Privat
Erhverv
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Opsig dit medlemskab

Hvorfor vil du opsige dit abonnement?

Hvorfor vil du opsige dit abonnement?*

Hvilket abonnement har du?

Dine oplysninger

Se hvor meget du kan spare

HESSEL STARplus koster fra kun 159 kr./md. og kan spare dig for mange penge. Fortæl os hvor ofte du vasker din Mercedes, skifter hjul, tanker osv. - Så fortæller vi dig præcis hvad du kan spare ved at blive medlem af Hessel STARplus. Du kan se din besparelse nederst på siden. Den ændrer sig når du ændrer dine svar.

1. Hvor meget bruger du ca. årligt på værkstedsbesøg med din bil?

Dette omfatter serviceeftersyn og reparationer men ikke dæk- eller hjulskifte.

7.500kr.

0 kr.
15.000 kr.

2. Plejer du at få lånebil, når din egen bil er til service?

3. Hvor ofte får du årligt skiftet hjul på din bil?

2

0
2

4. Hvor ofte kører du årligt din bil i vaskehal?

12

0
24

5. Hvor mange kilometer kører du ca. årligt i din bil?

20.000km.

5.000 km.
40.000 km.

6. Skal din bil synes inden for de næste 12 mdr.?

Din besparelse som medlem*

1.416 kr./år

Business medlem

3.255 kr./år

Complete medlem

* Bindingsperiode på 6 mdr. // Business min. pris i perioden 954 kr. // Complete min. pris i perioden 1.194 kr.

HESSEL STARplus - et abonnement, der matcher dig og din Mercedes.

HESSEL STARplus er et abonnement til dig som enten ejer eller kører i en Mercedes-Benz personbil. Det giver dig kontante fordele og servicetilbud, som kan mærkes. Uanset om din bil er ny eller brugt og uanset km-stand. Du behøver heller ikke at have købt din bil hos Hessel eller være kunde hos os for at være med.

HESSEL STARplus

Nedenfor kan du se de mange fordele, der findes i HESSEL STARplus og du kan se forskellen mellem Business og Complete-medlemskabet. Ændrer dine behov sig, kan du altid skifte mellem de to abonnementstyper. Uanset hvilket abonnement du vælger, får du altid fri opfyldning af sprinklervæske, fri kontrol af dæktryk og invitationer til særlige VIP-arrangementer samt events.

Business

Kun 159 kr./md.*

Complete

Kun 199 kr./md.**

Starplus Laanebil

Gratis lånebil ifm. serviceeftersyn

Når vi har din bil til serviceeftersyn, får du som STARplus-medlem altid stillet en gratis lånebil til rådighed. Det eneste du skal gøre er at booke den sammen med dit service, så vi har mulighed for at reservere den til dig. Gratis lånebil er kun gældende ved serviceeftersyn, ikke ved skader eller pludseligt opståede nedbrud eller reparationer. Derudover gælder de samme vilkår som ved leje af en lejebil. Lånebilen har en værdi af kr. 395,- pr. døgn.

Starplus LaanebilStarplus Laanebil
Starplus 24Timer

Garanti for dag-til-dag tid ved nedbrud

Det kan være ærgerligt at skulle vente på at få en tid på værkstedet, hvis din bil har fået et nedbrud. Som medlem er du derfor garanteret en tid allerede dagen efter ved nedbrud – hvis du har behov for det.

Starplus 24TimerStarplus 24Timer
Starplus Gratisvask

Bilvaske pr. år

Inkluderet i dit medlemskab af Hessel STARplus er 12 eller 24 bilvaske som du kan bruge, lige når du har lyst, eller din Mercedes trænger til en vask. Vaskene ligger på dit kort, klar til brug. Vaskene kan bruges på Shell, Q8 og F24-stationer i hele Danmark. Bilvaskene har en samlet værdi på op til 2.158 kr.

