Skriv dig op til nyheder om Renault SCENIC Electric

Tilmeld dig vores løbende nyheder om den kommende Renault SCENIC Electric, og så skriver vi til dig, når vi ved mere omkring priser, leveringsdatoer mv.

Skal vi kontakte dig?

Sidder du med spørgsmål om udstyr, forudbestilling eller andet vedr. den nye SCENIC Electric, så udfyld nedenstående formular for at komme i kontakt med en af vores rådgivere. Vi rækker ud til dig indenfor 24 timer på hverdage.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Nye biler / Renault /

  SCENIC E-TECH Electric

  Privatleasingpriser offentliggjort!

  SCENIC Electric

  fra kun 4.395 kr./md.

  Forudbestil i dag og vi garanterer dig

  Du bliver ikke ramt af prisstigninger

  Du forudbestiller helt UDEN risiko

  Du får en af de første biler i landet

  Ny Renault SCENIC Electric

  Renault SCENIC Electric kan bestilles i følgende 5 varianter

  Genveje til den nye SCENIC Electric

   

   

  Forudbestilling af din SCENIC

  Forudbestilling af din SCENIC

  Hvordan foregår det, og hvad er ideen i at forudbestille en bil, når du lige så godt kan vente? Få svaret på dette og meget mere, og lær også hvorfor forudbestilling er helt uden risiko for dig.

  Alt du skal vide om SCENIC

  Alt du skal vide om SCENIC

  Der er meget at vide omkring Renaults nyeste elektriske stjerneskud. Vi har samlet alt vores viden om SCENIC Electric, så du kan blive klogere på, om den passer til dine behov.

  Ladeløsninger til SCENIC

  Ladeløsninger til SCENIC

  Kommer du til at lade mest hjemme, ude eller lige meget begge steder, og er en abonnementsbaseret aftale den bedste løsning for dig, eller gør du klogest i at betale pr. forbrug?

  Forudbestil trygt & uden risiko.

  "Det virker måske underligt at forudbestille en bil, du endnu ikke har set eller prøvekørt, men der er faktisk mange fordele forbundet med det, og så skal du også huske på, at du altid kan annullere din bestilling helt uden risiko."

  "Det virker måske underligt at forudbestille en bil, du endnu ikke har set eller prøvekørt, men der er faktisk mange fordele forbundet med det, og så skal du også huske på, at du altid kan annullere din bestilling helt uden risiko."

  - Henrik Mellgaard, Renault Salgschef v. Ejner Hessel

  Hvordan sammensætter danskerne deres SCENIC Electric?

  Mange glade danskere har allerede forudbestilt deres nye SCENIC E-Tech Electric hos Ejner Hessel, og det er uden, at bilen har kunne ses og prøvekøres. Men hvordan bestiller de så deres SCENIC? Bestiller de den billigste udstyrsversion, Evolution, eller lokker den store mængde af udstyr i topversionen Iconic så meget, at det er den, der løber med al opmærksomheden? Og hvad med batteriet - bestiller de det lille batteri, eller er den lange rækkevidde på 625 km så stor en fristelse, at det er det store batteri, der lægges i kurven?

   

  Få alle svarene i denne video hvor vores dygtige rådgiver, Anders, fortæller dig helt præcist, hvordan andre forudbestiller deres SCENIC.

  Sidst fik vi rekordmange forudbestillinger

  Hos Hessel har vi stor erfaring med at hjælpe kunder med at forudbestille deres kommende Renault, og vi skal ikke mere end et par år tilbage, da vi satte rekord, og hjalp mere end 300 danskere med at forudbestille den dengang helt nye MEGANE Electric. Heldigt for dem kunne vi hurtigt konstatere, for hvad der skete kort tid efter, havde de færreste af os regnet med.

   

  Få historien om hvad der skete dengang og bliv klogere på, hvorfor du bør forudbestille din SCENIC Electric i denne video, hvor vi har fået fornøjelsen af en kort snak med Renault Danmarks Pressechef, Søren Hyltoft.

