Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Mercedes-Benz EQV. V-Klassen som elbil

  EQV er den første fuldt elektriske premium MPV i Danmark. Gå på opdagelse i EQV nu og oplev hvordan funktionalitet, anvendelighed og elektrisk kørekomfort går op i en højere enhed.

  Genveje

  Book en prøvetur

  Book en prøvetur

  Få overblikket over alle vores demobiler og hvorhenne i landet de står.

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel.

  Korttidsleasing med Hessel HiRE

  Korttidsleasing med Hessel HiRE

  Flere og flere vælger at kortidslease deres Mercedes-Benz af 6-12 mdr. ad gangen.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  EQV Hvid Eksteriør Front

  EQV som firmabil?

  Kør 100 % elektrisk med den ny, rummelige EQV med et attraktivt beskatningsgrundlag. Nyd det luksuriøse og komfortable interiør med plads til 8 personer. Med en rækkevidde på op til 350 km (WLTP) og enkel opladning fra 10-80 % på ca. 45 min, er EQV’en klar til alle slags eventyr – både i hverdagen og i fritiden.

   

  Læs mere om firmabiler her

  EQV som kassevogn?

  Den elektriske og rummelige Mercedes-Benz EQV fås også som kassevogn, til dig der søger en pålidelig arbejdsmakker til den daglige kørsel ud til byggepladser mv. Med en lang række standard- og ekstraudstyr og en kørekomfort udover det sædvanlige, så finder du ikke en mere komfortabel van end EQV.

   

  Læs mere her

  EQV Kapacitet Interiør Bag

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din EQV

  Finansiering af din EQV

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din EQV

  Leasing af din EQV

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Mercedes-Benz EQ guide

  Ved du egentlig, hvor meget Mercedes-Benz' elektriske EQ modeller kan? Bliv klogere på hvordan du får det optimale ud af din Mercedes-Benz EQ her.

  Map

  Mercedes EQV elbil kører over 300 km på én opladning

  Den nye Mercedes EQV sætter en ny standard for store elbiler. Ikke alene kan du oplade batteriet fra 10% til 80% på under en time og køre godt over 300 km på én enkelt opladning — du nyder også godt af Mercedes sædvanligt høje standard.

   

  Derfor er batteriets levetid langt fra det eneste, EQV'en har kørende for sig. Udover revolutionerende teknologi, der udnytter energien frigivet fra bremseskiverne, når du bremser, kan du også se frem til funktioner såsom bakkamera, Blind Spot Assist og intelligente LED-lygter, der automatisk blænder op og ned efter behov.

  Plads til dig og alle du kender

  Mercedes EQV giver dig og hele familien (eller kollegerne) plads med stort P. Med en køretøjslængde på 5,14 meter og en højde på 1,91 meter, har alle 8 personer ikke alene god albueplads — du får også en variabel lastrumsvolumen på hele 1030–4639 liter. Så er du sikret plads til alle passagerer og deres bagage oveni.

   

  Men det betyder ikke, der er gået på kompromis med komforten. Udover Mercedes sædvanlige høje standard, er listen over ekstraudstyr nemlig lang. Fra panoramasoltag, bordpakke og Burmester surround soundsystem til integreret køleboks og EASY-PACK bagklap, er du garanteret en uovertruffen køretur — om det er en tur sydpå med familien, på workaway med kollegerne eller flyttedag hos den ældste søn

  Den nye Mercedes EQV gør køreturen til en teknologisk fornøjelse

  Det er ikke kun i elmotoren, du finder verdensførende teknologi. Med i standardudstyret følger blandt andet også infotainment systemet MBUX. Det holder dig for eksempel ajour på batteriets ladeniveau, energiforbrug og forventet rækkevidde. Herudover kan du bruge MBUX til at planlægge den optimale kørerute, hvor systemet blandt andet tager højde for opladningsstationer undervejs. Og som en ekstra lille forkælelse, når bilen er tilsluttet strøm, kan du endda indstille forventet afrejsetid, så bilen er varmet op eller kølet ned allerede før, du sætter dig til rette.

  Har du hørt om Hessel, har du hørt om Mercedes

  Ejner Hessel så dagens lys i 1968, og i dag er vi Danmarks største forhandler af biler. Vi tilbyder leasing (privat og/eller erhverv), salg med fordelagtig finansiering (vi kalder det Hessel Finans) og kontantsalg. Derfor er det fuldstændig op til dig at vælge, hvilken løsning fungerer bedst for dig og dine ønsker; vi er leverings- og konkurrencedygtige uanset.

   

  Hertil tilbyder vi et af landets største udvalg, så du altid har en rig pallette af modeller at vælge mellem. Og hvis du på noget tidspunkt i dine overvejelser har brug for hjælp eller rådgivning, hvad end det omhandler vores nye Mercedes EQV elbil eller en helt anden model, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har ekspertisen og erfaringen til at guide dig mod den bedste bil til dig.

  Find afdeling

  Kontakt HesselHiRE på [email protected] eller find din lokale afdeling.

  Jylland

  Ejner Hessel Tilst (Mecrcedes)

  Agerøvej 49

  8381 Tilst

  Ejner Hessel Århus (Dacia)

  Århus Vej 29

  8000 Århus C

  Sjælland

  Ejner Hessel København (Renú)

  Marseligsborggade 2

  1000 København

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.