12

24

Starplus Braendstof

Rabat på brændstof eller strøm

Når du er medlem af Hessel STARplus, får du altid minimum 18 øre rabat på brændstof hos Shell, Q8 og F24. Rabatten gives på standerprisen. Hvis du har en elbil, så får du 18 øre i rabat pr. kWh. du lader på Shell Recharge ladestanderne på Shells stationer. Kører du eksempelvis 30.000 km. pr. år i en benzinbil, sparer du cirka kr. 325,-

18 øre/l / 18 øre/kWh

18 øre/l / 18 øre/kWh

Starplus Hjulskifte

2 årlige hjulskifte inkl. opbevaring

Som medlem booker du bare en tid på værkstedet, så skifter vi dine hjul for dig to gange om året. De hjul vi skruer af, opbevarer vi trygt og godt på vores hjulhotel, indtil du skal bruge dem igen. Alt sammen som en del af dit abonnement. De to årlige hjulskifte inklusive opbevaring har en værdi af kr. 1.790,-.

Starplus HjulskifteStarplus Hjulskifte
Starplus Stenslag

Gratis stenslagsreparationer

Skulle du være så uheldig at få et stenslag, kommer du bare forbi – så ordner vi det let og smertefrit som en del af dit abonnement. Vi reparerer kun stenslag i det omfang det kan lade sig gøre lovmæssigt og kun i forruden. Husk at vi giver 20 % rabat, hvis din rude skal skiftes. Hver stenslagsreparation har en værdi af kr. 295,-

Starplus StenslagStarplus Stenslag
Starplus 20Procent

20% rabat på serviceeftersyn

Din Mercedes skal til service mindst én gang om året. Og så er det jo rart, at dit medlemskab giver dig ret til 20% rabat på alle vores faste servicepriser. Ved et A-service på en C-Klasse vil rabatten spare dig for cirka kr. 840,-. Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte priser, kampagner og tilbud.

Starplus 20ProcentStarplus 20Procent
Starplus 20Procent

20% rabat på reparationer

Alle biler kan gå i stykker – selv din Mercedes. Skulle det ske, er det rart at vide, at du med dit STARplus medlemskab altid får 20% rabat på reparationen. Ved en reparation på f.eks. kr. 3.000, sparer du altså kr. 600,-. Rabatten gælder ikke på udskiftning af katalysatorer, motorstyreenheder og komplette enheder som f.eks. gearkasser, motorer, højvoltsbatterier eller dæk. Gælder ikke på i forvejen nedsatte priser, kampagner og tilbud.

Starplus 20ProcentStarplus 20Procent
Starplus 20Procent

20% rabat på vores webshops

Uanset om du er på jagt efter en tagboks eller en kopholder til din Mercedes får du 20% rabat på dine køb. Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte priser, tilbud og på varer markeret med 'Hessel Pris'.

Starplus 20ProcentStarplus 20Procent
Starplus Synstjek

Gratis synstjek og syn

Er din Mercedes blevet indkaldt til syn, kan du glæde dig over, at dette også er inkluderet i dit medlemskab. Du stiller bare bilen hos os, så klarer vi resten. Og skulle den kræve reparationer før synet, får du selvfølgelig et tilbud, før vi går videre. Synstjekket og synsgebyret har en samlet værdi af kr. 795,-.

Starplus SynstjekStarplus Synstjek

* Min. pris i 6 mdr. 954,-

** Min. pris i 6 mdr. 1.194,-

* Min. pris i 6 mdr. 954,-

** Min. pris i 6 mdr. 1.194,-

SVÆRT VED AT VÆLGE?

Så hør nærmere om forskellene på vores to abonnementer i videoerne nedenfor.

HESSEL STARplus Business

Business-abonnementet er for dig, der ønsker at gøre hverdagen som Mercedes-ejer lettere. Du får nemlig adgang til 6 faste fordele, der både sparer dig for tid og penge.

HESSEL STARplus Complete

Hvis du vil have endnu flere fordele og rabatter, så er det HESSEL STARplus Complete du skal vælge. Her får du fire ekstra fordele - oveni fordelene fra Business. Og du får dobbelt op på dine bilvaske!

TRE TRIN TIL MEDLEMSKAB

At blive medlem af HESSEL STARplus er både nemt og hurtigt.

KØB

KØB

Køb dit medlemskab her på siden og betal med dit kreditkort.