  Skal du have en af de første SCENIC i landet?

  Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe dig med forudbestilling af den nye Renault SCENIC Electric. Kom forbi din nærmeste Ejner Hessel afdeling eller lad os kontakte dig for en uforpligtende snak.

  Renault SCENIC E-TECH Electric.

  "Renault viser med al sin tydelighed, at de med SCENIC Electric ønsker, at være forrest i feltet når det kommer til innovation, elektrificering og bæredygtighed."

  "Renault viser med al sin tydelighed, at de med SCENIC Electric ønsker, at være forrest i feltet når det kommer til innovation, elektrificering og bæredygtighed."

  - Henrik Mellgaard, Renault Salgschef v. Ejner Hessel

  De første anmeldelser er landet.

  Renault har haft nogle af landets førende motorjournalister og bilnørder med til Malaga for at prøve den nye SCENIC Electric og komme med deres uforbeholdne mening. De første videoer og artikler er allerede online, og vi vil dele et par af dem med dig.

   

  Videoer: Rundt om BilerKuffert & Kørehandsker

  Artikler: Carlife365Computerworld | Bilbasen | FDM | Bilmagasinet

  Hessel Scenic Pressetur
  Scenic Tcoty

  SCENIC Electric er Årets Bil 2024!

  28 biler var med i konkurrencen om at blive kåret til Årets Bil 2024 i Europa, men kun 7 nåede til finalen. 58 jury medlemmer bestående af nogle af Europas førende motorjournalister har afgivet deres sidste stemme til det netop overståede Geneve Motor Show, og der er nu ingen tvivl længere - Renault SCENIC E-Tech Electric er kåret til Årets Bil 2024! Modeller fra BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen, Peugeot m.fl. har alle måtte se sig overgået, og vi kunne som forhandler ikke være mere stolte, da man ikke kommer sovende til så flot en hæder.

  En seriøs konkurrent til de større elbiler

  Renault SCENIC så dagens lys første gang i midten af 90'erne, hvor den blev introduceret som den familievenlige MPV, og siden da har SCENIC været en af de mest populære Renault.

   

  Den nye elektriske udgave, med det mundrette navn Renault SCENIC E-TECH Electric, er dog ikke en MPV, eller en SUV, selvom den godt kunne ligne det. Den er dog stadig familievenlig, og ligger et sted imellem C og D segmentet, hvilket gør den større end MEGANE E-TECH Electric og en seriøs konkurrent til de større elbiler på markedet.

  Hessel Scenic 1
  Hessel Scenic 2

  100% elektrisk. Op til 90% genanvendelig

  At den kommende SCENIC er elektrisk, kommer ikke som den store overraskelse, da Renault bliver ved med at skubbe grænserne for innovativ elektrisk kørsel, men i SCENIC Electric er der lige så stor fokus på bæredygtighed. Batteriet er udviklet med en anseelig mængde af reparerbare og genanvendelige komponenter, og bilens sæder er lavet af genanvendelige materialer. Alt efter udstyrsversion kan du opleve, at din SCENIC kan være lavet af op til 90% genanvendelige materialer.

  Kør (meget!) langt på en opladning

  Den nye SCENIC Electric kommer med muligheden for, at du kan vælge imellem to motorer: En med 170 hk og et 60 kWh batteri og en anden med 220 hk og et stort 87 kWh batteri, hvilket ifølge de foreløbige WLTP beregninger giver en elektrisk rækkevidde på hhv. 420 og 625 km pr. opladning. For motoren med det store batteri betyder det, at du får næsten 200 km mere, end hvad du gør på lillesøsteren MEGANE Electric. Uanset batteristørrelse så er der 8 år eller 160.000 km fabriksgaranti herpå.

