Kontakt os

Lad os hjælpe dig med finansieringen af din nye bil og lave en aftale med udgangspunkt i dine behov. Tilbuddet er fuldstændigt uforpligtende.

Lad os tage en snak om finansiering

Uanset om du henvender dig som privatperson eller virksomhed, så kan vi hjælpe dig og svare på alle dine spørgsmål. Skriv til os herunder og så vender vi retur hurtigt.

   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL
   Privat
   Erhverv
   EJNER HESSEL

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Privat
   Erhverv

   Luk

   Find din bilLeasing & finansieringVærksted & service

   Har du spørgsmål?

   Find din nærmeste afdeling eller kontakt vores kundeservice.

   Ejner Hessel A/S

   Jyllandsvej 4

   CVR nr. 58811211

   Tilbage

   Kontakt os

   Udfyld de nødvendige felter herunder og send os din besked/spørgsmål i kommentarfeltet, og så kommer vi retur til dig hurtigst muligt.

   Din kurv er tom.

   Hessel Solutions

   Finansiering

   Lad os udfordre banken

   Fast eller variabel rente

   Med eller uden udbetaling

   Attraktive finansieringsvilkår

   En hurtigere vej til drømmebilen

   Finansiering

   "Finansiering er ideelt til dig, der ønsker at købe en bil med fuld afgift, men som ikke ønsker at betale hele beløbet på én gang"

    

   Mercedes-Benz finansiering

   Mercedes-Benz finansiering

   Premium biler til attraktive priser

   Hos Ejner Hessel er vi stolte over, at kunne tilbyde dig et stort udvalg i nye biler fra den øverste hylde til nogle af markedets mest attraktive finansieringsvilkår, så du har kortere vej til drømmebilen.

   Ford finansiering

   Ford finansiering

   Et af Danmarks mest populære bilmærker

   Amerikansk kvalitet fås selvfølgelig også hos Hessel, så gå på opdagelse i vores udvalg af populære Ford biler til fordelagtige finansieringspriser. Det er ikke uset, at vi slår bankernes vilkår.

   Renault finansiering

   Renault finansiering

   Smukke og solide biler til gode priser

   Frankrigs ubestridte bilgigant, Renault, er kendt for at levere smukke biler, hvor teknologi og design er i højsædet, og hos Hessel kan du finansiere en ny Renault til yderst konkurrencedygtige vilkår.

   Dacia finansiering

   Dacia finansiering

   Utroligt meget bil for pengene

   Går du efter at få masser af bil for pengene, så kommer du ikke udenom Dacia. Finansiering af en ny Dacia gør, at du får virkelig meget bil for en meget lav månedlig ydelse.

   Finansiering af en brugt bil? Det kan vi selvfølgelig også

   Hessel Serviceaftale Charlotte 1502X422

   En løsning til dig og din bil

   Biler er forskellige, mennesker er forskellige og derfor findes der også mange forskellige måder, hvorpå du kan finansiere din nye bil. Hos Hessel Solutions stræber vi efter at give dig en værdibaseret og individuel rådgivning, der sikrer dig den rigtige løsning nu og lang tid frem.

   Attraktive vilkår

   Hos Ejner Hessel har vi vores eget finansieringsselskab, Hessel Finans, og her kan vi tilbyde særdeles attraktive vilkår - ofte til en lavere rente end din bank, og det er ganske uforpligtende at få et tilbud fra os.

    

   Skulle du i lånets løbetid pludselig have et større beløb, som du ønsker at nedbringe dit billån med, tilbyder vi omkostningsfrit at indbetale dette på dit lån og dermed forkorte tilbagebetalingstiden. Ved fuld indfrielse før tid kan dette gøres for blot kr. 750,- i de første 36 mdr. og derefter omkostningsfrit. I begge tilfælde til kurs 100.

   Hessel Mike
   Uforpligtende Tilbud Værksted

   Billån uden udbetaling

   Finansiering kan oprettes med eller uden udbetaling, men renten er lavere med en hvis udbetaling - typisk 20%. Finansiering er mest fordelagtig, hvis du planlægger at beholde bilen i mange år, da restgælden normalt er højere end bilens værdi i de første år på grund af afskrivning. Den mest almindelige løbetid for finansieringer hos os er 84 eller 96 mdr., men ønsker du et træde ud af finansieringsaftalen før udløb – måske fordi du skifter til en anden bil, eller blot har mulighed for at betale restbeløb ud, – kan du gøre det kvit og frit efter 36 mdr.

    

   Fordelen ved at finansiere bilen er, at du ejer den, når lånet er betalt, og den repræsenterer en værdi.

   Lad os udfordre banken

   Hos Hessel Solutions er vi gode til én ting - at lave finansiering af biler, og netop derfor sørger vi for at have de bedst mulige vilkår, når det gælder bilfinansieringer - både ift. renter og fleksibilitet. Derfor mener vi også, at du bør få et tilbud fra os, når du skal finansiere din nye bil.

    

   Er du mest til at have alle dine aktiver samlet ét sted, er det helt i orden med os, men vi vil gerne have lov at udfordre tilbuddet fra din bank - om ikke andet for at du kan forhandle et bedre tilbud hjem fra banken. Husk at tage vores konsulenter med på råd. Der kan være mange penge at spare.

   Hesselfinans

   Kom tættere på drømmebilen med Hessel Solutions

   Beregn prisen på din aftale.

   Vælg mellem mulighederne og kombinér efter dit behov. Når du har bestilt dit tilbud laver vi et konkret oplæg til en aftale, og sender til dig på din mail. Alt sammen helt uforpligtende.

   1. Indtast din nummerplade


   2. Vælg din aftale


   3. Bestil tilbud


   Betalingsplan

   0 kr./md.

   Herunder finder du betalingsplanen for bilen

    Første ydelse

    Etableringsgebyr0 kr.
    3 mdr. forudbetalt leasingydelse0 kr.
    1. måneds leasingydelse0 kr.
    I alt ved oprettelse:0 kr.

    Betalingsplan

    Totalpris i perioden:0 kr.