Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 34835569

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 34835569

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Nye biler / Renault /

  MEGANE E-TECH Electric

  Renault MEGANE E-Tech Electric

  Genveje

  Sammenlign udstyrslinjer

  Sammenlign udstyrslinjer

  MEGANE Electric fås i tre udstyrslinjer, og allerede fra start får du et væld af udstyr, men ved du egentlig, hvad der følger med i de forskellige linjer, og hvad forskellen er?

  Video kollektion

  Video kollektion

  Hvordan køber andre deres MEGANE Electric, kan der være en barnevogn, og hvad siger de uvildige bileksperter om bilen? Få alle svarene (og mere til) i vores informative videoer.

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet så er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel og din drømmebil. Kig forbi en af vores afdelinger og få en prøvetur samt gode råd og vejledning.

  Firmabil

  Firmabil

  Hos Ejner Hessel er vi specialister i firmabiler til alle virksomheder, og som landets største Renault forhandler så er du garanteret kompetent rådgivning fra start til slut.

  Sammenlign udstyrslinjer

  Equilibre, Techno og Iconic er udstyrslinjerne, som den nye MEGANE E-Tech Electric fås i. Allerede fra start i Equilibre får du en Renault med masser af udstyr, da du bl.a. får dynamiske LED forlygter, bakspejl med bakkamera, fuld ADAS sikkerhedspakke, multimediesystem med Google integration og vejbaneassistent. For hver udstyrslinje du går op, så medfølger udstyret fra den forrige.

  Equilibre

  Techno

  Iconic

  9" multimedieskærm

  12" førerskærm

  18" alufælge

  Arkamis audiosystem med 4 højtalere

  Apple Carplay / Android Auto

  Automatisk nødbremse

  Bakkamera

  Elektriske dørhåndtag

  Fartpilot

  Højdejusterbart førersæde med lændestøtte

  Håndfri adgang

  Klimaanlæg

  LED forlygter inkl. dynamisk drejelys

  OpenR-link multimediesystem med Google integration og stemmeassistent

  Opvarmede forsæder

  Opvarmet rat

  Parkeringssensor bag

  Regnsensor

  Skiltegenkendelse

  Sportkofanger for og bag

  Træthedsregistrering

  USB indgange for

  Varmepumpe

  Vejbaneassistent

  2 USB C indgange bag

  12" multimedieskærm

  20" alufælge

  Alcantara beklædning på instrumentpanel og døre

  Ambiente belysning

  Arkamis audiosystem med 6 højtalere

  Aut. nedblændeligt bakspejl

  Automatisk nær- og fjernlys

  El-klapbare sidespejle

  Hajantenne

  LED baglygter

  Midterkonsol med armlæn

  Navigation

  Tonede ruder bag

  Trådløs opladning

  "Guld" detaljer for og bag

  Harman Kardon Sound system

  Laserskåret træ på instrumentpanel og døre

  Læder forsæder med massagefunktion

  Parkeringsassistent

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Megane E Tech Electric Iconic Interiør

  En helt ny køreoplevelse

  Køreoplevelsen i Megane E-Tech Electric er noget helt særligt. Du får en elektrisk motor med hele 220 hk, der gør, at du opnår et trækmoment på hele 300 Nm. Det betyder, at du får masser af reaktionsevne og power, samtidig med at du kan nyde en lydløs elektrisk kørsel. Sikkerheden er også i top med bl.a. bakspejl med integreret bakkamera og hele 26 køreassistancesystemer.

   

  Indvendigt er den nye Megane E-Tech Electric også i en liga for sig selv. Her får du nemlig en helt ny infotainment-oplevelse med to skærme på hele 12" og adgang til openR-systemet, der bl.a. giver dig et indbygget Google multimediesystem - hvor du ved hjælp af Google Play kan downloade dine foretrukne apps, ligesom du gør på din telefon.

  Opladning og rækkevidde

  De lange køreture er bestemt ikke noget problem i Megane E-Tech Electric. Bilen kommer nemlig med en rækkevidde på helt op til 450 km, på bare en enkelt opladning.

   

  Opladningen kan naturligvis klares via en wallbox hjemme i garagen, men vælger du en af de offentlige lynladere klares opladning til 300 kilometers kørsel på blot 30 minutter.

  Megane E Tech Electric Techno Opladning
  Megane E Tech Electric Interiør Bagsæder Sikkerhed

  5 stjerner til MEGANE Electric!

  MEGANE Electric har været igennem den omfattende EuroNCAP kollisionstest, hvor bilen scorer topkarakter – 5/5 mulige stjerner. Dette skyldes blandt andet bilens konstruktion og ikke mindst de 7 airbags, hvilket selvfølgelig er standard.