  Hessel Scenic 4
  Hessel Scenic 10

  Og kom hurtigt videre

  Renault SCENIC Electric får dig hurtigt på farten igen, når det er tid til opladning, da du på lynladere kan lade med op til 150 kW (gældende for 87 kWh batteri). Dette giver dig op til 335 km på kun 30 min. opladning, hvilket også er en anelse mere end på MEGANE Electric.

   

  Fælles for de elektriske udgaver af både MEGANE og SCENIC er, at de begge kan lade med op til 22 kW på en wallbox, så her får du altså muligheden for dobbelt så hurtig opladning hjemme ift. mange andre elbiler på markedet.

  SCENIC & MEGANE

  Konnektivitet på højt niveau

   

   

  OpenR Link - tak, siger vi bare!

  SCENIC Electric kommer, naturligvis, fristes man til at sige, med OpenR Link multimediesystemet med Google integration, som vi først stiftede bekendtskab med i MEGANE Electric, og tak for det siger vi, da det bare fungerer! Der er dog sket lidt i SCENIC, da systemet har fået en ordenligt opgradering, så nu kan du se frem til flere apps, endnu bedre ruteplanlægning og ikke mindst live vejr data fra Google, hvilket faktisk ikke er helt uvæsentligt, da systemet dermed bedre kan estimere batteriets eksisterende rækkevidde og din køretid.

  Appen der gør din hverdag nemmere

  For at få mest muligt ud af din SCENIC Electric anbefaler vi, at du downloader og bruger MY Renault Appen (hent appen her fra Google Play eller fra App store). Opsætningen er nem og kan gøres på få minutter, og når du er færdig, så kan du nyde godt af en masse funktioner, som gør dit liv som Renault ejer let og ligetil. Du kan bl.a. glæde dig til, at kunne forvarme din Renault, så den er dejlig lun at sætte sig ud i på kolde vintermorgener, planlægge opladning når du og familien skal på længere køreture og mange andre ting, som generelt bare gør det nemt og problemfrit at være Renault ejer.

  Solarbay Soltag Stemmestyring

  En bedre køretur med Google

  Når du kører en tur i den nye SCENIC Electric, så har du altid Google lige ved hånden, og du kan spørge og få hjælp til det meste, der vil forbedre din køretur. "Tænd sædevarmen", "Aktiver soltaget" eller "Find vej til mit arbejde" er blot nogle af de mange kommandoer, du kan give til Google stemmeassistenten.

  "Hej Google"

  For at aktivere stemmeassistenten i bilen skal du blot sige "Hej Google" efterfulgt af din kommando. Google stemmeassistenten er klar til brug for start, men hvis du vil have det fulde udbytte af din virtuelle co-driver, så skal du logge ind med din Google konto i bilen. Har du endnu ikke en Google konto, så er den nem og hurtig at oprette. Du kan oprette en gratis Google konto her.

  Scenic Infotainment Google Stemmestyring

  Uforudset trafikkaos er fortid

  Din tid er bedre brugt end at sidde i lange bilkøer, eller køre store omveje blot fordi en ellers velkendt vej er blevet ensrettet over natten. Når du tænker over det, ville det så ikke være rart, hvis du var blevet informeret om uforudsete trafikale tidsrøvere, der potentielt kan forhindre dig i at nå frem til et møde eller hjem til aftensmaden i tide?

   

  GPS systemerne i SCENIC Electric opdateres i realtid via Google Maps, så du vil altid blive informeret om stort og småt fra din virtuelle assistent, så du kan nå at tage dine forbehold. Og lad os bare være helt ærlige - hvis der er nogen, der kan finde vej, så er det Google.

  Det er jo helt hen i vejret

  Et andet sted hvor Google integrationen er mere end gennemtænkt, er ift. brugen af live vejr data fra Google. Det at systemet hele tiden kender nuværende og kommende vejrforhold, gør, at det bedre kan estimere batteriets eksisterende rækkevidde og din køretid, og det er på ingen måde uvæsentligt, da temperaturforskelle kan have en stor indvirkning på batteriets ydeevne.

