Bliv opdateret på XPENG G6

Udfyld formularen herunder og få løbende information omkring nye XPENG G6.

Ønsker du at blive kontaktet af en sælger?

Udfyld formularen herunder og du vil blive kontaktet af en af vores XPENG sælger. 

  EJNER HESSEL

  Luk
  EJNER HESSEL
  Privat
  Erhverv
  EJNER HESSEL

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Privat
  Erhverv

  Luk

  Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

  Har du spørgsmål?

  Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

  Ejner Hessel A/S

  Jyllandsvej 4

  CVR nr. 58811211

  Tilbage

  Kontakt os

  Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

  Din kurv er tom.

  Privatleasing

  XPENG G6

  fra 4.195 kr./md.

  Vanvittigt meget bil for pengene!

  Op til 570 km rækkevidde

  Lynhurtig opladning op til 280 kW*

  15.000 km/år

  Inkl. serviceeftersyn

  * Gælder for Long Range & Performance

  Derfor XPENG

  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  5+2 års nyvognsgaranti.

  Du får 7 år eller 160.000 km garanti på bilen, alt efter hvad der kommer først.

  Checkmark
  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  8 års garanti på batteriet.

  Du får 8 år eller 160.000 km garanti på batteriet, alt efter hvad der kommer først.

  Checkmark
  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  12 års garanti på gennemtæring.

  Din sikkerhed for at indefra kommende rustangreb ikke bliver en udgift.

  Checkmark
  EH Hire23 Ikoner Blå Ring Loyal

  5 års vejhjælp i Europa.

  Er uheldet ude, når du er udenfor landets grænser, så dækker XPENG de første 5 år.

  Checkmark

  Markedet er vendt på hovedet.

  "Med de priser som G6 er offentliggjort til, så er der ikke længere nogen tvivl. Intet andet sted får du så meget bil for pengene."

  "Med de priser som G6 er offentliggjort til, så er der ikke længere nogen tvivl. Intet andet sted får du så meget bil for pengene."

  - Simon Justesen, XPENG Salgschef v. Ejner Hessel

  Hessel Xpeng G6 1

  En sindssygt hurtig ladetid.

  Ja, undskyld den direkte tone, men i en tid hvor elbiler sjældent har kunnet trække højest mulig ydelse ud af de offentlige lynladere, da bilernes batterier ikke har kunnet modtage så meget strøm på én gang, sætter XPENG nu de fleste lynladere skakmat, da batteriet i en XPENG kan modtage op til vanvittige 280 kW! Dette giver dig muligheden for at lade fra 10-80% på så lidt som 20 min.

  En revolutionerende platform.

  G6 bliver bygget på den nye og revolutionerende 800V SiC-platform, hvilket også er tilfældet for storebroderen G9. Denne platform er årsagen til, at G6 opretholder højere sikkerhedsstandarder og den lynhurtige opladningskapacitet, samtidig med at bilens energiforbrug også bliver reduceret, og rækkevidden dermed bliver mere effektiv og præcis.

   

  XPENG G6 kommer med muligheden for, at du kan vælge mellem to forskellige batteristørrelser på hhv. 66 kWh og 292 hk samt 87,5 kWh og 480 hk, så du kan glæde dig til en elektrisk rækkevidde på alt imellem 435 - 570 km alt efter version.

  Hessel Xpeng G6 2
  Hessel Xpeng G6 3

  Nok om gørelsen, nu til størrelsen.

  XPENG har allerede positioneret sig som leverandør af store elbiler, og G6'eren er ingen undtagelse, da den måler 4,75 m fra snude til bagsmæk, 1,92 m i bredden og 1,65 m i højden. Det er ca. samme mål som en Tesla Y, men mest imponerende er velsagtens, at det kun er 13 cm kortere end den større G9, som immervæk er en virkelig stor elektrisk SUV. G6 har stadig masser af bagsædeplads, da de 13 cm hovedsageligt er taget i bagagerummet, hvor du dog stadig får hele 571 l. Du kan se flere sammenligningspunkter imellem G6 og G9 længere nede på siden.

  Underholdning & udstyr.

