Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside / Værksted & service / Ydelser /

Dæk- og hjulskifte

Dækskifte eller hjulskifte?

Hos Hessel kan du booke tid til dæk- og hjulskifte hele døgnet rundt via vores online værkstedsbooking. Find den tid der passer dig bedst på dit foretrukne værksted og book den - nemmere bliver det ikke.

Hessel Dækmønster

Det lovpligtige dækmønster

Dine dæk slides med tiden og i takt med dette, bliver dækmønstret også mindre. Det lovpligtige dækmønster er 1,6 mm., men vi anbefaler, at du skifter dine sommerdæk ved 3 mm. og dine vinterdæk ved 4 mm., og altid hvis dine dæk er mere end 6 år gamle. Det handler jo om at være godt "dækket" ind.

Se nye vinterdæk

Hvad er forskellen på dæk- og hjulskifte?

Et dækskifte er, når man monterer nye dæk på bilens eksisterende fælge, hvilket kunne være ifm., at bilens eksisterende dæk er punkterede eller blot slidt med tiden. Et hjulskifte er derimod, når man afmonterer hele hjulet - altså både dæk og fælg - hvilket oftest sker, når man skifter fra sommer- til vinterdæk eller omvendt.

Hessel Dæk & Hjul
Hessel C Klasse Vinterdæk

Hvornår skal du skifte til vinterdæk?

Om vinteren bør du køre med vinterdæk - i visse lande, som f.eks. Tyskland, Sverige og Norge er det endda et lovkrav. Du bør skifte, når den gennemsnitlige dagstemperatur kommer under 7°, og senest når nattemperaturen nærmer sig frysepunktet. Vi anbefaler dog, at du gør det tidligere – så du er klar, når det sker.

 

Hos Hessel kan vi hjælpe dig med både hjulskifte og opbevaring. Og skal dækkene udskiftes, har vi også et godt tilbud på markedets bedste vinterdæk til dig (læs mere her).

Dine dæk skal afbalanceres

Når din bil får skiftet hjul/dæk, så anbefaler vi på det kraftigste, at du i samme ombæring får foretaget en afbalancering - noget vi desuden gør gratis, når du køber komplette sommer- eller vinterhjul hos os - da ikke-afbalancerede hjul skaber rystelser på køreturen samtidig med at de giver et stort slid på både ophæng, styretøj, dæk og roterende dele.

 

Typiske indikatorer på at dine hjul ikke er afbalancerede, er, at bilen ryster ved høj fart, at dine dæk slides uens og/eller at dit brændstofforbrug stiger.

Hessel Afbalancering
Hessel Hjulskift Mercedes

Hvad koster et hjulskifte?

Uanset om dine hjul ligger der hjemme eller på vores dækhotel, så monterer vi dem gerne for dig. Det eneste du skal gøre, er at booke en tid på værkstedet og medbringe hjulene. Har du dine hjul på vores dækhotel, booker du blot din tid her (gerne min. én uge i forvejen) – så sørger vi selv for, at dine hjul står klar til montering.

 

Prisen for montering af dæk på fælge og herefter på bilen er 1.000 kr. og skal hjulene blot monteres på bilen, så koster det 400 kr.

Tjek ind på hotellet

Tjek ind på hotellet

Det optimale opbevaringssted for dine sommerdæk er mørkt, koldt og tørt, og det er svært at opnå i garagen derhjemme. Derfor var det måske en idé at lade os klare opbevaringen på et af vores dækhoteller? Udover opbevaringen bliver dine alufælge vasket, og vi kontrollerer dækmønster, stand osv., og så sparer du desuden pladsen derhjemme, og du behøver ikke at slæbe rundt på dine hjul to gange om året.

 

Dækopbevaring koster 895 kr. pr. sæson, og det er vel og mærke inkl. montering, vask og kontrol.

Sådan bliver dine dæk opbevaret

Er et dækhotel sådan et rigtigt hotel? Ikke helt, men det er absolut det bedste sted for dine dæk at være, når de skal slappe af efter en hård sæson på vejene. Se videoen her hvor vi forklarer, hvad et dækhotel er, og hvilke goder og fordele der følger med, når du lader os opbevare dine dæk til næste sæson.

Dem med gode aftaler får gratis hjulskifte

Hos Hessel har du mulighed for at blive en del af vores eksklusive fordelsklubber for Mercedes, Renault, Ford og Dacia ejere, hvor 2 årlige gratis hjulskifte blot er én af mange fordele, de får.

Køb komplethjul og få:

 

 

EH Hire23 Ikoner Blå Ring Nyebiler

Kvalitetsdæk

Vi sætter høje krav til kvaliteten på vores dæk, hvorfor vi kun forhandler dæk fra anerkendte mærker såsom Continental

Checkmark
EH Hire23 Ikoner Blå Ring Nyebiler

Originale fælge

Vi tilbyder kun originale fælge, da de er slidstærke samt meget modstandsdygtige overfor salt og fugt

Checkmark
EH Hire23 Ikoner Blå Ring Ingenudb

Gratis montering

Der er ikke meget fidus i at have et sæt nye komplethjul, uden at de sidder på bilen, så vi monterer dem også for dig kvit og frit

Checkmark
EH Hire23 Ikoner Blå Ring Ingenudb

Gratis afbalancering

Vi ønsker, at din bil forlader værkstedet i forsvarlig og driftsikker stand, så derfor sørger vi også for at afbalancere dine nye komplethjul

Checkmark

Brug for nye vinterdæk?

Uanset hvilket bilmærke du kører, bliver dine dæk slidte og vil på et tidspunkt trænge til udskiftning. Hos Hessel har vi faste tilbudspriser på vinterdæk fra Continental og Barum, og du kan se det hele online i vores shop.

Vinterdæk, den evige overraskelse

På trods af gentagne vejrmeldinger om is- og snedækkede veje, så kommer vintervejret - og dermed behovet for vinterdæk - altid bag på danskerne. Hvert år får vi travlt med at skifte hjul eller reparere buler, når den første sne falder, eller den første melding om nattefrost lyder, og det betyder, at det bliver vanskeligere at få den tid på værkstedet, der passer dig bedst. Så hvorfor ikke få skiftet til vinterdæk, før det (igen) kommer som en overraskelse – og mens du stadig selv kan bestemme tiden?

 

Er slidmønsteret på dine vinterdæk under 4 mm., eller er de ældre end 6 år, så er på tide med et nyt sæt. Hos Hessel tilbyder vi både løse vinterdæk, men næsten alle vælger såkaldte komplethjul, hvor du får både hjul og fælge, da vi i denne forbindelse monterer og afbalancerer dine nye hjul kvit og frit.

Mercedes vinter komplethjul

Mercedes vinter komplethjul

Dæk med fælge inkl. montering & afbalancering

Originale Mercedes-Benz letmetalfælge påsat kvalitetsdæk fra Continental e.l. inkl. originale navkapsler og dæktrykssensorer.

Ford vinter komplethjul

Ford vinter komplethjul

Dæk med fælge inkl. montering & afbalancering

Originale Ford stål- eller letmetalfælge påsat kvalitetsdæk fra Continental e.l. inkl. originale navkapsler og dæktrykssensorer.

Renault vinter komplethjul

Renault vinter komplethjul

Dæk med fælge inkl. montering & afbalancering

Originale og gennemtestede Renault fælge i enten stål eller flot og sportsligt letmetal påsat kvalitetsdæk fra Continental e.l.

Map

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.