  Udstyrslinjerne i SCENIC Electric, kort fortalt

  Evolution, Techno, Esprit Alpine og Iconic er udstyrslinjerne, du kan bestille den nye SCENIC Electric i, men hvad er forskellene? De ligger kort fortalt i udstyrsniveauet (standard og muligheder for tilkøb) samt udvalget af motor- og batteristørrelser. Herunder forklarer vi kort, hvad der definerer de forskellige udstyrslinjer, og til sidst kan du i tabellen se en komplet sammenligning af dem alle.

  Evolution

  Evolution

  Fra 309.990 kr.

  Billigste pris, højt udstyrsniveau & standard rækkevidde

  Indgangsversionen Evolution står rigtig flot udstyret fra start sammenholdt med prisen. Mulighederne for tilkøb af ekstraudstyr og farver er dog ikke så stor, som det er tilfældet i de andre udstyrslinjer, og er den lange rækkevidde på op til 625 km vigtig for dig, så skal du videre op udstyrslinjen Techno, da Evolution "kun" fås med det lille batteri med op til 420 km elektrisk rækkevidde.

  SE EVOLUTION

  Techno

  Techno

  Fra 329.990 / 364.990 kr.

  Største udvalg af ekstraudstyr samt standard & lang rækkevidde

  Prismæssigt starter Techno ikke langt fra Evolution, når du sammenligner udgaverne med 420 km rækkevidde, og nu bliver der åbnet op for skattekisten! Alene den større liste af standardudstyr gør, at "pengene er givet godt ud", og så får du også det største udvalg af ekstraudstyr samt mulighed for at vælge imellem både standard og lang rækkevidde. Om du vælger Techno med standard eller lang rækkevidde, så er udstyrsniveauet ens.

  SE TECHNO

  Esprit Alpine

  Esprit Alpine

  Fra 374.990 kr.

  Sporty, lang rækkevidde & sjældent udbudt i Danmark

  Lige i halen af Techno kommer den sporty Esprit Alpine, og de to udgaver ligger ikke langt fra hinanden prismæssigt, når du sammenligner dem med længst rækkevidde (625 km), som E. Alpine desuden "kun" fås med. Esprit Alpine er en udgave, vi sjældent ser i Danmark, og den står lige så flot udstyret som Techno, dog er der få undtagelser, da denne udgave står med større alufælge, sportssæder og et specialrat med varme.

  SE ESPRIT ALPINE

  Iconic

  Iconic

  Fra 384.990 kr.

  Højeste udstyrsniveau & lang rækkevidde

  På øverste hylde finder vi Iconic - bilen der står så veludstyret, at dine muligheder for tilkøb er små, da det meste er lagt i bilen fra start. Ift. Techno versionen er der sket nogle designmæssige ændringer, da Iconic bl.a. står på et par flotte 20" alufælge, og så giver det vel næsten sig selv, men Iconic fås "kun" med det store batteri med en rækkevidde på op til 625 km.

  SE ICONIC

  Sammenligningstabel

  SCENIC Electric fås i 4 udstyrslinjer, og det er meget tydeligt, at du allerede fra Techno får en mere end veludstyret elektrisk Renault. Herunder har vi (med flueben) vist standardudstyret i bilerne, og hvis udstyr er tilgængeligt imod merpris, så fremgår dette som "tilkøb".

  Evolution

  fra 309.990 kr.

  Techno

  fra 329.990 kr.

  E. Alpine

  fra 374.990 kr.

  Iconic

  fra 384.990 kr.

  Privatleasingpris fra

  4.395 kr./md.

  4.795 kr./md.

  5.195 kr./md.

  5.295 kr./md.

