Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Amg Sl Profil

  Et genopstået ikon

  Den nye SL er en ny udgave af en klassiker, der går helt tilbage til 50'erne. Den nye SL er den første, der kun lanceres i AMG-udgaven - hvilket betyder at bilen byder på en helt unik køreoplevelse.

  Masser af power og udstyr

  Den ny SL findes både som SL 55 og som SL 63. Fælles for begge udgaver er, at de giver dig en køreoplevelse udover det sædvanlige. Du får nemlig hhv. hele 476 og 585 hestekræfter - og i 63'eren får du også en acceleration fra 0-100 på blot 3,6 sekunder og en tophastighed på hele 315 km/t.

   

  Indvendigt er bilen topmoderne, med alt det lækre udstyr du kender fra de andre nye Mercedes-modeller. Der er bl.a. både MBUX, stor infotainment-skærm, DIGITAL LIGHT og meget mere.

  Amg Sl Interiør

  Hessel STARPLUS

  Fordelsaftale

  fra kun 159 kr/md.

  Eksklusivt for Mercedes ejere

  12-24 bilvaske årligt

  Rabat når du tanker brændstof/strøm

  2 årlige hjulskift inkl. opbevaring

  Gratis lånebil ifm. service

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din AMG SL

  Finansiering af din AMG SL

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din AMG SL

  Leasing af din AMG SL

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Relevante videoer

  Felix testkører AMG SL 63 4MATIC+

  Modelserie: R232

  I over 70 år har hver eneste generation af Mercedes-AMG SL sat nye standarder for luksus sportsvogne. Se med i videoen her hvor den topudstyrede SL 63 4MATIC+ bliver testkørt af Felix Smith. Luksus cabrioleten blev lanceret i 2022 og er nyeste model af den legendariske SL Roadster.

  Map

  Nyfortolkning af den ikoniske SL roadster

  Med Mercedes-AMG SL roadster får du en nyfortolkning af et af de mest velkendte ikoner hos Mercedes-Benz. En historie, der begyndte i 1950’erne, hvor Mercedes lige siden har sat standarder indenfor verdenen af kultiverede luksus sportsvogne med deres generation af SL-modeller.

   

  Det faste foldetag, som så dagens lys for første gang i 1989 i 4. generations SL-modellen, er i Mercedes-AMG SL nu erstattet af en blød kaleche, som kan køre op/ned på blot 15 sekunder med op til 60 km/t. Noget, som i den grad giver anledning til mange skønne køreture i solskin og med vind i håret. Der er derfor heller ingen tvivl om, at Mercedes-AMG SL vil videreføre det ikoniske design og den banebrydende teknologi ind i fremtiden med fuldt overlæg.

  Power og køredynamik som AMG

  Mercedes-AMG SL forener gennemført luksus med rendyrket V8-performance og et design, der samler moderne æstetik og rene linjer med syv årtiers historie. Denne SL-model er nemlig den første, der kommer med firehjulstræk, og som udelukkende lanceres som en Mercedes-AMG, hvor motoren traditionen tro er håndbygget af samme mand fra start til slut hos AMG-fabrikken i Affalterbach. Dermed har bilen også en aktivt medstyrende bagaksel, som gør venderadius mindre og styreegenskaberne mere aggressive.

   

  Kort sagt, så er du med Mercedes-AMG SL garanteret en samlet køreoplevelse, der er udover det sædvanlige.

  Luksuriøs performance og verdensklasse udstyr

  En kaleche er ikke ensbetydende med, at du som fører og passager i bilen skal fryse. Standardudstyret i Mercedes-AMG SL tæller nemlig AIRSCARF, der holder skuldre og nakke varm på de kølige og blæsende dage samt opvarmet AMG Performance-rat i nappalæder. Derudover har Mercedes-AMG SL et væld af sikkerhedssystemer og MBUX med dansk stemmestyring samt et instrument- og midter-display med stor centerskærm, der kan justeres i vinklen for at reducere solens reflekser, når du kører med kalechen nede. Mercedes-AMG SL er derfor den perfekte ledsager til nye eventyr.

  Køb Mercedes-AMG SL hos Ejner Hessel

  Mercedes-AMG SL er uden tvivl bilen for dig, hvis du søger en bil, der fusionerer udsøgt elegance med power og køredynamik. Er du nysgerrig efter bilens mange funktioner og de spændende udstyrspakker, er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores mange landsdækkende afdelinger. Vores dygtige medarbejdere er klar til at vejlede og hjælpe dig, så du kan finde den Mercedes-AMG SL, som passer til dig og dine behov. 

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.