EJNER HESSEL

Luk
EJNER HESSEL
Privat
Erhverv
EJNER HESSEL

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Privat
Erhverv

Luk

Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

Har du spørgsmål?

Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

Ejner Hessel A/S

Jyllandsvej 4

CVR nr. 58811211

Tilbage

Kontakt os

Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

Din kurv er tom.

Forside /

Værksted & service

Vi holder Danmarks bedste bilkunder godt kørende

Hos Hessel har vi holdt Danmarks bedste bilkunder godt kørende siden 1968, og vi er meget ambitiøse på din bils vegne. Så hvad enten din bil har brug for service, reparation, dækskifte eller noget helt fjerde, så står vi klar med autoriserede eksperter på vores værksteder landet over.

Før du kommer på værksted

Hessel Mercedes Olieskift

Hvad kan du få lavet?

Hos Hessel laver vi alt lige fra dækskifte til de største og mest udfordrende reparationer, og vi har autoriserede eksperter tilgængelige til hvert et område. Vil du gerne blive klogere på de mest gængse værkstedsydelser, vi udfører, så kan du få det overblikket over vores mange ydelser ved at klikke på linket herunder.

 

Se de mest gængse værkstedsydelser her.

Få et overslag på dit værkstedsbesøg

Vi ved godt, at værkstedsregninger ikke er sjove - derfor anbefaler vi altid vores kunder at tegne en fordels- eller serviceaftale (læs mere her), da du så enten kan opnå kontante rabatter på værkstedet eller allerede have forudbetalt for dit serviceeftersyn. Vil du alligevel gerne have overblikket over de forventede omkostninger, så hjælper vi selvfølgelig også med at give dig et så nøjagtigt tilbud som muligt.

 

Bestil et tilbud på dit værkstedsbesøg her.

Hessel Serviceaftale Charlotte
Hessel Mercedes Værksted Brian

Fast pris er tryg pris

Hos Ejner Hessel ved vi præcis, hvad der skal til, når din bil skal repareres eller til service, for vi kender bilen bedre end de fleste. Derfor står vi også inde for vores faste værkstedspriser - og det er en garanti.

Book din værkstedstid døgnet rundt

Hos Hessel ved vi godt, at du ikke altid har tid til at ringe for at booke en værkstedstid til din bil. Derfor har vi lavet en online værkstedsbooking, hvor du døgnet rundt kan booke lige præcis den tid, du ønsker, på dit foretrukne værksted - alt sammen hjemme fra sofaen.

Når bilen er på værksted

 

Lejebiler

Lejebiler

Bliv godt kørende imens vi passer på din bil

Hos Hessel vil vi gerne sørge for, at du er godt kørende når din bil er på værksted. Derfor giver vi dig mulighed for at leje et stort udvalg af biler til en god daglig lejepris. Ønsker du en lejebil, imens din egen er på værksted, så kan du blot tilvælge dette ifm. at du booker din værkstedstid online eller kontakter os telefonisk for at booke din tid.

Lufthavnsservice

Lufthavnsservice

Vi arbejder til lands, imens du er i luften

Med Ejner Hessels lufthavnsservice kan du svæve over skyerne, imens vi tager os kærligt af din bil nede på jorden.* Hvis du booker tid i enten Tilst, Aalborg eller Vejle, servicerer vi din bil og afleverer den igen serviceret, vasket og støvsuget. Vi skal blot have besked 5 dage før, du rejser.

 

* Denne service er kun tilgængelig fra Billund, Aarhus eller Aalborg lufthavn.

Eksperter i originale Mercedes-Benz reservedele

Da Ejner Hessel er autoriseret Mercedes-Benz forhandler, har vi unikke muligheder for at fremskaffe ny-producerede originale reservedele til biler helt tilbage til starten af 50’erne.

Når du afhenter din bil

 

Har du en aftale, så har vi en aftale

Når din bil er færdig på liften, og du skal afregne for dit værkstedsbesøg, så kan du være en af de heldige, der har en fordels- og/eller serviceaftale ved Hessel, hvilket som udgangspunkt gør dit værkstedsbesøg billigere eller endda uden beregning. Forskellen ligger i, at en:

 

Serviceaftale

- vil være betalt månedligt eller årligt frem til dine periodiske serviceeftersyn, hvorfor du dermed ikke bliver opkrævet for noget arbejde indeholdt i din aftale.

 

Fordelsaftale

- fungerer som en abonnementsløsning, hvor du også betaler månedligt eller årligt, men hvor du opnår rabatter på værkstedsydelserne eller at nogle sågar er helt gratis, i tillæg til at du faktisk også får gratis bilvaske og rabat, når du tanker brændstof.

Map

Betalingsplan

0 kr./md.

Herunder finder du betalingsplanen for bilen

  Første ydelse

  Etableringsgebyr0 kr.
  3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
  1. måneds leasingydelse0 kr.
  I alt ved oprettelse:0 kr.

  Betalingsplan

  Totalpris i perioden:0 kr.