Spørg vores eksperter om alt

Udfyld de nødvendige informationer herunder, stil dine spørgsmål i kommentarfeltet og indsend derefter dine spørgsmål, hvorefter en af vores eksperter vil vende retur til dig hurtigst muligt.

  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Forside / Nye biler / Renault /

  AUSTRAL

  Oplev Renault AUSTRAL hos Hessel i dag

  Oplev Renault AUSTRAL hos Hessel i dag

  Genveje

  Find salgsafdeling

  Find salgsafdeling

  Med afdelinger over hele landet så er der sjældent langt til din nærmeste Ejner Hessel og din drømmebil. Kig forbi en af vores afdelinger og få en prøvetur samt gode råd og vejledning.

  Finansiering & leasing

  Finansiering & leasing

  Er du i markedet for at få finansieret dit bilkøb eller vil du gerne undersøge de forskellige leasingmuligheder, så kan vi også hjælpe dig med det.

  Firmabil

  Firmabil

  Hos Ejner Hessel er vi specialister i firmabiler til både store og små virksomheder, og som landets største Renault forhandler så er du garanteret kompetent rådgivning fra start til slut.

  Har du nogle spørgsmål?

  Vores eksperter står klar til at rådgive dig om stort eller småt. Skriv til os ved at trykke på knappen herunder, hvorefter vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

  Hessel Austral Grå Vej

  Renault Austral – en vaskeægte SUV til attraktiv pris

  Kåret som ”The Best Buy Car in 2023” af AUTOBEST 2023, er den helt nye Renault Austral et rigtig godt bud til den store børnefamilie, der elsker at sidde højt og har behov for al den praktik, der følger med.

  Klar til prøvekørsel

  Hos Hessel kan du opleve den store SUV i alle vores Renault afdelinger, efter at bilen blev præsenteret i slutningen af 2022. Allerede dengang var interessen stor om den nye SUV, og vi er glade for endeligt at kunne byde den velkommen.

   

  Renault Austral er Renaults nye bud på en SUV i det store C-segment, og deler platform- og teknologi med den større Renault Espace, der lanceres på et senere tidspunkt. Renault Austral er den direkte arvtager for Renault Kadjar, der på kort tid solgte i stort antal i Danmark. Austral står nu sammen med Arkana som en af to biler i det store C- segment, der de seneste år har været blandt de mest populære i Danmark.

  Hessel Austral Blå
  Hessel Austral Motor

  Én motor, få valg

  Renault har gjort det nemt i Danmark, for modellen findes kun i én motorvariant – den økonomiske og adrætte 160 hk mild hybrid – og som standard i den veludstyrede Techno version. Motoren er en 1.3 liters turbomotor med et drejningsmoment på 270 Nm og med et brændstofforbrug på 16,1 km/l.

   

  I kombination med den opdaterede CVT-gearkasse får du en virkelig rolig og glidende kørsel, så hele familien kan nyde turen i den store SUV.

  Masser af udstyr uden merpris

  Du kan rent faktisk ”bare” tage en Renault Austral ned fra hylden til 374.900 kr. og køre afsted i en bil, der bl.a. har adaptiv fartpilot, el-sæder og ikke mindst den store 12,3”, som kendes fra den nye Renault Megane E-tech. Det giver dig en bil med fuldt integreret multimedia-system, hvor du er koblet direkte op med Googles styresystem, der giver dig adgang til Google Maps, webbrowser og meget mere. Styresystemet er blandt andet én af de ting, som AUTOBEST vægtede højt i deres lovprisning af Renault Austral, og det fungerer virkelig også godt, når du bruger bilens infotainment.

   

  Du kan naturligvis opgradere din Austral, men valgene er få, og indebærer forskellige pakker indeholdende for eksempel panorama soltag, 360 graders kamera. Se alle mulighederne her.

  Hessel Austral Interiør
  Renault Austral Google Automotive

  Google Automotive

  Kort fortalt så er det et innovativt infotainmentsystem og selve ”hjernen” i bilen – hvert fald den teknologiske del af den. Du logger blot ind med din Google konto, hvorefter du kan styre alt fra musik til navigation via skærmen eller stemmeassistenten og samtidig få adgang til Googles enorme app bibliotek – alt sammen helt uden at gøre brug af din telefon, hvilket er en stor forskel fra Apple Carplay eller Android Auto. Du kan dog stadig bruge Apple Carplay eller Android Auto, hvis du vil det.

   

  Bliv endnu klogere på Google Automotive her

  Campingvogn og plads – intet problem

  Har den store familie behov for at kunne trække campingvognen til Italien til sommer? Det er ikke noget problem med Renault Austral, da den tilladte trækvægt er på hele 1.800 kg, hvilket burde være mere end rigeligt for de fleste. Og når turen går sydover, kan du læne dig trygt tilbage i sædet, for Renault Austral har naturligvis 5 stjerner i EuroNCAP, og særligt for passagersikkerheden scorede modellen højt.

   

  Da det jo er en SUV, er der naturligvis også tænkt på maksimal pladsudnyttelse. Som i Renault Megane Electric er gearvælgeren placeret ved rattet, hvilket giver plads til en centerkonsol med seks liters opbevaringsrum og med mulighed for indbygget trådløs opladning.

