens ydre. Dørhåndtagene glider selvfølgelig nemt og ubesværet ud, når bilen låses op.

Enorm komfort & rummelighed

I kabinens flade gulv tilbyder SCENIC Electric dig 38 l. opbevaringsplads og bagagerummet tilføjer yderligere 545 l. til dette, og det er vel og mærke med bagsæderne slået op. Lægger du bagsæderne ned, som desuden giver dig knap 28 cm. frem til første sæderække, så kigger du altså ind i et bagagerum på intet mindre end 1.670 l., hvilket er mere end 300 l. ekstra ift. MEGANE Electric, som altså ikke er nogen lille bil.

Hessel Scenic 11
Hessel Scenic 3

Ca. 30 førerassistancesystemer

Din SCENIC Electric passer godt på dig og dine medpassagere, og med ca. 30 forskellige førerassistancesystemer såsom adaptiv fartpilot, 360° 3D kamera, vejbaneassistent mv., så er du sikret en smidig og problemfri køretur dag efter dag.

SCENIC Electric video kollektion

Herunder samler vi løbende alle relevante videoer, vi optager vedr. Renaults elektriske vidunder, SCENIC Electric.

Hvordan står den nye SCENIC i elbilsmarkedet?

Hvad adskiller den nye SCENIC Electric fra dens forgænger, hvilke andre biler er dens direkte konkurrenter og hvad har været sværest at lykkes med, da Renault designerne skulle lykkes med at lave fremtidens elektriske Renault? Vi har lavet et kort video interview med Renaults danske Pressechef, Søren Hyldtoft, hvor han giver svar på vores spørgsmål.

Eksklusiv adgang til fremtidens Renault

I oktober 2023 blev der endnu engang afholdt eCarExpo i Bella Centeret, hvor den nye SCENIC Electric også blev præsenteret for første gang på dansk jord. Vi havde selvfølgelig booket "lidt alenetid" med bilen, så vi kunne optage en video og levere alle vores indtryk og oplevelser direkte hjem til dig.

Bliv klogere på alt det med opladning

Hvordan er det med rækkevidde, og hvad er forskellen på veksel- og jævnstrømsladning? Hør vores produktchef for EQ/E-Tech, Simon, fortælle om alt det relevante for plug-in hybrid og elbiler.

Vil du vide mere?

Tilmeld dig vores løbende nyheder om den kommende Renault SCENIC Electric, og så skriver vi til dig, når vi ved mere omkring priser, leveringsdatoer mv.

SCENIC Electric vs. MEGANE Electric

Herunder kan du se højdepunkter for og eventuelle forskelle på SCENIC og MEGANE Electric.

SCENIC

E-TECH Electric 220*

MEGANE

E-TECH Electric 220

Hestekræfter

220 hk

220 hk

Tid fra 0-100 km/t

8,4 sek.

7,5 sek.

Topfart

170 km/t

160 km/t

Batteristørrelse

87 kWh

60 kWh

Rækkevidde pr. opladning (op til)

625 km

450 km

Opladningseffekt (AC/DC)

AC effekten er ved opladning hjemme på en wallbox og DC effekten er ved opladning på lynlader. Begge værdier er max. værdier.

22/150 kW

22/130 kW

Tilgængelig rækkevidde efter 30 min. opladning

Værdierne er oplyst ud fra 30 min. opladning på en DC lynladerstation med max. effekt igennem hele opladningstiden.

335 km

300 km

Styresystem

Android Automotive

Android Automotive

Multimediesystem

Både SCENIC og MEGANE Electric er udstyret med OpenR Link med Google integration. Forskellen er dog, at SCENIC kommer med flere indbyggede apps som standard, samt at systemet har fået en væsentlig opgradering ift. ruteplanlægning og ikke mindst live vejr data fra Google, hvilket gør, at systemet bedre kan estimere batteriets eksisterende rækkevidde og din køretid.

OpenR Link

OpenR Link

Egenvægt

1.842 kg

1.743 kg

Tilladt trækvægt (op til)

1.100 kg

900 kg

Længde

4.470 mm

4.200 mm

Bredde (sidespejle klappet sammen)

1.864 mm

1.860 mm

Højde

1.571 mm

1.505 mm

Akselafstand

2.785 mm

2.685 mm

Bagagerumsvolumen (bagsæder oppe/nede)

545/1.670 l.

440/1.332 l.

* Værdierne for SCENIC E-TECH Electric er foreløbige værdier oplyst af Renault Group.

* Værdierne for SCENIC E-TECH Electric er foreløbige værdier oplyst af Renault Group.

Map

Find afdeling

Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

Jylland

Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

Agerøvej 49

8381 Tilst

Ejner Hessel Århus (Dacia)

Århus Vej 29

8000 Århus C

Sjælland

Ejner Hessel København (Renú)

Marseligsborggade 2

1000 København

Betalingsplan

0 kr/md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.