Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL

  Luk
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Renault CAPTUR

  Genveje

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet så er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel og din drømmebil. Kig forbi en af vores afdelinger og få en prøvetur samt gode råd og vejledning.

  Finansiering & leasing

  Finansiering & leasing

  Er du i markedet for at få finansieret dit bilkøb eller vil du gerne undersøge de forskellige leasingmuligheder, så kan vi også hjælpe dig med det.

  Firmabil

  Firmabil

  Hos Ejner Hessel er vi specialister i firmabiler til både store og små virksomheder, og som landets største Renault forhandler så er du garanteret kompetent rådgivning fra start til slut.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Hessel Captur 2024 1

  Markante linjer

  Den nye Renault CAPTUR kommer med langt mere markante linjer end sin forgænger. Dette giver sammen med de brede skærme bilen et mere dynamisk SUV-look.

  Mere plads

  Den ny Renault CAPTUR er større end sin forgænger, hvilket giver mere plads i kabinen og et bagagerum på hele 536 liter!

  Hessel Captur 2024 2
  Hessel Captur 2024 3

  Nyt lygtedesign

  Bilen er udstyret med den nyeste LED-teknologi, og byder nu på de smarte C-Shape lygter som vi kender fra b.la. den nye CLIO.

  Sikkerheden er i top

  Den nye Renault CAPTUR er spækket med det mest moderne sikkerhedsudstyr, og fås b.la. med adaptiv fartpilot, aktivt nødbremsesystem, vognbaneassistent og meget mere.

  Hessel Captur 2024 4
  Hessel Captur 2024 5

  Køreglæde udover det sædvanlige

  Erfaringerne fra Renaults mange år i Formel 1 mærkes tydeligt i Renault CAPTUR E-Tech, der byder på en formidabel reaktionsevne.

  Du vælger selv!

  I den nye Renault CAPTUR E-Tech kan du helt selv vælge hvordan du vil køre. Med den dobbelte motortype kan du nemlig både køre op til 65 km på ren el, og du kan skifte til hybrid hvis du skal på de længere ture.

  Hessel Captur 2024 6

  Nye & brugte biler

  Renault fordelsaftale

  kun 599 kr/år

  Eksklusivt ved Ejner Hessel

  Gratis bilvaske

  Rabat på brændstof/strøm

  Gratis hjulskifte

  Gratis syn & synstjek

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din Renault CAPTUR

  Finansiering af din Renault CAPTUR

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din Renault CAPTUR

  Leasing af din Renault CAPTUR

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Relevante videoer

  En vellykket Mini-SUV

  Se med i videoen når vores rådgiver, Casper, ser nærmere på Renault CAPTUR E-Tech. En vellykket Mini-SUV, der er fyldt med sikkerhedssystemer, lækre detaljer til hverdagen og ikke mindst en kabineplads i særklasse.

  ... og en vellykket plug-in hybrid

  Se med i videoen, hvor vi viser Renault CAPTUR E-Tech plug-in hybrid - en bil hvor du kan køre næsten 65 km i byerne på el alene til hverdag og derefter skifte til hybrid, hvis du skal på længere ture i weekenden.

  Batterikapacitet, rækkevidde og opladning

  Hvordan er det med rækkevidde, og hvad er forskellen på vekselstrømsladning og jævnstrømsladning? Hør vores produktchef for EQ/E-Tech, Simon, fortælle om alt det relevante for plug-in hybrid og elbiler.

  Brugte Renault CAPTUR

  Hessel er meget mere end "bare" nye biler, da vi også er leveringsdygtige i top klargjorte brugte biler fra Renault.

  Map

  En varm velkomst til den populære mini-SUV

  Den Spritnye Renault CAPTUR er netop landet på gaden. Samme vellykkede design præget af sporty linjer, men ny innovativ hybridteknologi og forbedret kørekomfort. Nu kan du nemlig også få Europas bedst sælgende mini-SUV som en spændende plug-in hybrid, som kører på både el og brændstof.

   

  Så har du en forkærlighed for gennemtænkt udstyr, strømlinet design og klimavenlig transport, så har du fundet bilen! Derudover kan du med den nye Renault CAPTUR nyde godt af meget mere plads og en elektronisk oprustning. Noget som blandt andet det digitale instrumentbræt og den futuristiske midterkonsol vidner om.

  Vælg den nye Captur E-Tech Plugin-Hybrid

  Som noget nyt kan du nu også vælge den nye Renault CAPTUR E-Tech, som er CAPTUR i Plugin-Hybrid version. Motoren er en 1,6 L benzinmotor, mens elmotoren drives af et 9,8 KwH batteri - tilsammen giver det et output på 160 HK og en rækkevidde på op til 65 km på ren el.

   

  Desuden har du med Renault CAPTUR E-Tech et forbrug på 1,5 L benzin pr. 100 km når du bruger hybridfunktionen. Fuld opladning på offentlige ladestationer tager ca. 3 timer, mens en alm. hjemmeladning typisk vil tage 6 timer fra 0-100%, hvilket er perfekt til at lade den fuldt op om natten, så den er klar til næste dags eventyr.

  Revolutionerende komfort og rummelighed

  Mens det udvendige design lægger sig behageligt op ad Renault CAPTUR’s succesfulde forgænger, har kabinen og de indvendige linjer undergået lidt af en revolution. Først og fremmest kan både føreren og passagerne i bilen nyde godt af mere plads og rummelighed, da den nye Renault CAPTUR er vokset i bredden såvel som længden. Dét kombineret med justerbare bagsæder, som efterlader benplads til alle, understreger den sublime komfort, du får med denne mini-SUV.

   

  Men det er ikke alt, for selve bagagerummet er den helt store vinder, når det kommer til ekstra plads. Med ekstra 81 liter lander det samlet set på hele 536 liter. Kort opsummeret, får du her den perfekte familiebil, som kan bringe dig, din familie og jeres oppakning vidt omkring.

  Renault CAPTUR: nyt sikkerhedsudstyr og oprustet elektronik

  Folkene bag den nye Renault CAPTUR har lagt sig alvorligt i selen, hvad angår både teknologi og sikkerhed. Her får du en innovativ infotainmentskærm, som du kan koble på nettet, og hvis navigation ikke blot viser dig nærmeste tankstation, men også de aktuelle benzinpriser der.

   

  Den sikkerhedsmæssige opgradering byder blandt andet på mulighed for en adaptiv fartpilot og en automatisk nødbremse, som identificerer fodgængere foran bilen såvel som forhindringer bag bilen. Og som om, dette ikke var nok, har du med den nye Renault CAPTUR rig mulighed for at skabe din unikke drømmebil.

   

  Grundet den brede vifte af farver og udstyrspakker er der i alt hele 90 forskellige model-kombinationer at vælge imellem. Du kan derfor nemt sætte dit personlige præg på det endelige udtryk samt bilens funktioner – det er blot op til dig at håndplukke dine Renault-favoritter!

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.