   

  Rummeligheden og fleksibiliteten går igen på 2. sæderække, hvor det 70/30 fordelte splitbagsæde kan forskydes 16 centimeter individuelt - og der er en lang række indstillingsmuligheder for de bagerste ryglæns hældning, så man har det så komfortabelt som muligt på bagsædet.

  Hessel Austral Bagsæder

  Hvor sikker er Renault Austral?


  Din Renault AUSTRAL passer godt på dig og med et væld af sikkerheds- og assistentsystemer, så er det ikke overraskende, at Renault AUSTRAL kommer ud med topkarakterer i den skrappe Euro NCAP sikkerhedstest.

  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Gronforsikring

  Sikkerhed for voksne

  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Gronforsikring

  Sikkerhed for børn

  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Gronforsikring

  Sikkerhed for bløde trafikanter

  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Gronforsikring

  Bilens førerassistancesystemer

  Renault Austral Vognbaneassistance

  Vognbaneassistance

  Via information fra bilens kamera gemt bag bakspejlet bliver du som fører advaret, hvis du er i gang med at utilsigtet krydse en linje, eller hvis du nærmer dig vejkanten. Dette assistentsystem reagerer selvfølgelig kun, hvis din handling virker utilsigtet, og dermed ikke hvis du aktiverer blinklyset ifm. en overhaling e.l.

  Blindvinkeladvarsel

  I trafikken er der mange ting, vi skal holde øje med, og vores blinde vinkler kan ofte være flere, end vi ønsker. Her kommer blindvinkelassistenten i spil, da den via små lyssignaler advarer dig om køretøjer udenfor dit synsfelt. Bilen vil automatisk advare dig eller rette til, hvis den registrerer en mulig kollision ifm. vognbaneskift.

  Renault Austral Blindvinkel Advarsel
  Renault Austral Trafikskiltegenkendelse

  Trafikskiltegenkendelse

  Der er ikke mange af os, der synes, at fartbøder er fede. Via bilens kamera bag bakspejlet aflæser bilen kontinuerligt skilte på vejen, og du vil blive informeret om de gældende hastighedsgrænser direkte i førerdisplayet.

  Aktivt nødbremsesystem

  Ved hjælp af radarsensoren beregner bilen hele tiden afstanden op til den forankørende bil (eller bilen til venstre for dig ifm. vejbaneskift), og du vil blive advaret, hvis der er fare for kollision. Først lader systemet dig selv reagere på den mulige kollision, men i takt med at du kommer tættere på øges bremsekraften, og kommer du faretruende tæt på, så aktiverer systemet automatisk bremserne.

   

  Når du bakker, får du desuden også assistance, da bilen har en automatisk nødbremse bagtil, der selv bremser, hvis du er i gang med at bakke ind i en forhindring.

  Renault Austral Aktivt Nødbremse System
  Renault Austral Parkering Og Udgang

  Parkering og udgang

  Når du har parkeret bilen - f.eks. langs vejkanten - så advarer bilen dig eller dine passagerer, i tilfælde af at dørene åbnes og en anden bil er faretruende tæt på din. Efter endt parkering vil du også blive hjulpet, da bilen kan registrere andre biler eller forhindringer, der nærmer sig bagenden på din bil, hvilket er yderst hjælpsomt, når du skal bakke ud af en bås og synsvinklen er lille.

   

  Så godt som din Renault Austral passer på dig, så burde du også passe godt på den med en HESSEL PLUS fordelsaftale, så den kan blive forkælet med gratis bilvaske, to årlige dækskifte og meget mere til en lav årlig pris.

  Nye & brugte biler

  Renault fordelsaftale

  kun 599 kr/år

  Eksklusivt ved Ejner Hessel

  Gratis bilvaske

  Rabat på brændstof/strøm

  Gratis hjulskifte

  Gratis syn & synstjek

  Finansiering & leasing

  Finansiering af din Renault AUSTRAL

  Finansiering af din Renault AUSTRAL

  Vi tilbyder attraktive finansieringsvilkår igennem vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og ofte kan bankerne ikke matche vores vilkår og renter.

  Leasing af din Renault AUSTRAL

  Leasing af din Renault AUSTRAL

  Skal du korttidslease eller privatlease, hvad er forskellene på de mange forskellige leasingtyper, og kan det overhovedet betale sig at lease fremfor at købe?

  Relevante videoer

  Kom med Kristian & Kewin på camping

  Der har naturligvis været mange spørgsmål ifm. lancering af Renaults nye vidunder, Austral, og dem besvarer vi selvfølgelig altid med glæde. Vi kunne sagtens skrive en lang stil om alt det fede ved denne bil, men vi har i stedet stillet vores kollega Kewin i stævne for at høre om hans oplevelser, da han netop har haft sin Austral med på kør-selv-ferie sammen med familie, oppakning og campingvogn.

   

  Du kan bl.a. glæde dig til at få svar på: Hvordan er køreoplevelsen med en 1.800 kg tung campingvogn bagpå, hvordan har bilen klaret bjerge og motorveje og ikke mindst, hvordan står en Renault Austral imod et historisk stort haglvejr ved Gardasøen? Få svarene på dette og meget mere i denne video.

  Map

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.