Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Nye biler / Dacia /

  Jogger

  Dacia Jogger

  Populær Dacia der med sine op til 7 sæder er den perfekte partner til børnefamilien.

  Genveje

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet så er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel og din Dacia drømmebil. Kig forbi en af vores afdelinger og få en prøvetur samt gode råd og vejledning.

  Finansiering & leasing

  Finansiering & leasing

  Er du i markedet for at få finansieret dit bilkøb eller vil du gerne undersøge de forskellige leasingmuligheder, så kan vi også hjælpe dig med det.

  Fast pris på værkstedet

  Fast pris på værkstedet

  En Dacia er ikke dyr at købe, og tiden efter køb kommer heller ikke til at koste en formue, da vi med faste, lave og garanterede værkstedspriser holder dig og din Dacia godt kørende.

  Derfor Dacia

  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  Udvidet fabriksgaranti

  3 år eller 100.000 km alt efter, hvad der kommer først

  Checkmark
  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  Udvidet rustgaranti

  En ny Dacia kommer med intet mindre end 6 års rustgaranti

  Checkmark
  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  Efterspurgt i hele Europa

  Dacia ligger solidt i blandt de mest solgte biler i hele Europa

  Checkmark
  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  Value for money

  I en Dacia får du, hvad du betaler for, og meget mere til

  Checkmark

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Jogger Interiør Sæder

  Formidabel plads til familien

  Det er noget helt særligt. Joggeren er nemlig en 7-personers MPV, der betyder at du i bilen har masser af plads - både til passagerer og baggage. Bilen har lang akselafstand og derfor masser af plads til alle passagerer, selv når alle syv sæder er i brug.

   

  Klapper du de 2 bagerste sæder ned, eller tager dem helt ud - så har bilen et bagagerum på 565 l. Hvis du ikke har behov for syv sæder og vælger 5-personers versionen, så kommer Jogger med et bagagerum på hele 708 l. Der er altså plads til det hele i den nye Jogger.

  Indvendig elegance

  Indvendigt minder den kommende Jogger meget om Sanderoen, der blev præsenteret i starten af 2021. Joggeren kommer bl.a. med den smarte multimedieskærm og det elegante kabinedesign.

   

  Jogger Interiør Kabine

  Hessel PLUS

  Dacia fordelsaftale

  kun 599 kr/år

  Eksklusivt hos Ejner Hessel

  12 bilvaske årligt

  Rabat når du tanker brændstof

  2 årlige hjulskift

  15% rabat på værkstedet*

  * Gælder ikke serviceeftersyn

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din Dacia Jogger

  Finansiering af din Dacia Jogger

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din Dacia Jogger

  Leasing af din Dacia Jogger

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Relevante videoer

  Dacia Jogger: Alt du skal vide

  Se med i denne video hvor vi stiller skarpt ind på den nye Dacia Jogger. Med introduktionen af Dacia Jogger i 2022 cementerede Dacia sig for alvor som det bilmærke, hvor du får allermest for pengene. En så veludstyret familiebil med plads til op til 7 personer er sjældent før set til så lav en pris.

  Map

  Dacia Jogger – En ny MPV udover det sædvanlige

  Med en længde som en stationcar, en rummelighed som en MPV og ikke mindst et design som en SUV, er der ingen tvivl om, at Dacia Jogger er en ægte familiebil, der er selv de største familier værdig. Med en længde på 4.55 meter, med op til 7 sæder og et rummeligt bagagerum med plads til det hele, er den fremstillet til at overvinde alle forhindringer, når den skal fragte dig og din familie afsted. Uanset om det er en kort eller en af de længere ture I begiver jer ud på, er Dacia Jogger gearet til det hele og lidt mere.

  Udsøgt komfort

  Er man Dacia-kender, vil kabinen måske virke velkendt. Det indvendige interiør har nemlig meget tilfælles med Dacia Sandero, hvilket betyder, at du i Dacia Jogger også vil finde et elegant kabinedesign, seks indbyggede airbags, en smart multimedieskærm og ikke mindst en række aktive sikkerhedssystemer. Derudover yder sæderne i bilen en langt bedre støtte end før set og førersædet er højdejusterbart. Hertil kan rattet både justeres i dybden og i højden, så du uden problem kan finde den kørestilling, som passer til dig.

  Sikkerhed i top

  Takket være CMF‐platformen som bilen er bygget på – som eksempelvis Renault CAPTUR også bygges på - er den aktive og den passive sikkerhed i Dacia Jogger helt i top. Udover de seks airbags har Jogger også sikkerhedssystemer som Emergency Brake Assist samt et system, der advarer dig mod blinde vinkler. Med de pålidelige sikkerhedsegenskaber kan du derfor nyde din kørsel med absolut ro i sindet, når du kører afsted på både små og store veje.

  Køb Dacia Jogger hos Ejner Hessel

  Dacia Jogger er uden tvivl bilen for dig, hvis du søger kraft, rummelighed og komfort i én og samme bil. Vil du gerne vide mere om bilens teknologier, funktioner og det spændende udstyr? Så er du altid velkommen til at kontakte os eller besøge en af vores mange landsdækkende afdelinger. Her vil vores dygtige medarbejdere være klar til at hjælpe dig med at finde den Dacia Jogger, som passer til dig og dine behov. 

  Beregn prisen på din aftale.

  Vælg mellem mulighederne og kombinér efter dit behov. Når du har bestilt dit tilbud laver vi et konkret oplæg til en aftale, og sender til dig på din mail. Alt sammen helt uforpligtende.

  1. Indtast din nummerplade


  2. Vælg din aftale


  3. Bestil tilbud


  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.