  60 kWh batteri (420 km rækkevidde)

  87,5 kWh batteri (625 km rækkevidde)

  9" multimedieskærm

  12" multimedieskærm

  12,3" førerdisplay

  19" STREAMLINE aluminiumsfælge

  20" SPEEDWAY aluminiumsfælge

  20" ORACLE aluminiumsfælge

  360° bakkamera

  Tilkøb

  Tilkøb

  Tilkøb

  Adaptiv fartpilot

  Adaptiv fartpilot (contextual)

  En contextual adaptiv fartpilot er en udvidelse af en almindelig adaptiv fartpilot, da den udover at holde behørig afstand til forankørende, ligeledes kan vurdere kommende sving, rundkørsler o.l. og dermed nedsætte hastigheden derefter.

  Tilkøb

  Tilkøb

  Airbags (7 stk.)

  Aktivt nødbremsesystem

  Anhængertræk

  Tilkøb

  Tilkøb

  Tilkøb

  Tilkøb

  Apple Carplay / Android Auto

  Arkamys Classic lydanlæg

  Automatisk 2-zoners klimaanlæg

  Automatisk el-klapbare sidespejle med varme

  Automatisk nedblændeligt bakspejl

  Automatisk nær- og fjernlys

  Automatisk parkering

  Tilkøb

  Tilkøb

  Tilkøb

  Automatisk skjulte dørhåndtag

  Bakkamera og sensor

  Blindvinkel assistent

  Tilkøb

  Tilkøb

  LED baglys & dynamiske blinklys

  Elektrisk bagklap

  El-justerbart førersæde

  Tilkøb

  El-ruder med one-touch (for & bag)

  Foldbart bagsæde (1/3 - 2/3)

  Fører- og passagersæde med lændestøtte

  Førersæde med højdejustering

  Førersæde med memory- og massagefunktion

  Tilkøb

  Fuld LED forlygter

  Google integration med navi. & trådløs opladning

  Sømløs Google integration med Google Maps, Google Assistant & Google Play samt trådløs opladning af mobiltelefon.

  Tilkøb

  Hajfinne antenne

  Harman Kardon lydanlæg

  Tilkøb

  Tilkøb

  Håndfrit nøglekort

  Indbygget kamera i rammeløst bakspejl

  Tilkøb

  Tilkøb

  Tilkøb

  ISOFIX (3 siddepladser)

  Justerbart multifunktionsrat med varme

  Luftventiler på bagsæderækken

  Midterkonsol med opbevaring & armlæn

  MULTI SENSE

  Individuelle indstillinger af speeder- og styrerespons, gearskift og instrumentpanel. Du kan vælge imellem 3 niveauer: My-Sense, Eco og Sport.

  Nødbremsesystem bag

  Tilkøb

  Tilkøb

  OpenR Link multimediesystem

  Opladningseffekt (AC/DC)

  AC effekten er ved opladning hjemme på en wallbox og DC effekten er ved opladning på lynlader (begge værdier er max. værdier). For Techno udstyrslinjen er der oplyst en "fra og til værdi" under DC opladning, da denne udstyrslinje fås med både lille (DC effekt = 130 kW) og stort batteri (DC effekt = 150 kW).

  22/130 kW

  22/130-150 kW

  22/150 kW

  22/150 kW

  Parkeringssensor foran & på sider

  Programmeret opladning

  Regenerativ bremsning

  Regnsensor

  Skiltegenkendelse & hastighedsadvarsel

  Smart armlæn

  Solarbay panorama glastag

  Panoramisk soltag hvor du vha. fire forskellige indstillinger selv vælger, hvor meget lys du ønsker at lukke ind i kabinen.

  Tilkøb

  Tilkøb

  Tilkøb

  Tilgængelig rækkevidde efter 30 min. opladning

  Værdierne er oplyst ud fra 30 min. opladning på en DC lynladerstation med max. effekt igennem hele opladningstiden.

  335 km

  335 km

  335 km

  335 km

  Tonede ruder bag

  USB-C porte foran & bagved

  Varme i forsæder

  Varmepumpe

  Vognbaneassistent & træthedsalarm

  Ladeløsninger til SCENIC Electric

  Den rigtige løsning for din nabo er ikke nødvendigvis den rigtige for dig. Derfor tilbyder vi forskellige løsninger med mulighed for både fast og variabel afregning. Læs mere herunder eller sammenlign vores forskellige ladeløsninger her.