AKTIVÉR

AKTIVÉR

Når du har betalt, modtager du en mail med et aktiveringslink. Følg det, og aktivér dit medlemskort.

BENYT

BENYT

Efter 10 dage modtager du dit medlemskort med posten og du kan herefter benytte alle dine fordele.

HVAD SIGER VORES MEDLEMMER?

Nedenfor kan du høre Laura fortælle om hvorfor hun har meldt sig ind i HESSEL STARplus og om hvordan vores abonnement gør hendes hverdag lettere.

SPØRGSMÅL OG SVAR

Hvordan foregår min tilmelding?

Det er simpelt og let at blive medlem af HESSEL STARplus.

Når du har gennemført betalingen her på siden med dit kort, modtager du en mail fra Ejner Hessel med et aktiveringslink. Når du trykker på linket, vil du blive bedt om at aktivere dit medlemskab og bestille dit medlemskort hos Shell. Når du har gjort det, er du medlem af HESSEL STARplus og kan begynde at bruge alle fordelene.

Jeg har aldrig været hos Ejner Hessel - kan jeg stadig blive medlem?

Ja, det kan du bestemt. Om du har købt din bil hos os, en anden autoriseret forhandler eller et helt tredje sted, har ingen betydning. Det har selvfølgelig heller ingen betydning hvor din bil sidst var på værksted.

Er der en grænse for, hvor gammel min bil må være?

Nej, uanset hvor gammel din Mercedes-Benz er, er du velkommen til at blive medlem af HESSEL STARplus. 

Det samme gælder, uanset hvor langt din bil har kørt.

Hvilke værksteder og tankstationer kan jeg bruge?

Dit HESSEL STARplus medlemskab kan bruges i alle Hessels 19 afdelinger, som har et Mercedes-Benz-værksted. Du kan se dem alle her.

Du kan vaske din bil på alle de Shell, Q8 og F24-stationer, som har en vaskehal, og du kan få din brændstofrabat på alle Shell, Q8 og F24 stationer. Du kan se alle stationerne her.

*Det er ikke muligt at bruge fordelene på Shell-stationen i Hvalsø.

Hvordan bruger jeg mine fordele hos Shell, Q8 og F24?

Du vælger mellem to typer kort, når du bestiller:

Brændstofkort/Mobillitetskort – brændstof og bilvask på mere end 475 stationer, både Shell, Q8 og F24
Kan benyttes til brændstof, bilvask og kør-videre-produkter på alle Shell stationer både ved selvbetjening på forpladsen og ved betaling inde i butikken. På Q8 og F24 stationer kan kortet kun benyttes ved selvbetjening, det vil sige, du kan ikke betale for brændstof og bilvask inde i butikken på de bemandede Q8 stationer.

Købekort – kan kun benyttes på Shell stationer
Kan benyttes til alle produkter – brændstof, bilvask, kør-videre-produkter og også til butiksvarer som kaffe og fast food. Kan benyttes både til selvbetjening på forpladsen og til betaling inde i butikken på de bemandede Shell stationer.

Når du skal bruge en af dine gratis bilvaske, betaler du bare på Shell, Q8 eller F24-stationen med dit HESSEL STARplus-kort i automaten eller i butikken. Du behøves ikke oplyse butikken om dit kort, du betaler blot med det i betalingsautomaten.

Din konto hos Shell krediteres automatisk hver gang du vasker din bil. Selvom det kan ligne at du 'betaler' for vasken på stationen, så sørger systemerne for at vasken er gratis.

Hver bilvask har en værdi på op til 79 kr. hos Shell og op til 89,95 kr. hos Q8 og F24. Vælger du en dyrere vask, betaler du naturligvis selv differencen. 

Brændstofrabatten fratrækkes automatisk når du bruger dit HESSEL STARplus-kort til at betale for brændstof. Du kan altid kontrollere dine betalinger på dine fakturaer fra Shell.

Hvor lang tid går der, før jeg modtager mit medlemskort?

Når du har aktiveret dit HESSEL STARplus-kort, vil der gå ca 10 dage før du modtager kortet med posten. Herefter kan du tanke og vaske hos Shell. De indlagte fordele, der gælder på vores værksteder, kan du dog gøre brug af med det samme.