  XPENG G6 bliver udstyret med den store udstyrspakke som standard, da vi danskere oftest gerne vil have "det lille ekstra". Derudover får G6 samme Xmart OS infotainmentsystem som i G9'eren (dog uden passagerskærm), hvilket blandt andet giver dig:

  • Navigation med ladepunkter og trafikdata
  • Stemmestyring
  • Fjernstyring via app
  • 10" digitalt instrumentdisplay
  • 15" touchskærm i midterkonsol
  • Løbende over-the-air opdateringer
  • App Store
  • Bluetooth samt Wi-Fi og 4G opkobling
  Hessel Xpeng G6 4

  Sammenlign G6'erne

  XPENG G6 fås i tre forskellige udgaver - Standard Range, Long Range & Performance. Udstyrsmæssigt står de helt identisk, og der er faktisk kun forskel i motorer og batterier. Bliv klogere herunder.

  G6

  Standard Range

  G6

  Long Range

  G6

  Performance

  Træktype

  Baghjulstræk

  Baghjulstræk

  4-hjulstræk

  Ny 800V SiC platform

  Rækkevidde (WLTP)

  435 km

  570 km

  550 km

  Batteristørrelse

  66 kWh

  87,5 kWh

  87,5 kWh

  Opladningseffekt (AC/DC)

  AC effekten er ved opladning hjemme på en wallbox og DC effekten er ved opladning på lynlader. Begge værdier er max. værdier.

  11/215 kW

  11/280 kW

  11/280 kW

  Ladetid fra 10-80%

  Værdierne er oplyst ud fra opladning på en DC lynlader med max. effekt igennem hele opladningstiden.

  20 min.

  20 min.

  20 min.

  Hestekræfter

  258 hk

  286 hk

  476 hk

  Drejningsmoment

  440 nm

  440 nm

  660 nm

  Tid fra 0-100 km/t

  6,9 sek.

  6,7 sek.

  4,1 sek.

  Tophastighed

  200 km/t

  200 km/t

  200 km/t

  Trækvægt (op til)

  1.500 kg

  1.500 kg

  1.500 kg

  Har du set dig lun på en XPENG G6?

  Vores dygtige rådgivere står klar til at hjælpe dig med bestilling af den måske mest veludstyrede elbil på markedet. Kom forbi en af Ejner Hessels XPENG afdelinger eller lad os kontakte dig for en uforpligtende snak.

  XPENG G6 privatleasing.

  "Her er der ingen restværdi eller serviceomkostninger. Med vores privatleasingpriser skal du bare læne dig tilbage og nyde din topmoderne G6."

  "Her er der ingen restværdi eller serviceomkostninger. Med vores privatleasingpriser skal du bare læne dig tilbage og nyde din topmoderne G6."

  - Simon Justesen, XPENG Salgschef v. Ejner Hessel

  G6 Hvid

  G6 S.R. fra kun 4.195 kr./md.*

  Standard rækkevidde og et umanerligt højt udstyrsniveau.

   

  Det virker tosset at kalde G6 S.R. (Standard Range) for "indgangsversionen", da den allerede her slår de fleste andre tilsvarende elbiler på markedet på både pris og udstyr, men sådan er det, og det bliver kun bedre, hvis ikke du "kan nøjes" med S.R. versionen.

   

  WLTP rækkevidden for G6 S.R. er op til 435 km, og du får hele 15.000 km/år med i aftalen, som desuden kan opsiges efter 12 mdr. (min. pris i bindingsperioden er 65.335 kr. inkl. udbetaling). Se de generelle aftalevilkår lidt længere nede på siden.

  G6 L.R. fra kun 4.495 kr./md.*

  Længste rækkevidde og samme høje udstyrsniveau.

   

  Skal du have G6'eren med den længste rækkevidde og samtidig det høje udstyrs- og komfortniveau som i Standard Range versionen, så er det G6 L.R. (Long Range), du skal kigge nærmere på.

   

  WLTP rækkevidden for G6 L.R. er op til imponerende 570 km, og du får også her 15.000 km/år med i aftalen, som desuden kan opsiges efter 12 mdr. (min. pris i bindingsperioden er 68.935 kr. inkl. udbetaling). Se de generelle aftalevilkår lidt længere nede på siden.