  Fast pris med ubegrænset strøm

  Fast pris med ubegrænset strøm

  Abonnement igennem Clever

  Har du et stort kørselsbehov, kører du ofte længere strækninger, hvor opladning i det offentlige er en nødvendighed, eller kan du blot lide tanken om ubegrænset opladning ude og hjemme for et fast månedligt beløb*, så vil et Clever One abonnement være en god løsning for dig.

   

  Med et Clever abonnement er al opladning ude og hjemme samt leje af ladeboksen en del af dine faste månedlige omkostninger, og der medfølger også en refusionsaftale, således at du kan få refunderet noget at dit strømforbrug hjemme. Bemærk at der kan forekomme meromkostninger ift. installation og eventuel nedtagning af ladeboksen.

  Betal kun for dit forbrug

  Betal kun for dit forbrug

  Forbrugsbaseret afregning igennem TakeCHARGE

  Forventer du, at dit strømforbrug vil variere, at størstedelen af dine opladninger kommer til at foregå hjemme, eller at du ikke kommer til at bruge den mængde af strøm, der vil gøre et abonnement fordelagtigt, så er en forbrugsbaseret aftale igennem TakeCHARGE en bedre løsning for dig.

   

  Med en TakeCHARGE aftale køber du en samlet pakke med ladeboks (du ejer boksen) og installation heraf for et engangsbeløb, og du kan også abonnere på en refusionsaftale, så du får refunderet noget af dit strømforbrug hjemme. Får du brug for at oplade ude, så benytter du blot den medfølgende ladebrik, hvorefter du oplader til ladestationens gældende pris - ligesom når du tanker brændstof.

  * Energitillæg kan forekomme, hvis indkøbsprisen på strøm er højere end 0,89 kr/kWh.

  Vidste du godt ...

  - at den kommende SCENIC Electric bliver en af de først biler i verden, der understøtter det helt nye Apple Carplay?

  Vidste du godt ...

  - at den kommende SCENIC Electric bliver en af de først biler i verden, der understøtter det helt nye Apple Carplay?

  Hessel Scenic 5

  Solarbay panoramisk soltag

  Invitér himlen indenfor og lad lyset trænge ind efter dine ønsker med det innovative Solarbay glaspanoramasoltag*. Vha. flydende krystaller kan du vælge imellem fire opacitetstilstande, hvor du selv bestemmer, hvor meget lys du vil lukke ind:

  1. Gennemgående uigennemsigtigt tag
  2. Uigennemsigtigt tag bagpå
  3. Uigennemsigtigt tag foran
  4. Fuld gennemsigtigt tag

  * Ekstraudstyr til merpris kun 11.000 kr.

  Aktivér soltaget med din stemme

  Når du ønsker at aktivere en af de fire opacitetstilstande i Solarbay soltaget, så kan du gøre det manuelt vha. en knap eller den stemmestyrede Google Assistant. Sidstnævnte er blot en af de mange kommandoer, du kan aktivere vha. stemmestyring - alt sammen takket være Google integrationen i bilens multimediesystem.

  Hessel Scenic 8
  Hessel Scenic 6

  Et bæredygtigt design

  Glastaget indeholder ca. 50% glasaffald og pga. to mikrotynde glaslag, giver Solarbay en fremragende termisk beskyttelse, hvilket udmønter i et lavere CO2 aftryk ift. konventionelle tage. I tilfælde af ulykke kan glasset let udskiftes, da alle komponenterne kan skiftes individuelt, og efter endt levetid kan mere end 90% af taget genanvendes til andre formål.

   

  Renault baner virkelig vejen frem ift. en mere bæredygtig fremtid.

  Og der er mere, hvor det kommer fra ...