  Nye & brugte biler

  Renault fordelsaftale

  kun 599 kr/år

  Eksklusivt ved Ejner Hessel

  Gratis bilvaske

  Rabat på brændstof/strøm

  Gratis hjulskifte

  Gratis syn & synstjek

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din MEGANE E-Tech Electric

  Finansiering af din MEGANE E-Tech Electric

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din MEGANE E-Tech Electric

  Leasing af din MEGANE E-Tech Electric

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Relevante videoer

  Kristian svarede på danskernes spørgsmål

  Danskerne havde helt naturligt en masse spørgsmål omkring den nye MEGANE E-Tech Electric, da bilen ved lancering hverken kunne ses eller prøvekøres. Vores dygtige rådgiver, Kristian, tog alle spørgsmålene til sig og besvarede dem i videoen her. Få blandt andet svar på om der kan være en barnevogn, et hundebur eller tre voksne på bagsæderækken.

  Hvad sagde eksperterne?

  ... det spurgte vi Renault Danmarks pressechef, Søren Hyltoft, om. Han havde i starten af februar 2022 nogle af landets mest anerkendte motorjournalister med en tur til Malaga, hvor de fik lov at prøvekøre og udtale sig om den elektriske nyhed. Vores rådgiver, Lars, satte efter hjemkomsten Søren i stævne for at høre mere om turen og selvfølgelig motorjournalisternes førstehåndsindtryk.

  Sådan køber danskerne den populære elbil fra Renault

  Mere end 100 glade danskere forudbestilte bilen hos Ejner Hessel - helt uden, at bilen kunne ses og prøvekøres. Men hvordan køber danskerne MEGANE Electric? Hvilken udstyrsversion er den mest populære og hvad er det mest efterspurgte ekstraudstyr? Få svaret i videoen her hvor vores dygtige rådgiver, Casper, fortæller om den mest populære sammensætning blandt danskerne.

  Da den første bil kom til landet

  ... var Hessel på pletten. I videoen her kan du blive meget klogere på MEGANE E-Tech Electric fra Renault. Vores rådgiver, Karsten, som fik muligheden for at være en af de første til at se Renaults nyeste elektriske vidunder, gennemgår alle bilens lækre features og nyheder - alt sammen noget du selv bør opleve i Renaults nyeste elektriske vidunder.

  Batterikapacitet, rækkevidde og opladning

  Hvordan er det med rækkevidde, og hvad er forskellen på vekselstrømsladning og jævnstrømsladning? Hør vores produktchef for EQ/E-Tech, Simon, fortælle om alt det relevante for plug-in hybrid og elbiler.

  Map

  Banebrydende design

  MEGANE E-Tech Electric er navnet på Renaults første elbil i C-segmentet. Med den SUV-lignende front og det kompakte sedankarosseri får du intet mindre end en elegant elbil med et strømlinet og sporty design. Som prikken over i’et, har MEGANE E-Tech markante Full LED signaturforlygter både foran og bag, som tager bilens eksklusive udseende til helt nye højder.

   

  Der hersker ingen tvivl om, at Renault MEGANE E-Tech Electric er rendyrket fransk, når det er bedst.

  Renault MEGANE E-Tech Electric – En elbil med imponerende specs

  Køreoplevelsen i den nye Renault MEGANE E-Tech Electric er noget ganske særligt. Du får nemlig en elektrisk motor med op til 220 hk, der gør, at du opnår et trækmoment på hele 300 Nm. Du får derfor masser af power og reaktionsevne, samtidig med lyden af… ingenting. Stilheden er nemlig slående, og det gør, at du kan nyde komforten i fulde drag. Derudover kommer elbilen med en rækkevidde på helt op til 450 km på en enkel opladning, hvorfor lange køreture bestemt heller ikke er et problem - og med bilens rummelige bagagerum, der kan rumme 440 liter, er der også både plads til indkøbsposer og store rejsetasker, når du kører afsted i Renault MEGANE E-Tech Electric.

  Teknologisk revolution

  Når du sidder bag rattet i en MEGANE Electric, vil du få en ny infotainment-oplevelse med det opsigtsvækkende cockpit, som består af to skærme på 12 tommer hver og et openR link-multimediesystem, der som standard har indbygget Google Maps, Google Play og Google Assistent med dansk stemmestyring. Derudover er sikkerheden også i top med bl.a. bakspejl med integreret bakkamera og hele 26 køreassistancesystemer. Aldrig har det været sjovere at være på farten.

  Køb Renault MEGANE E-Tech Electric hos Ejner Hessel

  Renault MEGANE E-Tech Electric er uden tvivl bilen for dig, hvis du søger fransk elegance og teknologisk overlegenhed i én og samme elbil. Vil du gerne vide mere om bilens mange funktioner og de spændende udstyrspakker? Så er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores mange landsdækkende afdelinger. Vores dygtige medarbejdere er klar til at hjælpe og vejlede dig, så du kan finde den Renault MEGANE E-Tech Electric, som passer til dig og dine behov. 

  Find afdeling

  Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

  Jylland

  Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

  Agerøvej 49

  8381 Tilst

  Ejner Hessel Århus (Dacia)

  Århus Vej 29

  8000 Århus C

  Sjælland

  Ejner Hessel København (Renú)

  Marseligsborggade 2

  1000 København

  Betalingsplan

  0 kr/md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.