  G6 Grå
  G6 Sort

  G6 Performance fra kun 4.795 kr./md.*

  4-hjulstræk, maksimal ydeevne og det samme høje udstyrsniveau.

   

  Skal du have lidt mere af det hele, så skal du kaste blikket på den 4-hjulstrukne G6'er, der bl.a. tilbyder dig flere hestekræfter og lynhurtig acceleration - uden at gå på kompromis med hverken køreglæde og stabilitet.

   

  WLTP rækkevidden for G6 Performance er op til 520 km og dermed en anelse mindre end Long Range versionen, hvilket er "kompromisset" for den større ydelse. Du får stadig 15.000 km/år med i aftalen, som også her kan opsiges efter 12 mdr. (min. pris i bindingsperioden er 72.535 kr. inkl. udbetaling). Se de generelle aftalevilkår lidt længere nede.

  Vores udvalg af G6 til privatleasing

  XPENG G6 står super flot i privatleasing markedet - især når du sammenligner de attraktive priser med det umanerligt høje udstyrs- og komfortniveau, som de fleste konkurrenter kun kan være misundelige på.

  * Generelle vilkår for privatleasing af G6

  De oplyste rækkevidder afhænger af kørestil, vejrforhold og eventuelt ekstraudstyr, som bilerne desuden godt kan være vist med på billederne. Alle aftalerne er med 15.000 km/år, og de er helt forureningsfri, da co2 udledningen er på 0 g/km. Endvidere er løbetiden på 36 mdr., men du kan opsige din aftale allerede efter 12 mdr. Min. prisen i aftalerne er oplyst ud fra 12 mdr. inkl. din udbetaling på 14.995 kr.

  Ladeløsninger til din G6

  Den rigtige løsning for din nabo er ikke nødvendigvis den rigtige for dig. Derfor tilbyder vi forskellige løsninger med mulighed for både fast og variabel afregning. Læs mere herunder eller sammenlign vores ladeløsninger her.

  Fast pris med ubegrænset strøm

  Fast pris med ubegrænset strøm

  Abonnement igennem Clever

  Har du et stort kørselsbehov, kører du ofte længere strækninger, hvor opladning i det offentlige er en nødvendighed, eller kan du blot lide tanken om ubegrænset opladning ude og hjemme for et fast månedligt beløb*, så vil et Clever One abonnement være en god løsning for dig.

   

  Med et Clever abonnement er al opladning ude og hjemme samt leje af ladeboksen en del af dine faste månedlige omkostninger, og der medfølger også en refusionsaftale, således at du kan få refunderet noget at dit strømforbrug hjemme. Bemærk at der kan forekomme meromkostninger ift. installation og eventuel nedtagning af ladeboksen.

  Betal kun for dit forbrug

  Betal kun for dit forbrug

  Forbrugsbaseret afregning igennem TakeCharge

  Forventer du, at dit strømforbrug vil variere, at størstedelen af dine opladninger kommer til at foregå hjemme, eller at du ikke kommer til at bruge den mængde af strøm, der vil gøre et abonnement fordelagtigt, så er en forbrugsbaseret aftale igennem TakeCharge en bedre løsning for dig.

   

  Med en TakeCharge aftale køber du en samlet pakke med ladeboks (du ejer boksen) og installation heraf for et engangsbeløb, og du kan også abonnere på en refusionsaftale, så du får refunderet noget af dit strømforbrug hjemme. Får du brug for at oplade ude, så benytter du blot den medfølgende ladebrik, hvorefter du oplader til ladestationens gældende pris - ligesom når du tanker brændstof.

  * Energitillæg kan forekomme, hvis indkøbsprisen på strøm er højere end 0,89 kr/kWh.

  Map

  Betalingsplan

  0 kr./md.

  Herunder finder du betalingsplanen for bilen

   Første ydelse

   Etableringsgebyr0 kr.
   3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
   1. måneds leasingydelse0 kr.
   I alt ved oprettelse:0 kr.

   Betalingsplan

   Totalpris i perioden:0 kr.