  Det Geniale Armlæn

  - er hvad Renault, kalder armlænet imellem ydersæderne på 2. sæderække i den nye SCENIC Electric, og vi er tilbøjelige til at give dem ret, da der virkelig er tænkt over detaljerne. Når du slår armlænet ned, kan du hvile din arm på det bløde armlæn eller afsætte kopper i kopholderne, men slår du armlænet op, så får du pludselig aflæggerplads til telefon eller tablet samt to USB-C udgange.

   

  Det er i sandhed genialt.

  Hessel Scenic Armlæn
  Hessel Scenic 10

  Indbyggede dørhåndtag

  For at gøre bilen mere aerodynamisk og for at give den et mere slankt design, så er SCENIC Electric designet med skjulte dørhåndtag, som smukt går i ét med bilens ydre. Dørhåndtagene glider selvfølgelig nemt og ubesværet ud, når bilen låses op.

  Enorm komfort & rummelighed

  I kabinens flade gulv tilbyder SCENIC Electric dig 38 l. opbevaringsplads og bagagerummet tilføjer yderligere 545 l. til dette, og det er vel og mærke med bagsæderne slået op. Lægger du bagsæderne ned, som desuden giver dig knap 28 cm. frem til første sæderække, så kigger du altså ind i et bagagerum på intet mindre end 1.670 l., hvilket er mere end 300 l. ekstra ift. MEGANE Electric, som altså ikke er nogen lille bil.

  Hessel Scenic 11
  Hessel Scenic 3

  Ca. 30 førerassistancesystemer

  Din SCENIC Electric passer godt på dig og dine medpassagere, og med ca. 30 forskellige førerassistancesystemer såsom adaptiv fartpilot, 360° 3D kamera, vejbaneassistent mv., så er du sikret en smidig og problemfri køretur dag efter dag.

  Oftest stillede spørgsmål

  Hvor lang leveringstid er der på SCENIC Electric?

  De første kundebestillinger forventes leveret i juni/juli 2024. Jo før en bil bestilles, desto før leveres den også, hvorfor vi opfordrer til, at du forudbestiller din bil, da du dermed får en af de første produktionspladser.

  Har SCENIC Electric 3 individuelle bagsæder ligesom den forrige SCENIC?

  Nej, bagsæderækken i SCENIC Electric er delt i 2 individuelle sæder, da midtersædet er fastgjort til det ene af bagsæderne.

  Hvor lang rækkevidde har SCENIC Electric?

  SCENIC Electric fås i to forskellige batteristørrelser alt efter udstyrslinje. Evolution udstyrslinjen fås med et 60 kWh batteri med en elektrisk rækkevidde på op til 420 km og Techno udstyrslinjen fås med det samme 60 kWh batteri samt med det største batteri på 87,5 kWh og med en rækkevidde på op til 625 km. De to sidste udstyrslinjer, Esprit Alpine og Iconic, fås begge ”kun” med det store 87,5 kWh batteri.

  Har SCENIC Electric anhængertræk og hvor meget må den i så fald trække?

  Alle udstyrslinjerne fås med muligheden for eftermonteret anhængertræk (aftageligt) og de må trække op til 1.100 kg.

  Hvornår kan bilen prøvekøres?

  Vi forventer, at de første demo biler lander hos vores forhandlere i løbet af juni måned 2024.

  Har SCENIC Electric varmepumpe som standard?

  Ja, alle udstyrslinjerne kommer standard med varmepumpe, så du bl.a. kan forvarme bilen på de kolde vinterdage.

  Kommer bilen i en 4x4 udgave?

  Nej, bilen kommer kun med forhjulstræk.

  Kommer der en privatleasing priser?

  Ja, vi forventer at kunne offentliggøre privatleasing priser på SCENIC Electric i løbet af april 2024. Vi kender endnu ikke de endelige priser, men hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev, så vil du få besked herom som en af de første i Danmark.

  Har bilen Carplay 2.0?

  Ja, alle udstyrslinjerne er som standard udstyret med den nyeste version af Apple Carplay.