Opsigelse, betingelser og fakturaer

Du opsiger dit medlemskab ved at klikke her. Abonnementet har ingen opsigelsesperiode. Det betyder at du fra din udmeldelse, ikke vil blive opkrævet penge fra HESSEL STARplus.

Bindingsperioden for HESSEL STARplus er på 6 måneder.

Du kan altid se alle dine tidligere fakturaer og kommende betalinger ved at klikke på 'Mit HESSEL STARplus' på siden her.

Jeg har fået nyt betalingskort, hvad gør jeg?

Hvis du har fået nyt betalingskort, kan du ændre dine betalingsoplysninger ved at klikke på 'Mit HESSEL STARplus' her.

Spørgsmål angående dit kort?

Er du i tvivl om hvordan du anvender dit kort hos Shell, har du mistet koden eller andet relateret til dit kort, skal du henvende dig til Shell på deres hotline alle hverdage mellem kl. 08-17 på tlf. 9933 3360

Hvad står der med småt?

Der er ingen skjulte gebyrer, afgifter eller meromkostninger forbundet med HESSEL STARplus, men der er nogle ting, der er vigtige at være opmærksom på.

Hvem kan blive medlem?

Kun ejere/leasingtagere af en Mercedes-Benz personbil kan blive medlem. Varebiler kan ikke anvende fordelene.

Undtagelser ifbm. fordele

Garanti for dag-til-dag tid gælder kun ved nedbrud. Ikke ved hjulskifte, reparationer, service mv.

Hvis du har løse dæk, der ikke er på fælge som du ønsker at få skiftet i forbindelse med dit hjulskifte, gøres dette mod et tillæg på 625,-.

Stenslagsreparationer udføres kun i det omfang det kan lade sig gøre lovmæssigt og kun i forruden.

Rabat på reparationer gælder ikke på skader, udskiftning af katalysatorer, motorstyreenheder og komplette enheder eksempelvis gearkasser, motorer og højvoltsbatterier eller ved køb af dæk. 

Rabat gælder ikke på i forvejen nedsatte priser, kampagner og tilbud. Heller ikke produkter i vores webshop, der er markeret med "Hessel Pris".

Benytter du dig af gratis lånebil, gælder samme vilkår som ved leje af en lejebil. Lånebilen leveres tilbage senest 17.30 den dag din bil er færdig på værkstedet, overskrides tidsfristen vil du blive opkrævet prisen for en dags leje af en lejebil. Herudover gælder kravet om max 100 km. i bilen også. Den gratis lånebil er ekskl. brændstof og evt. selvrisikoforsikring.

Andet

Efter et år nulstilles dine abonnementsfordele. Det vil sige, at du fra fornyelses datoen igen har 12/24 bilvaske, 2 hjulskifte og så fremdeles. Ubrugte fordele overføres ikke fra år til år. Ved aktivering af Shell-kortet er Shells regler og vilkår gældende.

Når du har gennemført din betaling, vil du blive bedt om at bekræfte dit køb af din bank - med SMS eller NemID. Her vil der stå et beløb på: 0 kr. Dette er standard procedure fra NETS og blot en måde at bekræfte dit køb på.

Vælg det abonnement, der passer til dig.

Nedenfor kan du se alle fordelene i henholdsvis STARplus Business og STARplus Complete.

Business

159 kr/md*

Complete

199 kr/md**

Starplus Laanebil

Gratis lånebil ifbm. serviceeftersyn

Når vi har din bil til serviceeftersyn, får du som STARplus-medlem altid stillet en gratis lånebil til rådighed. Gratis lånebil er kun gældende ved serviceeftersyn, ikke ved skader eller pludseligt opståede nedbrud eller reparationer. Derudover gælder de samme vilkår som ved leje af en lejebil. Lånebilen har en værdi af kr. 395,- pr. døgn.

Starplus LaanebilStarplus Laanebil
Starplus 24Timer

Garanti for dag-til-dag tid ved nedbrud

Det kan være ærgerligt at skulle vente på at få en tid på værkstedet, hvis din bil har fået et nedbrud. Som medlem er du derfor garanteret en tid allerede dagen efter ved nedbrud – hvis du har behov for det.