  SCENIC Electric video kollektion

  Herunder samler vi løbende alle relevante videoer, vi optager vedr. Renaults elektriske vidunder, SCENIC Electric.

  Eksklusiv adgang til fremtidens Renault

  I oktober 2023 blev der endnu engang afholdt eCarExpo i Bella Centeret, hvor den nye SCENIC Electric også blev præsenteret for første gang på dansk jord. Vi havde selvfølgelig booket "lidt alenetid" med bilen, så vi kunne optage en video og levere alle vores indtryk og oplevelser direkte hjem til dig.

  Hvordan står den nye SCENIC i elbilsmarkedet?

  Hvad adskiller den nye SCENIC Electric fra dens forgænger, hvilke andre biler er dens direkte konkurrenter og hvad har været sværest at lykkes med, da Renault designerne skulle lykkes med at lave fremtidens elektriske Renault? Vi har lavet et kort video interview med Renaults danske Pressechef, Søren Hyldtoft, hvor han giver svar på vores spørgsmål.

  Bliv klogere på alt det med opladning

  Hvordan er det med rækkevidde, og hvad er forskellen på veksel- og jævnstrømsladning? Hør vores produktchef for EQ/E-Tech, Simon, fortælle om alt det relevante for plug-in hybrid og elbiler.

  Vil du vide mere eller forudbestille din SCENIC?

  Besøg din nærmeste Ejner Hessel i dag og lav en uforpligtende forudbestilling og/eller tilmeld dig vores løbende nyheder om SCENIC Electric, og så skriver vi til dig, så snart vi ved mere.

  SCENIC Electric vs. MEGANE Electric

  Herunder kan du se højdepunkter for og eventuelle forskelle på SCENIC og MEGANE Electric.

  SCENIC

  E-TECH Electric 220

  MEGANE

  E-TECH Electric 220

  Hestekræfter

  220 hk

  220 hk

  Tid fra 0-100 km/t

  7,9 sek.

  7,5 sek.

  Topfart

  170 km/t

  160 km/t

  Batteristørrelse

  87 kWh

  60 kWh

  Rækkevidde pr. opladning (op til)

  625 km

  450 km

  Opladningseffekt (AC/DC)

  AC effekten er ved opladning hjemme på en wallbox og DC effekten er ved opladning på lynlader. Begge værdier er max. værdier.

  22/150 kW

  22/130 kW

  Tilgængelig rækkevidde efter 30 min. opladning

  Værdierne er oplyst ud fra 30 min. opladning på en DC lynladerstation med max. effekt igennem hele opladningstiden.

  335 km

  300 km

  Styresystem

  Android Automotive

  Android Automotive

  Multimediesystem

  Både SCENIC og MEGANE Electric er udstyret med OpenR Link med Google integration. Forskellen er dog, at SCENIC kommer med flere indbyggede apps som standard, samt at systemet har fået en væsentlig opgradering ift. ruteplanlægning og ikke mindst live vejr data fra Google, hvilket gør, at systemet bedre kan estimere batteriets eksisterende rækkevidde og din køretid.

  OpenR Link

  OpenR Link

  Egenvægt

  1.842 kg

  1.743 kg

  Tilladt trækvægt (op til)

  1.100 kg

  900 kg

  Længde

  4.470 mm

  4.200 mm

  Bredde (sidespejle klappet sammen)

  1.864 mm

  1.860 mm

  Højde

  1.571 mm

  1.505 mm

  Akselafstand

  2.785 mm

  2.685 mm

  Bagagerumsvolumen (bagsæder oppe/nede)

  545/1.670 l.

  440/1.332 l.

  Map

  Beregn prisen på din aftale.

  Vælg mellem mulighederne og kombinér efter dit behov. Når du har bestilt dit tilbud laver vi et konkret oplæg til en aftale, og sender til dig på din mail. Alt sammen helt uforpligtende.

  1. Indtast din nummerplade


  2. Vælg din aftale


  3. Bestil tilbud


  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.