Starplus 24TimerStarplus 24Timer
Starplus Gratisvask

Bilvaske

Inkluderet i dit medlemskab af Hessel STARplus er 12 eller 24 bilvaske som du kan bruge, lige når du har lyst, eller din Mercedes trænger til en vask. Vaskene ligger på dit kort, klar til brug. Vaskene kan bruges på Shell, Q8 og F24-stationer i hele Danmark. Bilvaskene har en samlet værdi på op til 1.656 kr.

12 per år

24 per år

Starplus Braendstof

Rabat på brændstof eller strøm

Når du er medlem af Hessel STARplus, får du altid minimum 18 øre rabat på brændstof hos Shell, Q8 og F24. Rabatten gives på standerprisen. Hvis du har en elbil, så får du 18 øre i rabat pr. kWh. du lader på Shell Recharge ladestanderne på Shells stationer. Kører du eksempelvis 30.000 km. pr. år i en benzinbil, sparer du cirka kr. 325,-

Starplus BraendstofStarplus Braendstof
Starplus Hjulskifte

2 årlige hjulskifte inkl. opbevaring

Som medlem booker du bare en tid på værkstedet, så skifter vi dine hjul for dig to gange om året. De hjul vi skruer af, opbevarer vi trygt og godt på vores hjulhotel, indtil du skal bruge dem igen. Alt sammen som en del af dit abonnement. De to årlige hjulskifte inklusive opbevaring har en værdi af kr. 1.600,-.

Starplus HjulskifteStarplus Hjulskifte
Starplus Stenslag

Gratis stenslagsreparationer

Skulle du være så uheldig at få et stenslag, kommer du bare forbi – så ordner vi det let og smertefrit som en del af dit abonnement. Vi reparerer kun stenslag i det omfang det kan lade sig gøre lovmæssigt og kun i forruden. Husk at vi giver 20 % rabat, hvis din rude skal skiftes. Hver stenslagsreparation har en værdi af kr. 295,-

Starplus StenslagStarplus Stenslag
Starplus 20Procent

20% rabat på serviceeftersyn

Din Mercedes skal til service mindst én gang om året. Og så er det jo rart, at dit medlemskab giver dig ret til 20% rabat på alle vores faste servicepriser. Ved et A-service på en C-Klasse vil rabatten spare dig for cirka kr. 840,-. Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte priser, kampagner og tilbud.

Starplus 20ProcentStarplus 20Procent
Starplus 20Procent

20% rabat på reparationer

Alle biler kan gå i stykker – selv din Mercedes. Skulle det ske, er det rart at vide, at du med dit STARplus medlemskab altid får 20% rabat på reparationen. Ved en reparation på f.eks. kr. 3.000, sparer du altså kr. 600,-. Rabatten gælder ikke på udskiftning af katalysatorer, motorstyreenheder og komplette enheder som f.eks. gearkasser, motorer, højvoltsbatterier eller dæk. Gælder ikke på i forvejen nedsatte priser, kampagner og tilbud.

Starplus 20ProcentStarplus 20Procent
Starplus 20Procent

20% rabat på vores webshops

Uanset om du er på jagt efter en tagboks eller en kopholder til din Mercedes får du 20% rabat på dine køb. Rabatten gælder ikke på i forvejen nedsatte priser, tilbud og på varer markeret med 'Hessel Pris'.

Starplus 20ProcentStarplus 20Procent
Starplus Synstjek

Gratis synstjek og syn

Er din Mercedes blevet indkaldt til syn, kan du glæde dig over, at dette også er inkluderet i dit medlemskab. Du stiller bare bilen hos os, så klarer vi resten. Og skulle den kræve reparationer før synet, får du selvfølgelig et tilbud, før vi går videre. Synstjekket og synsgebyret har en samlet værdi af kr. 695,-.

Starplus SynstjekStarplus Synstjek

*Min. pris i 6 mdr. 954,-

**Min. pris i 6 mdr. 1194,-

*Min. pris i 6 mdr. 954,-

**Min. pris i 6 mdr. 1194,-

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.